• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o kadar olgun ve saf kalpliydi ki unutamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ortada hiç bişey yokken neden rest çektiniz? hemen ev maaş muhabbeti açmak da neyin nesi? üstelik yaş daha 19-23.
tamamen hata. onun sorumluluk almamasi konusunda rest cektim ben. yani beni boşversin hadi, kendi hayati icinde cabalamiyodu, okulu önemsememeye basladi kazanip okumayi angarya gördü vesaire. yani basta hedefi saglamken kendisi icin adimlar atarken birdenbire enerjisi düşen dikis tutturamayan biriydi ki kız kardesi de demisti basladigi ise hevesle baslayip sonunu getiremiyor diye. bende ona kendi ayaklari uzerinde durmasi icin güya.. neyse .. oldu geçti.. ama icimdeki yangin bitmiyor.

Sınav stresiyle de birlesince ne yapacağımı şaşırdım benim durum biraz farkliydi sanki iyiliğimizi düşüneyim derken / yani kaş yaparken göz cikarmak durumu işte.. onda hic gurur yoktu bende de yoktu hatta tartismalarin cogunda ya ben ya da o hemen ya özür diler ya da öfkemiz dindikten sonra birbirimize tekrar kenetlenirdik.. arada gecen duygularin hepsini buraya yazmak imkansiz ucundan kiyisindan yazinca sanki bende hicbir sey hissetmemisim gibi oluyor halbuki oyle degil.. birde insanin karakteri 20li yaslara dogru oturma evresine giriyor bazi seylerin kiymetini anlıyorsun bu da insanin icini kemiriyor ..
Ee madem içini keriyor ara ozaman...

bu konu kararlilik ketumluktan ziyade biraz da gönül meselesi gibi yani nasıl desem ben ona samimiyetimle tekrar yazsam beni cepte görecek kadar seviyesini düşürecek bi insan olmadigina kanaat getirmistim bundan onceki tartismalarimizda.genel yaklasimi hep affedici ve toyluğuma verişi olurdu. ben okulum ve onun kendi ayaklari uzerinde durmasi konusundaki kararliligimda elbette durucam taviz vermiycem. icimde keske kalmasin istiyorum sadece..
Hiç mesaj atmamaktansa arada yokla öyleyse madem iyi tanıdın.. benim anlatmak istediğim nasıl olsa beni seviyor ben ne karar verirsem illaki kabul edecek düşüncesine girmesindi inşallah mutlu mesut bir hayatınız olur

Ben yanlış mı anladım yoksa siz daha yüzyuze bile görüşmediğiniz biriyle ,kendinizi üniversite sınavına çalışmak için motive olacağım derken evlilik konuşurken mi buldunuz ?üstelik bir de maaşlar aile ile ortak kazançlar ve üzerine kayınvalide ile yakın oturmama için pazarlık yapmışsınız ve sonrasında da bambaşka bir konu için rest çekmişsiniz?kusura bakmayın da yasınız daha 19,karşınızdakinin de 23.
Ayrıca buluşmaya anne ile gitmek de nedir ?
Siz bunların hepsini bir kenara bırakın da oturup dersinizi çalısın ,okuyun,bir meslek sahibi olun ondan sonra diğer pazarlıklara kalkışın .
Yoksa buraya gelip daha çok konu acarsınız .

Ben yanlış mı anladım yoksa siz daha yüzyuze bile görüşmediğiniz biriyle ,kendinizi üniversite sınavına çalışmak için motive olacağım derken evlilik konuşurken mi buldunuz ?üstelik bir de maaşlar aile ile ortak kazançlar ve üzerine kayınvalide ile yakın oturmama için pazarlık yapmışsınız ve sonrasında da bambaşka bir konu için rest çekmişsiniz?kusura bakmayın da yasınız daha 19,karşınızdakinin de 23.
Ayrıca buluşmaya anne ile gitmek de nedir ?
Siz bunların hepsini bir kenara bırakın da oturup dersinizi çalısın ,okuyun,bir meslek sahibi olun ondan sonra diğer pazarlıklara kalkışın .
Yoksa buraya gelip daha çok konu acarsınız .
olayların hepsini bilmeden bu kadar sert ve keskin bir ifadeyle yargılamanız hoş değil ayrıca şu an okulumu kazandım çok şükür. evlilik tarzi konulari acmam v.s hataydi kabul ediyorum zaten, ortadaki sorun içine girdikce derinlesiyor bambaska bi konu icin rest degil, hic tanimadigim bir insanin yanina kimle gitseydim? o da kiz kardesimle gelirim demisti.

Merhabalar esasında ben sizi mantıksız bulmadım bilakis akıllı buldum konu sahibi. Anlatmak istediğinizi anlatamamışsınız sanırım . KK da bazı şeylere çok şaşırıyorum arkadaş zaten hatalarını kabul etmiş bu defa annemle görüşmeye gidecektim dediğine takılıyorsunuz. Tek gitse yine topa tutardınız . Konu sahibi bence içinde kalmaması adına pişmanlık yaşamamak adına temkinli olarak adımını at ama kaptırma kendini

-----

aşk sanılan küçük bir hoşlantıyı,hatta hoşlantı değil, içimdeki abi boşluğunu doldurduğu için evlilik nasıl olur diye hayal ettiğim belki,
bu kadar abartıp buralara kadar yazmama teessüf edişimin son editi olsun bu. :) 19lu yaşlarım ne deliymişsin.

sanırsam, içimdeki boşluğu ve duygu selini, iyi niyetli fakat benimle tamamen zıt ve aslında aşık olmadığım birine iyi niyetlerle açmışım. üstelik sanalda,seviyeli bir insana, seviyemle.

aşk bu değil ya hû,
daha kendimi keşfedeceğim diyeli de aylar geçmiş ve ben sadece hatır sorarak tamamen hayatımdan silmişim bu zâtı muhteremi de yine aylaaar önce :) çünkü aslında teşekkür uktesiymiş içimde kalan, aşk değil.

ezcümle iyi niyetli birini tanımış olmaktan mutluyum. abilik yaptığı, dost olduğu için iyiki varmışmış, ama ben aşık değilmişim.

10.02.2017

Konuyu nedense hortlatmak istedim. İnsan sadece 1 senede ve hatta 1 ayda bile ne kadar çok yol katediyor. Hatta ve hatta belki 1 günde. Düşünceleri,duyguları, fikirleri, bazı şeylere inançları, idealleri,hayalleri durmadan değişiyor. Sabit kalan ne acaba bu misafirhanede. Güzel ve zorlu bi yolculuksun her şeye rağmen seviliyorsun hayat,kattıklarınla:KK51:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X