• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o kadar olgun ve saf kalpliydi ki unutamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevseydi bu kadar uzak kalamazdı demek ki duyguları yoğun değildi...
duyguları benden daha yoğundu hep dile getirirdi.. ama benim ona bu tarz bir şart sunmam yarı yolda bırakmak gibi bir şey bunu yaptigim bir hata olarak görüyorum:( o da kendisinin istenmediğini düşündü hatta bana zatımdan uzaklastigini hissettim v.s.. dedi kaş yaparken göz çıkardım.. numarasi kayitli şu an her cevrimici görüşümde kendimi sıkıyorum bu hale nasıl geldim gecicek mi :(

3 ay telefondan konustuktan sonra evlilik planları mi yapmaya basladiniz yani?
Görüşme olacakti yüz yüze ondan sonra netlesicekti her sey, evlilik konusu sadece genel olarak konuşuldu diyebilirim yani şunu yapariz ederizden ziyade hayat görüşü olarak fikir alisverisinde bulunduk.aradaki muhabbetimiz çok sıkı ve seviyeliydi

İlgilendiğiniz adam hayallerinin mesleğini yapmak için sınava tekrar hazırlanan bir insan
Siz de daha 19 yaşında kv ile aynı binada oturmam diyecek kadar evlilik müessesinin kurdu olmuş bir insansınız.
Hedefleriniz çok farklı adam da bunu farketmiş işte ;)

İlgilendiğiniz adam hayallerinin mesleğini yapmak için sınava tekrar hazırlanan bir insan
Siz de daha 19 yaşında kv ile aynı binada oturmam diyecek kadar evlilik müessesinin kurdu olmuş bir insansınız.
Hedefleriniz çok farklı adam da bunu farketmiş işte :KK66:
hedeflerimiz farkli degil aslinda. bende okulumu kazandim ve okumayi seven bi insanim. sadece önüme bu kadar iyi niyetli ve iyi diyebilecegim bir insan cikmisken nerden nasil konusacagimi bilemedim belki de o yüzden kontrolden ckti bazi seyler. ayrica bina meselesi dikkatli okursaniz annemin yasadiklarindan gözümün korkmasi dolayisi iledir.

hedeflerimiz farkli degil aslinda. bende okulumu kazandim ve okumayi seven bi insanim. sadece önüme bu kadar iyi niyetli ve iyi diyebilecegim bir insan cikmisken nerden nasil konusacagimi bilemedim belki de o yüzden kontrolden ckti bazi seyler. ayrica bina meselesi dikkatli okursaniz annemin yasadiklarindan gözümün korkmasi dolayisi iledir.
Annenizin yaşadıklarını siz bilirsiniz karşı taraf bilmez.
Açıkcası bende aynı tepkiyle karşılaşsaydım bende soğurdum
Yaşınız daha küçük ve bunlar size tecrübe etmeyi öğretecek olaylar :)

Görüşme olacakti yüz yüze ondan sonra netlesicekti her sey, evlilik konusu sadece genel olarak konuşuldu diyebilirim yani şunu yapariz ederizden ziyade hayat görüşü olarak fikir alisverisinde bulunduk.aradaki muhabbetimiz çok sıkı ve seviyeliydi
Bence yine de acele etmişsiniz. Sadece 3 ay telefondan gorusmekle evlilil konuşmaya baslamak bana yanlış geliyo. Yasiniz da daha cok küçük zaten. Bekleseydiniz keske biraz, birbirinizi iyice tanısaydiniz, olaylar dogal olarak gelisip gelseydi evlilige ilerleyen yıllarda.
Hala aklinizdaysa bi mesaj atin sansinizi deneyin derim. Tekrar iliskiye baslarsaniz da gecmisten ya da evlilikten konuşmayın bence bi sure.

Annenizin yaşadıklarını siz bilirsiniz karşı taraf bilmez.
Açıkcası bende aynı tepkiyle karşılaşsaydım bende soğurdum
Yaşınız daha küçük ve bunlar size tecrübe etmeyi öğretecek olaylar :)
hangi tepki anlamadim . bina meselesine kendi hak verdi. kimse bu devirde oturmak istemez dedi zaten

hangi tepki anlamadim . bina meselesine kendi hak verdi. kimse bu devirde oturmak istemez dedi zaten
Size hak vermemiş.Sadece sizin söylediğiniz cümleye nezaketen cevap vermiş.
Size hak verseydi "haklısın bende aynı binada oturmayı düşünmüyorum zaten" derdi.
Hakkınızda hayırlısı olsun ;)

Adamın hayatında kimse yoksa mesaj atabilirsin bence, hemen evlenmek olarak değilde düzgün bir ilişki kurmaya çalışırsın ve yaptığın hataları yapmazsın tekrar. Zaten yaşında küçükmüş ondan da olumlu yanıt gelirse tanımaya çalışırsın, hemen evlilik vs gündeme getirmek ve diretmek erken olur zaten .
Adım atmazsan ömür boyu içinde bir acaba kalacak , adım atarsında olmazsa da nasip değilmiş der yoluna bakarsın

herhangi bi yerde görüp ilk bakista carpilan asik olanlarin ki cok mu normal acep artık insanların cogu sanalda... evet guvenilir bir yer degil fakat biz birbimizi evlilik sitesinde bulmadik- sinavlarin konusuldugu bir forumdu
Kısmetin nereden çıkacağı belli olmaz ama daha realistik adımlar atmakta fayda var

Size hak vermemiş.Sadece sizin söylediğiniz cümleye nezaketen cevap vermiş.
Size hak verseydi "haklısın bende aynı binada oturmayı düşünmüyorum zaten" derdi.
Hakkınızda hayırlısı olsun :KK66:
:) onu da söyledi çnkü ikimiz calissak bunlar sorun olmaz tarzinda rahat bi tavir takindi/hatta kendi anneside kaynanadan cekmis maalesef ki. bana da anneme pek yakin olma zaten ters biri bile desi :) buraya tum konusmalari yazamiyorum iste o yuzden herkes kafasina gore yorum yapiyor sizede öyle yansimis olabilir ama icine girince olayimiz gercekten farkli..

Kısmetin nereden çıkacağı belli olmaz ama daha realistik adımlar atmakta fayda var
mesela nasıl? yani internetten tanidign bi insanla nasil realistik adim atilir( yüz yüze görüşmeyi zaten düşünüyoduk) öyle körü körüne olmayacakti elbette. sadece fikirler hayata bakisimiz v.s cok hosumuza gitmisti birbirimizin ama erkek maalesef sorumluluk bilincinde degildi bu da benim icin ürkütücü oldu

Adamın hayatında kimse yoksa mesaj atabilirsin bence, hemen evlenmek olarak değilde düzgün bir ilişki kurmaya çalışırsın ve yaptığın hataları yapmazsın tekrar. Zaten yaşında küçükmüş ondan da olumlu yanıt gelirse tanımaya çalışırsın, hemen evlilik vs gündeme getirmek ve diretmek erken olur zaten .
Adım atmazsan ömür boyu içinde bir acaba kalacak , adım atarsında olmazsa da nasip değilmiş der yoluna bakarsın
7 ay içinde hemen birini hayatina alabilcegini sanmiyorum ki zaten sinavlar yeni bitti okul yeni basladi. Kız kardesinin söyledigine göre de cok fazla kizlara yanasmayan bir tip cnku kimseye umut vermek istemiyor/ bizim konusmamiz ve yakinlasmamiz bile benim hayat gorusumu cok begendigi icin ilerledi. geri donmek icin msj atsam ne yazicam arkadasca bir tavir takinmak ona daha cok acı vermez mi yoksa olmasi gereken bu mu? bilemiyorum iste..

Ç.içi gördüğünüze göre engelleme olmamış demek ki...Engelleme olmadıysa umut var demektir. Hayatında biri olsa engellerdi diye düşünüyorum...Arkadaşların dediği gibi adım atmazsanız içinizde kalır...İçinizde kalacağına yazın...Duruma göre tekrar başlar ya da biter...Bu sefer aynı hataları yapmaz, bazı şeyleri erkenden konuşmaya başlamazsınız...Olacağı varsa olur...Kıvranmaktansa ne olacak diye yazn gitsin...Adım atmanın kadını erkeği yok...Aklınıza bu denli düştüyse denemekte fayda var.

mesela nasıl? yani internetten tanidign bi insanla nasil realistik adim atilir( yüz yüze görüşmeyi zaten düşünüyoduk) öyle körü körüne olmayacakti elbette. sadece fikirler hayata bakisimiz v.s cok hosumuza gitmisti birbirimizin ama erkek maalesef sorumluluk bilincinde degildi bu da benim icin ürkütücü oldu
Internetten tanışma gayet normal internet çağındayız ama bu tür konular ciddi konular evlilik geleceğin için çok ciddi bir konu hani böyle tanıştığın kişiyle sadece konuşup hiç umut bağlamadan ona da bunu söyleyerek sonra zamanla sekillendikce tanıdıkça mı bu konulara girsen seninki biraz erken olmuş sanki tamam ısınma olabilir bunlar normal de evlilik diyince işin içine başka şeyler de giriyor bence çocuğun tavrı doğru,daha gerçekçi yaklaşmış ama o kadar detay vermesi de doğru değil

7 ay içinde hemen birini hayatina alabilcegini sanmiyorum ki zaten sinavlar yeni bitti okul yeni basladi. Kız kardesinin söyledigine göre de cok fazla kizlara yanasmayan bir tip cnku kimseye umut vermek istemiyor/ bizim konusmamiz ve yakinlasmamiz bile benim hayat gorusumu cok begendigi icin ilerledi. geri donmek icin msj atsam ne yazicam arkadasca bir tavir takinmak ona daha cok acı vermez mi yoksa olmasi gereken bu mu? bilemiyorum iste..
Aynen arkadaşça tavır takınmak ve uygun bir dille ona bunu anlatmak:super:

6 senelik erkek arkadaşımla daha yeni yeni evlilik vs konuları konuşuyoruz. Ilk zamanlar "laylaylom" yani.

Unutursun 7 ay ne ki, hele de telefondan kurulmuş bir arkadaşlık için...

n
Ç.içi gördüğünüze göre engelleme olmamış demek ki...Engelleme olmadıysa umut var demektir. Hayatında biri olsa engellerdi diye düşünüyorum...Arkadaşların dediği gibi adım atmazsanız içinizde kalır...İçinizde kalacağına yazın...Duruma göre tekrar başlar ya da biter...Bu sefer aynı hataları yapmaz, bazı şeyleri erkenden konuşmaya başlamazsınız...Olacağı varsa olur...Kıvranmaktansa ne olacak diye yazn gitsin...Adım atmanın kadını erkeği yok...Aklınıza bu denli düştüyse denemekte fayda var.
genel olarak profili herkese acikti zaten oncesinde de. beni rehberden silmistir ama cnku ben silmistim onceden onu .. fakat numarasi bi kagitta yaziliydi tekrar kaydettim.. belki o kagida yazmasam tamamen bitecekti cnku numarayi kaybedecektm kagida yazip tekrar ulasabilmek bile beni kotu hissettiriyor yazamadikca ona..yinede yazacagim sanirim arkadasca da olsa hal hatir sorma fasli.. daha iyi bi fikri olan yok mu ne yazacagimida kestiremiyorum tam.. hicbir sey olmamis gibi nasilsin demekte abes cnku..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X