bundan 7 ay öncesi -üniversite sınavlarına hazırlanırken (1 yıl mezuna kaldım daha iyi bir yer tutturmak için)19 yasindayim başka bir forumda sınav derdimi hayallerimi döküp yardım dilendim ve biri çıktı o kadar olgun cevaplar verdi ki (cinsiyetimi bilmiyordu sohbet esnasında) wpdan numarasini verdi hocam siz yeter ki isteyin biz yardım ederiz gerisi takdiri ilahi dedi,ilk başta çekindim kaydetmeye çnkü erkekti(watsap profilinde fotosunu gördüm) sonra yazdım wpdan ama cinsiyetimi hâlâ söylemedim. konuşmaya basladık derken cok iyi niyetli biri olduğunu anladım ona karsı dürüst olup yaşımı cinsiyetimi hayallerimi anlattım. Derken hayata bakışımdan etkilenip, bu yaşta bunlar nasıl kıymetli düşünceler diyerek beni methetti. Sonrası malumunuz.. Kendisi mühendisliği bırakmış ve ortaminin ruhuna iyi gelmedigini söylemisti,iyi bir ünivde mimarlık kazanmak icin tekrar hazirlanan 23 yasinda bir beyefendiydi.. tam anlamiyla beyefendi ama. o yakışıklılık ve boy posla olgunluğunu yan yana getirince hayran olmamak elde değildi.. Bu sekilde 3 ay boyunca konustuk ve o da bende elimizde olmayan bir sekilde birbirimize aşırı ısındık, bacısının no.sunu verdi onunla bile konuştuk. benim resmimi ilerleyen zamanlarda annesine babasına kucuk kardesine bile gösterdi.annesi daha uzun bir kiz istiyormus begenmemis pek v.s:) oglu 1.80 diye. benim boyum 1.63 bu arada. Skypedan konustuk. benden hoslandigi o kadar belli ve konusmalari o kadar seviyeli olgundu ki. Bu samimiyetle ilerlerken ben bir hata yaptim yaşımın verdigi acemiliklede(19) bu iliski eger ciddilesmeyecekse ben kimsenin kalbinde yara birakmak istemem dedim ve evlilik olursa ne gibi planlar yapabilirizden acildi konu kendisi yeniden okuyacagindan malum ev gecindirmesi zor. babasinin yaptirdigi ev var iki daire üstte anne babasi oturuyor alt katı ogluna düşünmüşler. Ben kaynanaya yakin olmak isteyen biri degildim annem o konudan cok cekmis diye gözüm korkmustu ama sevgimden dolayi onlarda aşılır diyerek zorlamadim kendisini. Okulumu bitirerek evlenirsem sayet evlenmeyi kafama koymustum. bir gün maddiyattan konu acildi iste evliligi nicin erteliyoruz babamin beni evlendirmeye iki ev gecindirmeye bile gücü var bende okul sonralari babamin insaat ofisinde calisirim destek olurum ona dedi. Ama kazancin ortak olmasi demek kaynana lafi demek .. Kazanca laf edebilir ya da ne bileyim guvenemedim boylesine hayir sen ayaklarin uzerinde dur babandan biraz daha bagimsiz ol dedim.. orda sanirim erkeklik gururuna dokundu bundan sonra ne evlilige dair bir sey konusurm ne bisey dedi. ertesi gune baktim pisman.. ne istedigini bildigin zaman konusurz diyerek tersledim ve bitirdik.. bitirdigimizin gecesi bana icimden bir sey koptu nolur gitme beklentilerini dile getir dedi ve benim koydugum sartlarin hepsine tamam,olur dedi. sene sonu meslegine adim attiginda bana mesaj at dedim ben burdayim ne istedigini bilen biri görmek istiyorum dedim

bilmiyorum hata mi yaptim, o da sene sonuna hisler körelir dedi konusmazsak ayni samimiyette v.s .. bu sekilde cok severek bitirdik 7 koca ay gecti icim yaniyor.. numarasi her seyi var geri dönmeli miyim ? Onu öyle cok ozluyorum ki. olgunlugunu saf kalbini beni koruyup kollamasini