o kadar sıkıldım ki içinden çıkamıyorum

lola13

29.10.2010 :)
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
680
10
68
İzmir
gecen sene bi arkadaşımla aynı evde kaldık. bu sene o yurtta devam edicek. diğer bi yakın arkadaşımda memleketinden biriyle eve çıkıyor ve benide çağırıyo. fakat oda diğerlerinden küçükmüş ve kalacak diğer kızı hiç tanımıyorum. 3 kişi cok mu zorlanırız hem tanımadığım biriyle hemde arkadaşlarımda geliyo zorlanırmıyım yaşayan varmı? 1+0 tek kişi cıkıyım diyorum oda aylık 400 tl evden cok cok fazla oluyor. bölümüm gereği sessizliğede ihtiyacım var ne yapmalıyım bilmiyorum o kadar canım sıkkınki. gecen sene cok ama cok zorlandık 1+1de kaldık küçücüktü okula uzaktı hergün peşimize arabalar takılıyodu karakolluk olduk takip ediliyoduk bunları tekrar yaşamak istemiyorum yaşadığım şeyler yüzündende suan netleşmediği için cok fazla üzgünüm ne yapmalıyım deneyimlerinizi paylaşırmısınız tek kalan varmı? biraz karışık oldu sanırım kusura bakmayın..

kesin bilinmez tabi de, 3 kişi olursa gruplaşma oluyo ya, yüksek ihtimal. bence mümkünse 2 kişi olmalı en fazla

bizim evde olmuştu, kıyametler koptu valla :1:

o sıkıntıları ben de yaşamıştım,mümkünse tek çıkıcaksın veya 2 kişi..nerde çokluk orda bir şey hesabı :)
tanımadığın insanlarda asla aynı evde kalma derim,en samimi dostunla bile her an her şey olabilir.

kesin bilinmez tabi de, 3 kişi olursa gruplaşma oluyo ya, yüksek ihtimal. bence mümkünse 2 kişi olmalı en fazla

bizim evde olmuştu, kıyametler koptu valla :1:

cok haklısın ya ama arkadaşımla cıkcak kız yeni tanıştılar arkadaşımın memleketinden en yakın arkadaşının arkadaşı aslında bu kız. cok karıştırdım dimi :1: kız kabul etmemiş başlarda gruplaşırız ikimiz yakınız diye ama şimdi olur demiş ben hiç tanışmadım 2 gün sonra tanışmaya gitcem ama ne biliyim cok zor ya

o sıkıntıları ben de yaşamıştım,mümkünse tek çıkıcaksın veya 2 kişi..nerde çokluk orda bir şey hesabı :)
tanımadığın insanlarda asla aynı evde kalma derim,en samimi dostunla bile her an her şey olabilir.

arkadaşlar teşekkürler cevaplarınız için..
öyle ya bazen kimseyi tanımadığımı düşünüyorum aynı evde yaşamak cok cok zor gecen sene 24 saat aynı evdeydik aynı sınıftaydık aynı odadaydık düşünsene kendine ayırcapın 1 dkkan yok wc de yalnızdım bi o derece:D öyle boğuldum yani. yalnız kalabiliymiyim onuda bilmiyorum zaten karanlıktan korkuyorum haala:43:

arkadaşlar teşekkürler cevaplarınız için..
öyle ya bazen kimseyi tanımadığımı düşünüyorum aynı evde yaşamak cok cok zor gecen sene 24 saat aynı evdeydik aynı sınıftaydık aynı odadaydık düşünsene kendine ayırcapın 1 dkkan yok wc de yalnızdım bi o derece:D öyle boğuldum yani. yalnız kalabiliymiyim onuda bilmiyorum zaten karanlıktan korkuyorum haala:43:

evet zor,aynı evde kardeşinle bile anlaşamadığın oluyor hele ki yeni tanışacağın biriyle aynı evde kalmak :52::52:

evet zor,aynı evde kardeşinle bile anlaşamadığın oluyor hele ki yeni tanışacağın biriyle aynı evde kalmak :52::52:

bide ne biliyim sığıntımıyım ben ya evi tutmuşlar küçük oda varmış orası olabilir olduuuuuu canım aynı şartlarda değilmiyiz yok ya yapamam ben

Back
X