O kadar koşuyorum ama kilo veremiyorum. Nerde yanlış yapıyorum?

pink_panther

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
626
4
296
Diğer
Haftada 3 kez koşuyorum ama hala 70in altına düşemedim. 2 ayda 6 kilo aldım veremiyorum. Ben nerde yanlış yapıyorum? Yeme düzenim aynı. Ramazanda kilo aldım ama onun öncesindede tatilde açık büfede çok yedim aldım. Ama veremiyorum. Acaba kOŞmakla yeterince kilo verilmiyor mu? Koşanlar varsa bilgilendirirse sevinirim.

Haftada 3 kez koşuyorum ama hala 70in altına düşemedim. 2 ayda 6 kilo aldım veremiyorum. Ben nerde yanlış yapıyorum? Yeme düzenim aynı. Ramazanda kilo aldım ama onun öncesindede tatilde açık büfede çok yedim aldım. Ama veremiyorum. Acaba kOŞmakla yeterince kilo verilmiyor mu? Koşanlar varsa bilgilendirirse sevinirim.

ben koşmuyorum ama dr.lerden çok duyduğum bişey var ki koşmak değil tempolu yürümek kilo verdiriyor, koşunca karbonhidrat ve şeker yakıyosun haliyle bunlar hemen yerine konuyo, ama tempolu yürüyüp nabzını belli bi seviyede tutarak yağ yakabiliyosun. ve en az 30 dakka olmalı çünkü vucut 20-25 dakkadan sonra yağ yakmaya başlıyo

yediklerinde önemli tabii, başka bi sağlık problemin olmadığına emin misin, hormonlarına falan baktırdın mı

abur cubur yiyormusun?
eğer yiyorsan kes
yada yediysen yemek yeme
bi spor salonuna yazılsana
ondan daha çok yardımcı olurlar

Yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı çörek otu veya yagı içersen faydalı olucaktır...

Artı yemeklerden önce dereotu yiyerseniz de faydası olucaktır iştahınızı kesecektir....

pilates yap bence inan çok işe yarıyo. nası yağ yaktığına inanamayacaksın

Bizim en büyük hatamız "hemen olsun" isteğimiz. sağlıklı ol mutlu ol yediklerinle değil gözünle doy. kilo vermek istiyorsan düzenli yürüyüş yap ve günlük ne yediklerine dikakt et.. sibel can gibi puanlama yap. bol su iç ve arada akşam yemekleri hafif yap ve bol meyve tüket moral olur.
Vücut metabolzimasının fazla çalışması için kas yapman lazım. hem tartıda eksilme yoksa bu direk olur.
hem yaşla da orantılı birşey.
aralarda 10 tane = fındık+ badem ye bunlar iştah kesiyor.

aç kaldığında dişlerini fırçala ve fındık badem tüket günde 1 avuç . zaten oda 10-15 tane olur.

koşmak toprak zeminde olursa yağ yaktırır.. eğer betonda yani sahilde koşuyosan yağ yakmayı bekleme sadece kas yaparsın.. oda bayanda kötü bi görüntü,futbolcu bacağıı gibi:)

tiroid hormonlarına baktır eğer bozulmuşsa ve hipotiroidsen ne yapsan kilo veremez alırsın

ayrıca insülin direncin olabilir

kısacası bir dahiliye uzmanına git ne olursa olsun hem bu kadar koşup hem kilo alman zor en fazla vermezdin

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Ben de sabahları aç karnına sahilde yürüyüş yapıp terlememe rağmen hiç bir gelişme olmadı fakat ramazanda iftardan 1-2 saat sonra hızlı bir tempoda spor yaptım inanamadım o kadar çok etki etti ki kilo olarak değil ama vücudum şekle girdi .Dün tv seyrettim aç karnına yapılan spor yağ yakmıyormuş onun için ben ramazanda faydasını gördüm bunu paylaşmak istedim

nekadar koştuğunun değil ne kadar yiyip nekadarını yaktığın önemli
bence önce inanç geliyo kilo vereceğine inan ve Yaradana sana yardım etmesi için dua et sonra abur cubur yeme kesinlikle spordan 2 saat önce ve 2 saat sonra yemek ye ve bende platesi ve tempolu yürüyüşü tavsiye ediyorum. ben böle yaptım10 kilonun üstünde kilo verdim.

kolay gelsin

Son düzenleme:
bende ilk diyete basladigimda hic birsey olmuyor
sonradan basliyorum kilo vermeye
ayni skeilde cok yedigimdede hemen almiyorum
biraz sabir

herbalife kullanmayı denesen gıda takviyeli kapsüller ve sabah kahvaltısında yenen şhek adlı sütlü sabah kahvaltısından sonra yapılan sporla verilmeyecek kilo yoktur.

Kosarak ben de kilo veremedim, yediklerinize dikkat ediyor musunuz ?

Valla arkadaşım annemin süper bir tabiri vardır neden kilo veremiyorum diyenlere ağzının fermuarını bi kapat derdi. istediğiniz kadar koşun, Akşam 7-8 den sonra yemek yiyorsanız, abur cubur tüketiyorsanız, porsiyonlarınız büyükse koşmakla sadece kilo almama gibi bir surum ortaya çıkar yediklerinizi eritmek babından ama kalori vermek öyle kolay bişeyde değil hani koşmakta yeterli gelmez kilo almamak için. O yüzden kilo vermenin tek yolu yediklerinize kesinlikle dikkat etmek ve geç saatlerde kesinlikle hiç bir şey yememekdir. Spor ancak o zaman kilo vermeyi destekler.

Son düzenleme:
koşmak toprak zeminde olursa yağ yaktırır.. eğer betonda yani sahilde koşuyosan yağ yakmayı bekleme sadece kas yaparsın.. oda bayanda kötü bi görüntü,futbolcu bacağıı gibi:)

bu ilginçmiş ilk defa duydum

yediklerimize dikkat etsek aslında rahat kilo veririz:olmaz:
mesela ben işyerinde boş kalayım ağzım durmaz sonrada şikayet ederim göbeğimden:sm_confused:

Back
X