• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o kadar olgun ve saf kalpliydi ki unutamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evlilik merakim yok, okulumu bitirmeden olmaz dedim kendisine, kendisi ısrarcı oldu bu konuda. ben sadece ciddiyetini ölcmek icin olursa nasil olur tarzinda sordum ki bu bile hataydi farkindayim. zaten canim yaniyor lutfen bu tarz cvplar yazmayin. empati yapin.

Empati yapıyorum ben de 19 yaşında oldum 19 yaşında amacim eğlenmek hayattan keyif almaktı. Kaynana ana bacı muhabbetlerine girmek değildi. Size de tavsiyem daha 19 yaşındayken ilişkinin başındayken yaaa ciddi miyiz diye karşınızdakini darlamayın.

Ayrıca 7 ay geçmiş. 7 ay hic görüşmediğiniz bir adamın arkasından üzülmek için cok uzun bi süre.

Eğer hala unutamadıysanız bir mesaj atar şansınızı denersiniz. Derdinizin çözümü çok basit.

ne yazmaliyim nasil dönmeliyim bunun hakkinda da fikrim yok :KK43: onu incitmeden, kendimi de yıpratmadan ne yazabilirim ..

İçinizden geçenleri olgun bir dille yazabilirsiniz. Ne hissettiğinizi, ne düşündüğünüzü. Ama tabi sensiz yapamıyorum moduna girmeyin, güçlü bir şekilde yazın. Zaten akışına göre ilerler konu. Beklemeniz hata eğer dönmek istiyorsanız. Zaman kaybı.

İnternetten nasıl koruyup kolluyor?
her üzüntümde yanımdaydı desem yeterli mi? üzüldüğümde asla kestirip atmaz ve gerekirse saatlerce teselli ederdi. ki o 3 ay icinde cok sey paylastik. bu olaydan annemi haberdar ettim o da okul sarti koydu birbirinizi taniyin dedi. ama ben cahilligimle bir suru hata yaptim :(

her üzüntümde yanımdaydı desem yeterli mi? üzüldüğümde asla kestirip atmaz ve gerekirse saatlerce teselli ederdi. ki o 3 ay icinde cok sey paylastik. bu olaydan annemi haberdar ettim o da okul sarti koydu birbirinizi taniyin dedi. ama ben cahilligimle bir suru hata yaptim :KK43:
Ona destek olmak denir sadece.
Neden bu 7 ayda buluşmadınız mesela?
Bir erkek kalbini çarptıran kızı ne yapar eder görür. Öyle aileye foto göstermekle mi olurmuş bu işler? Tamam küçüksünüz filan ama şu yaşta ne diye kendini üzüyorsun böyle meselelere girerek? Daha yüzyüze görüşmeden, belki bi huyunu sevmeyeceksin bi mimiği batacak? Daha hiç tartışmadan tartışma sonrası tavrını görmeden aileleri işin içine katmak hiç mantıklı değil. Ha ben yazarım sen uymazsın o sana kalmış senin hayatın.

Bence hiç görmediğiniz ve zaman geçirmediğiniz insanla evlilik vs gibi ciddi şeyler konuşmayın...Nedenine gelince...Görmek çok farklı...mimiklerden etkilenmek var, etkilenmemek var..kaldı ki ter kokuyordur burnunuzun direği sızlar o ilk görüşme ızdırap olur çıkar ya da ağzı kokuyordur dayanamazsınız...oturup kalkmasını beğenmezseniz ne olacak peki...Resimde kamerada etkilendiniz ama görünce o etki olmadı ne olacak o zaman...Durumu kıvırmak için kendinize bir alan bırakın...Etrafımda ki arkadaşlarımdan türlü tanışma hikayeleri dinledim..yazdıklarım ondan sebep

Ona destek olmak denir sadece.
Neden bu 7 ayda buluşmadınız mesela?
Bir erkek kalbini çarptıran kızı ne yapar eder görür. Öyle aileye foto göstermekle mi olurmuş bu işler? Tamam küçüksünüz filan ama şu yaşta ne diye kendini üzüyorsun böyle meselelere girerek? Daha yüzyüze görüşmeden, belki bi huyunu sevmeyeceksin bi mimiği batacak? Daha hiç tartışmadan tartışma sonrası tavrını görmeden aileleri işin içine katmak hiç mantıklı değil. Ha ben yazarım sen uymazsın o sana kalmış senin hayatın.
Bircok kez tartistik hep alttan alir ya da uzun uzun yazar beni ikna ederdi. Benden daha olgundu. gorusme meselesine gelince. biz 3 ay konustuk sadece haziranda bulusmayi dusunuyorduk ben onu yari yolda biraktim gibi bir sey oldu :(

Bence hiç görmediğiniz ve zaman geçirmediğiniz insanla evlilik vs gibi ciddi şeyler konuşmayın...Nedenine gelince...Görmek çok farklı...mimiklerden etkilenmek var, etkilenmemek var..kaldı ki ter kokuyordur burnunuzun direği sızlar o ilk görüşme ızdırap olur çıkar ya da ağzı kokuyordur dayanamazsınız...oturup kalkmasını beğenmezseniz ne olacak peki...Resimde kamerada etkilendiniz ama görünce o etki olmadı ne olacak o zaman...Durumu kıvırmak için kendinize bir alan bırakın...Etrafımda ki arkadaşlarımdan türlü tanışma hikayeleri dinledim..yazdıklarım ondan sebep
Ben bunlari o anda düşünemedim tam anlamıyla saf aşık konumundaydım. benim dusuncem meslek konusundaydi kendisine bi hayat amaci belirlemeden bir insani nasil sevebiliyor tarzinda suphelerim olustu.Kolaya kacmak istiyordu ama ben onun caliskan olmasini istiyordum cnku bir insan sevdiginde daha dört kolla sarılir gelecek planlarina egitimine kariyerine..

bundan 7 ay öncesi -üniversite sınavlarına hazırlanırken (1 yıl mezuna kaldım daha iyi bir yer tutturmak için)19 yasindayim başka bir forumda sınav derdimi hayallerimi döküp yardım dilendim ve biri çıktı o kadar olgun cevaplar verdi ki (cinsiyetimi bilmiyordu sohbet esnasında) wpdan numarasini verdi hocam siz yeter ki isteyin biz yardım ederiz gerisi takdiri ilahi dedi,ilk başta çekindim kaydetmeye çnkü erkekti(watsap profilinde fotosunu gördüm) sonra yazdım wpdan ama cinsiyetimi hâlâ söylemedim. konuşmaya basladık derken cok iyi niyetli biri olduğunu anladım ona karsı dürüst olup yaşımı cinsiyetimi hayallerimi anlattım. Derken hayata bakışımdan etkilenip, bu yaşta bunlar nasıl kıymetli düşünceler diyerek beni methetti. Sonrası malumunuz.. Kendisi mühendisliği bırakmış ve ortaminin ruhuna iyi gelmedigini söylemisti,iyi bir ünivde mimarlık kazanmak icin tekrar hazirlanan 23 yasinda bir beyefendiydi.. tam anlamiyla beyefendi ama. o yakışıklılık ve boy posla olgunluğunu yan yana getirince hayran olmamak elde değildi.. Bu sekilde 3 ay boyunca konustuk ve o da bende elimizde olmayan bir sekilde birbirimize aşırı ısındık, bacısının no.sunu verdi onunla bile konuştuk. benim resmimi ilerleyen zamanlarda annesine babasına kucuk kardesine bile gösterdi.annesi daha uzun bir kiz istiyormus begenmemis pek v.s:) oglu 1.80 diye. benim boyum 1.63 bu arada. Skypedan konustuk. benden hoslandigi o kadar belli ve konusmalari o kadar seviyeli olgundu ki. Bu samimiyetle ilerlerken ben bir hata yaptim yaşımın verdigi acemiliklede(19) bu iliski eger ciddilesmeyecekse ben kimsenin kalbinde yara birakmak istemem dedim ve evlilik olursa ne gibi planlar yapabilirizden acildi konu kendisi yeniden okuyacagindan malum ev gecindirmesi zor. babasinin yaptirdigi ev var iki daire üstte anne babasi oturuyor alt katı ogluna düşünmüşler. Ben kaynanaya yakin olmak isteyen biri degildim annem o konudan cok cekmis diye gözüm korkmustu ama sevgimden dolayi onlarda aşılır diyerek zorlamadim kendisini. Okulumu bitirerek evlenirsem sayet evlenmeyi kafama koymustum. bir gün maddiyattan konu acildi iste evliligi nicin erteliyoruz babamin beni evlendirmeye iki ev gecindirmeye bile gücü var bende okul sonralari babamin insaat ofisinde calisirim destek olurum ona dedi. Ama kazancin ortak olmasi demek kaynana lafi demek .. Kazanca laf edebilir ya da ne bileyim guvenemedim boylesine hayir sen ayaklarin uzerinde dur babandan biraz daha bagimsiz ol dedim.. orda sanirim erkeklik gururuna dokundu bundan sonra ne evlilige dair bir sey konusurm ne bisey dedi. ertesi gune baktim pisman.. ne istedigini bildigin zaman konusurz diyerek tersledim ve bitirdik.. bitirdigimizin gecesi bana icimden bir sey koptu nolur gitme beklentilerini dile getir dedi ve benim koydugum sartlarin hepsine tamam,olur dedi. sene sonu meslegine adim attiginda bana mesaj at dedim ben burdayim ne istedigini bilen biri görmek istiyorum dedim:KK43: bilmiyorum hata mi yaptim, o da sene sonuna hisler körelir dedi konusmazsak ayni samimiyette v.s .. bu sekilde cok severek bitirdik 7 koca ay gecti icim yaniyor.. numarasi her seyi var geri dönmeli miyim ? Onu öyle cok ozluyorum ki. olgunlugunu saf kalbini beni koruyup kollamasini :KK43:
olaylar pek dusunfugun gibi parlak degil bence ortam bana gore degil deyip okul birakan birinden kac kurtul ben odtu mezunuyum her esit ortam vardi ki diger uni. daha kolaydir hersey bence uyumsuz mekankolik biri 2. bir okul bile olsa bitirir mi pek sanmam

olaylar pek dusunfugun gibi parlak degil bence ortam bana gore degil deyip okul birakan birinden kac kurtul ben odtu mezunuyum her esit ortam vardi ki diger uni. daha kolaydir hersey bence uyumsuz mekankolik biri 2. bir okul bile olsa bitirir mi pek sanmam
sadece ortamdan degil bölümüde sevmiyorum diyordu ama bu bahaneydi evet okul bitirme gibi niyetleri yoktu sanki bende hissetmistim..sadece amaclardan bahsediyor ama ici bos gibi geliyordu banada o yüzden meslek konusundaki ciddiyetsizliğinden biraz ürktüm mesafe koydum en azindan kendin icin bi ciddiyet olustur sonra yaz dedim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X