• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o kadar olgun ve saf kalpliydi ki unutamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sadece ortamdan degil bölümüde sevmiyorum diyordu ama bu bahaneydi evet okul bitirme gibi niyetleri yoktu sanki bende hissetmistim..sadece amaclardan bahsediyor ama ici bos gibi geliyordu banada o yüzden meslek konusundaki ciddiyetsizliğinden biraz ürktüm mesafe koydum en azindan kendin icin bi ciddiyet olustur sonra yaz dedim...
bu tur adamlardan bir baltaya sap olmaz

bu tur adamlardan bir baltaya sap olmaz
burdan bi ciddiyetsizlik yakalayıp ciddiyet istedim hadi okumayi sevmiyor bir zanaat ogrensin o bile bir seydir babasinin yanindaki insaat ofisinde calismaya bile eriniyordu galiba psikolojik sorunlari vardi ya da bilemiyorum ama dedigim gibi insan sevince gözlerini kör ediyor şu an ki üzüntümün sebebi bana cok sefkatli davranmasi iyi biri oldugunu hissetmem fakat ciddiyetsizliginden oturu bir turlu oturmadi bir seyler bende, ki bu kör halimde iyi ki onu farketmisim belkide..

burdan bi ciddiyetsizlik yakalayıp ciddiyet istedim hadi okumayi sevmiyor bir zanaat ogrensin o bile bir seydir babasinin yanindaki insaat ofisinde calismaya bile eriniyordu galiba psikolojik sorunlari vardi ya da bilemiyorum ama dedigim gibi insan sevince gözlerini kör ediyor şu an ki üzüntümün sebebi bana cok sefkatli davranmasi iyi biri oldugunu hissetmem fakat ciddiyetsizliginden oturu bir turlu oturmadi bir seyler bende, ki bu kör halimde iyi ki onu farketmisim belkide..
sakin sakin omrunu yer boyleleri
r

sakin sakin omrunu yer boyleleri
r
umarım öyledir ve yanilmiyorumdur ki görünen köy öyle.. konuşup danışınca hafiflediğimi hissettim belkide ona tekrar yazmayi dusunmekle hata ediyorum sevsemde ikinci bi hataya dusmemek icin sizlere danistim akil veren yönlendiren herkese cok tesekkur ederim.. atlaticam inşallah bu durumu

Hatanızı hemen söyleyeyim bu kadar erken evlilik muhabbetleri açıp beklentiye sokmuşsunuz karşınızdaki beyi. Sonra olmaz deyince erkek bu incinmiş. Tabi ki işi olmadan olmazdı ama hatanızın en büyüğü de konuşmayı neden kestiniz.
Yani okul bitene kadar flörte devam edebilirdiniz hatta belki bi süre aonra yüzyüze görüsüp birbirinizi daha iyi tanıyabilirdiniz.

Bilemedim ki ya ben olsam okul bitene kadar evlilik konularına girmeyip sadece tanırdım.

Şimdi size kalmış ya hazirana kadar bekleyin size dönmesini yada mesaj atıp konuşmaya devam edin.

Bİ an sonuna evlendik yazcan sandım :KK51: bilirim o duyguları. Cuma msjı at dönerse senindir :KK53:

19 yaşında 40 yıllık kalkınma planını yapmışsınız maşallah... kabul etmek lazım çok zekice.. ciddiyetini sorgulamak, zanaat sahibi olsunlar, kaynanaya yakın oturmamlar falan.. sonra sa safım ben demeler... zehir gibisiniz maşallah... kendinizi göstermeden adamı evliliğe ikna etmişsiniz. Aile ile konuşmuşsunuz.
Kendi 19 yaşımı düşündüm de şimdi...
Yeni nesil gümbür gümbür geliyor....

Bence senin okuma niyetin yok. Ayrıca 23 yaşındaki erkeğin olgun olduğunu düşünüyorsan asıl saf kalpli sensin.
Bırak bu evlilik işlerini. Okulunu oku, bitir. Gerçek hayatı bir gör sonra ne yapacağına karar verirsin.

bundan 7 ay öncesi -üniversite sınavlarına hazırlanırken (1 yıl mezuna kaldım daha iyi bir yer tutturmak için)19 yasindayim başka bir forumda sınav derdimi hayallerimi döküp yardım dilendim ve biri çıktı o kadar olgun cevaplar verdi ki (cinsiyetimi bilmiyordu sohbet esnasında) wpdan numarasini verdi hocam siz yeter ki isteyin biz yardım ederiz gerisi takdiri ilahi dedi,ilk başta çekindim kaydetmeye çnkü erkekti(watsap profilinde fotosunu gördüm) sonra yazdım wpdan ama cinsiyetimi hâlâ söylemedim. konuşmaya basladık derken cok iyi niyetli biri olduğunu anladım ona karsı dürüst olup yaşımı cinsiyetimi hayallerimi anlattım. Derken hayata bakışımdan etkilenip, bu yaşta bunlar nasıl kıymetli düşünceler diyerek beni methetti. Sonrası malumunuz.. Kendisi mühendisliği bırakmış ve ortaminin ruhuna iyi gelmedigini söylemisti,iyi bir ünivde mimarlık kazanmak icin tekrar hazirlanan 23 yasinda bir beyefendiydi.. tam anlamiyla beyefendi ama. o yakışıklılık ve boy posla olgunluğunu yan yana getirince hayran olmamak elde değildi.. Bu sekilde 3 ay boyunca konustuk ve o da bende elimizde olmayan bir sekilde birbirimize aşırı ısındık, bacısının no.sunu verdi onunla bile konuştuk. benim resmimi ilerleyen zamanlarda annesine babasına kucuk kardesine bile gösterdi.annesi daha uzun bir kiz istiyormus begenmemis pek v.s:) oglu 1.80 diye. benim boyum 1.63 bu arada. Skypedan konustuk. benden hoslandigi o kadar belli ve konusmalari o kadar seviyeli olgundu ki. Bu samimiyetle ilerlerken ben bir hata yaptim yaşımın verdigi acemiliklede(19) bu iliski eger ciddilesmeyecekse ben kimsenin kalbinde yara birakmak istemem dedim ve evlilik olursa ne gibi planlar yapabilirizden acildi konu kendisi yeniden okuyacagindan malum ev gecindirmesi zor. babasinin yaptirdigi ev var iki daire üstte anne babasi oturuyor alt katı ogluna düşünmüşler. Ben kaynanaya yakin olmak isteyen biri degildim annem o konudan cok cekmis diye gözüm korkmustu ama sevgimden dolayi onlarda aşılır diyerek zorlamadim kendisini. Okulumu bitirerek evlenirsem sayet evlenmeyi kafama koymustum. bir gün maddiyattan konu acildi iste evliligi nicin erteliyoruz babamin beni evlendirmeye iki ev gecindirmeye bile gücü var bende okul sonralari babamin insaat ofisinde calisirim destek olurum ona dedi. Ama kazancin ortak olmasi demek kaynana lafi demek .. Kazanca laf edebilir ya da ne bileyim guvenemedim boylesine hayir sen ayaklarin uzerinde dur babandan biraz daha bagimsiz ol dedim.. orda sanirim erkeklik gururuna dokundu bundan sonra ne evlilige dair bir sey konusurm ne bisey dedi. ertesi gune baktim pisman.. ne istedigini bildigin zaman konusurz diyerek tersledim ve bitirdik.. bitirdigimizin gecesi bana icimden bir sey koptu nolur gitme beklentilerini dile getir dedi ve benim koydugum sartlarin hepsine tamam,olur dedi. sene sonu meslegine adim attiginda bana mesaj at dedim ben burdayim ne istedigini bilen biri görmek istiyorum dedim:KK43: bilmiyorum hata mi yaptim, o da sene sonuna hisler körelir dedi konusmazsak ayni samimiyette v.s .. bu sekilde cok severek bitirdik 7 koca ay gecti icim yaniyor.. numarasi her seyi var geri dönmeli miyim ? Onu öyle cok ozluyorum ki. olgunlugunu saf kalbini beni koruyup kollamasini :KK43:
Kucuksun ondan etkileniyorsun
Evlilik olaylarini ise hic dusunme
Universitede gez toz eglen cok guzel yillar
Cok guzel seyler yasayabilirsin
Sonra kendi ayaklarinin uzerinde duran bi kadin ol
Evlilik sne istedikten sonra kolay is zaten
Su an cok erken
Hormonlarinin seni ele gecirmesine izin verme :)
Konustugun kisi aslinda cok mantikli hareket eden biri degil
Kendi ayaklari uzerinde durmasina uzun zaman varr
Sen ogrenciykende seni kisitlar kiskanir durur
Bitirdigin iyi olmus
Sen ablalarini dinle yani bizi:)

Siz yüzyüze gorustunuz mu? Sanal dünya kurup içinde sacmaliyorsunuz. Kendine gel bence. Gormedigin adamla evlilik hayali kurup anasinin alt katında kalmam olayina bile getirmissiniz. Gerçeklere dön ders calia

Bence senin okuma niyetin yok. Ayrıca 23 yaşındaki erkeğin olgun olduğunu düşünüyorsan asıl saf kalpli sensin.
Bırak bu evlilik işlerini. Okulunu oku, bitir. Gerçek hayatı bir gör sonra ne yapacağına karar verirsin.
Okulumu kazandım ben, istediğim oldu ve her şey yolunda şükür. Okuma niyetin yok deyip burdan bir yargıya varmanız ilginc? Okuma niyeti olmayan karsimdaki bey'di. Yorumlari okursaniz anlarsiniz.kendim ikinci üni okumayi bile düşünüyorum bitirince nasip olursa, benim saf olduğum tek konu ilk defa birini bu kadar saf duygularla sevmem-ama cevremde evlilige dair kotu ornekler oldugundan karsimdaki insanı çoğu konuda darladım. en sonunda da meslek konusundaki ciddiyetsizliginden bitirdim..

Okulumu kazandım ben, istediğim oldu ve her şey yolunda şükür. Okuma niyetin yok deyip burdan bir yargıya varmanız ilginc? Okuma niyeti olmayan karsimdaki bey'di. Yorumlari okursaniz anlarsiniz.kendim ikinci üni okumayi bile düşünüyorum bitirince nasip olursa, benim saf olduğum tek konu ilk defa birini bu kadar saf duygularla sevmem-ama cevremde evlilige dair kotu ornekler oldugundan karsimdaki insanı çoğu konuda darladım. en sonunda da meslek konusundaki ciddiyetsizliginden bitirdim..

Valla 19 yaşındaki kızını netten tanıştığı bir adama kendi eliyle götürüyorsa kusura bakma ama annen de pek normal gelmedi bana
Bir kere sanaldan olmasi zaten güvenilir değil, ancak basindan beri annem durumu biliyordu ona anlattim zaten, şartı okulunu kazan bitir, onunla da yüz yüze görüsmeye karar verdiginde bende gelicem dedi.Sonra gider cevresini arastirir sorusturur kimmis neciymisler bakariz dedi.. bizim istedigimiz bir yerde olucakti bulusma. v.s.. ortada bir gariplik yok

19 yaşında 40 yıllık kalkınma planını yapmışsınız maşallah... kabul etmek lazım çok zekice.. ciddiyetini sorgulamak, zanaat sahibi olsunlar, kaynanaya yakın oturmamlar falan.. sonra sa safım ben demeler... zehir gibisiniz maşallah... kendinizi göstermeden adamı evliliğe ikna etmişsiniz. Aile ile konuşmuşsunuz.
Kendi 19 yaşımı düşündüm de şimdi...
Yeni nesil gümbür gümbür geliyor....
Çevremden ders çıkaran bi insanım, cok kötü evlilikler ve temelinde yatan sorunların bunlar olduğunu görünce(annemde kaynanasından cok cekti)haliyle insan sorguluyor. Ama bu sadece aklı gösterir, ben duygularımı kontrol edemediğim için safım.

Eee haziran geçeli aylar oldu seninkinden hala tık yokmuş işte...
Araya mesafe girince hislerde kaybolur zamanla...
Boşveer daha yaşın küçük sende unutursun...
belki de istediği okulu kazanamamistir o yuzden yazmadi bilemiyoruz ki. ya da o süreçte kendisini yalniz biraktigimdan incindi.zaten hazirana kadar uzatmak konusmamak mantiksiz duygular bile körelir dedi en son bana. ama ben bunu bile iyiligimiz icin yaptim. zaten kiz kardesi de diyordu cok fazla konusmayin duygular stabil kalsin o da ders calisabilsin diye.sadece bu konu aklima geldikce darlaniyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X