• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o kadar olgun ve saf kalpliydi ki unutamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tolstoyevski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
789
781
53
-----

aşk sanılan küçük bir hoşlantıyı,hatta hoşlantı değil, içimdeki abi boşluğunu doldurduğu için evlilik nasıl olur diye hayal ettiğim belki,
bu kadar abartıp buralara kadar yazmama teessüf edişimin son editi olsun bu. :) 19lu yaşlarım ne deliymişsin.

sanırsam, içimdeki boşluğu ve duygu selini, iyi niyetli fakat benimle tamamen zıt ve aslında aşık olmadığım birine iyi niyetlerle açmışım. üstelik sanalda,seviyeli bir insana, seviyemle.

aşk bu değil ya hû,
daha kendimi keşfedeceğim diyeli de aylar geçmiş ve ben sadece hatır sorarak tamamen hayatımdan silmişim bu zâtı muhteremi de yine aylaaar önce :) çünkü aslında teşekkür uktesiymiş içimde kalan, aşk değil.

ezcümle iyi niyetli birini tanımış olmaktan mutluyum. abilik yaptığı, dost olduğu için iyiki varmışmış, ama ben aşık değilmişim.

10.02.2017

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha 19 yaşındasın, bismillah. Önce tanıyın birbirinizi okul bitene kadar! Evet hata ediyorsun bence evlenme niyetin olana kadar bana yazmaya gelmiş konu, ki karşındaki insan kendini hazırlayınca zaten söylerdi.

6 senelik ilişkim var yeni evleniyoruz hala diyorum ki ben bu özelliğini atlamış mıyım.

Zaten okul bitmeden evlilik dusunmuyorum yazdim yukarda anlasilmamis sanirim. sadece niyetini ve ciddiyetini anlamak icin olursa ne dusunursun dedim.

İnternetten garip bir şekilde başlayan bir ilişki ve evlilik hayalleri :oha:
herhangi bi yerde görüp ilk bakista carpilan asik olanlarin ki cok mu normal acep artık insanların cogu sanalda... evet guvenilir bir yer degil fakat biz birbimizi evlilik sitesinde bulmadik- sinavlarin konusuldugu bir forumdu

herhangi bi yerde görüp ilk bakista carpilan asik olanlarin ki cok mu normal acep artık insanların cogu sanalda... evet guvenilir bir yer degil fakat biz birbimizi evlilik sitesinde bulmadik- sinavlarin konusuldugu bir forumdu

Aynen onların ki normal senin ki anormal. Burada garip olan hiç tanımadığın -sanaldan ne kadar tanıyabilirsin ki?- bir adamla evlilik muhabbetlerine girmiş olman. Boşuna kafanı yoruyorsun bu olaya söyleyeyim. Üniversite ortamına girdiğinde zaten yeni kişilerden etkileneceksin

Aynen onların ki normal senin ki anormal. Burada garip olan hiç tanımadığın -sanaldan ne kadar tanıyabilirsin ki?- bir adamla evlilik muhabbetlerine girmiş olman. Boşuna kafanı yoruyorsun bu olaya söyleyeyim. Üniversite ortamına girdiğinde zaten yeni kişilerden etkileneceksin
Tesekkur ederim .. belki de acı taze oldugu icin olgun düsünemiyorumdur. İçimi bir nebze de olsa nasil rahatlatabilirim. Sevdim cnku kendisini oyle ya da boyle..

Zatıaliniz çok küçük
Karşınızdaki muhterem beyde üniversite okuyup hayalerine kavuşmak isteyen biri
Bence sizinde önceliğiniz evlilik değil okul olsun ;)

Tesekkur ederim .. belki de acı taze oldugu icin olgun düsünemiyorumdur. İçimi bir nebze de olsa nasil rahatlatabilirim. Sevdim cnku kendisini oyle ya da boyle..

Evet henüz çok yeni olduğu için böyle hissediyorsun. Emin ol birkaç ay sonra hatırlamazsın bile. Önceleri günlerce mesaj beklediğim adam şimdilerde yazdığında görüldü atıp çıkıyorum. Ki nasıl aşığım sanıyordum ona. Hepsi geçiyor emin ol, önüne bak sen

haziran sonuna yaz dedim meslegini eline almak icin ayaklarin ustunde durman icin kararli misin, çok mu zordu ..
Bir şeyler ya biter, ya da bitmez. Aması yoktur, ortası olmadığı gibi. Siz kendinizce el ele vermeniz gereken dönemi ayrılarak geçirmeyi tercih etmişsiniz. Bu süreci beraber geçirip, sevgili olarak Haziran ayına gelmek varken, ayrıyken gelmeyi seçtiniz ve adam da gittiğiniz için size dönmedi. Açıkçası bende dönmezdim. Ama yaşınız genç, çok daha doğru yerlerden çok daha güzel insanlar bulabilirsiniz. Sosyal medyadan tanıştınız, ve sanırım hiç görmedin.Evlilik kararı için çok hızlı bir hamle açıkçası, yıllardır tanıdığın bir insanla bile evlendiğinde bilmediğin yönler çıkıyorken hele...

İnternetten tanışıp, skype dan konuştuğunuzu belirtmişsiniz...Peki yüzyüze görüşüp zaman geçirme oldu mu? Sanki bundan bahsedilmemiş konuda

İnternetten tanışıp, skype dan konuştuğunuzu belirtmişsiniz...Peki yüzyüze görüşüp zaman geçirme oldu mu? Sanki bundan bahsedilmemiş konuda

Bir şeyler ya biter, ya da bitmez. Aması yoktur, ortası olmadığı gibi. Siz kendinizce el ele vermeniz gereken dönemi ayrılarak geçirmeyi tercih etmişsiniz. Bu süreci beraber geçirip, sevgili olarak Haziran ayına gelmek varken, ayrıyken gelmeyi seçtiniz ve adam da gittiğiniz için size dönmedi. Açıkçası bende dönmezdim. Ama yaşınız genç, çok daha doğru yerlerden çok daha güzel insanlar bulabilirsiniz. Sosyal medyadan tanıştınız, ve sanırım hiç görmedin.Evlilik kararı için çok hızlı bir hamle açıkçası, yıllardır tanıdığın bir insanla bile evlendiğinde bilmediğin yönler çıkıyorken hele...
haklısınız, ama bir hata yaptığımı anladım ve onu çok özlüyorum. skypedan canli olarak gorustuk sinavlar bittikten sonra da yüz yüze konusup bulusmayi dusunuyorduk kız kardesiyle gelecekti bende annemle..

haklısınız, ama bir hata yaptığımı anladım ve onu çok özlüyorum. skypedan canli olarak gorustuk sinavlar bittikten sonra da yüz yüze konusup bulusmayi dusunuyorduk kız kardesiyle gelecekti bende annemle..

Eğer gerçekten özlüyorsanız ortada gurur yapacak bir şey yok. Yazabilirsiniz, arayabilirsiniz.

19 yaşında bu ne evlilik merakı? Çok itici geldi laflarınız.
evlilik merakim yok, okulumu bitirmeden olmaz dedim kendisine, kendisi ısrarcı oldu bu konuda. ben sadece ciddiyetini ölcmek icin olursa nasil olur tarzinda sordum ki bu bile hataydi farkindayim. zaten canim yaniyor lutfen bu tarz cvplar yazmayin. empati yapin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X