O kadın çocuğumu ister mi ? Siz istermisiniz?

Merhaba bayanlar. Aslında bir çok kişi biliyordur ama yazmazsam manası olmayacak. Benim 1 evladım var , erkek ve 6 yaşında şuanda.

3. tüp bebek yönteminde kavuşabildiğim ve doğumdan 1.5 ay sonra eski eşim tarafından başka bir kadın için terk edildik. Aradan çok zaman geçti elbette ben 4 senedir evliyim, şimdiki eşimlede 5 senedir beraberim.

Bu süre zarfında eski eşim , bizimle hiç irtibata geç kendine yeniden bir hayat kuracağına ve cocuguda istemediğinden hem yazılı hem sözlü olarak beyanları oldu hatta öyleki mahkemede görüş günü bile talep etmedi. ancak hakim anlaşmalı olan bu boşanmada genede görüş günü verdi.

Aramadı sormadı ilk zamanlar ben çok uğraştım ancak gel gör dememe rağmen gelmedi, nafakada almadım haliyle. Neyse şimdi öğreniyorum ki nişanlanmış. Henüz yeni ancak cevremden herkes bana daha önce sen dua ette o evlenmesin , düzenini kurarsa görmek ister diyordu.

Bu haberi alınca yine aklıma aynı soru geldi , olmayan bişey için kendimi üzmeye hiç niyetim yok ancak oğlum 7 yaşına gelene kadar daha 1 sene yani söz hakkı sahibi değil görmek isterse vermekten başka çarem yok . Kanuni olarak oğlumu kaybetmeyi göze bile alamam .

Merak ettiğim siz olsanız kocanızın görmediği bir cocugu görmek istermisiniz, yani bunu eski kocamın aklına sokarmı bu kadın ? Kendi cocukları olursa yıne tup bebek yontemıyle olacak , belkıde olmayacak sorun azospermia idi bilenler için yazıyorum. Cocukları olmazsa benim cocuguma yönelirler mi? Veya eski kocamda istiyor olsa , kadın buna razı gelir mi sonuçta cocugum bıyolojık babasını tanımıyor , butun bu sorunlarla ugrasır mı , uğraşmasın ...

Böyle yazıyorum cunku oglumu bır cok kadının cocugunu sevemedıgı gıbı sevıyorum , hepte oyle sevdım . Onu bu kadar haketmeyen bırıyle dolayısıla onun cevresıyle paylasmak hıc ıstemıyorum. Her sene daha 1 sene aramasa selametteyız dıyordum , yıne aynı sey 1 sene daha aramasa ondan sonrası bal kebab benım ıcın.

Herkesin cocugu kendine mükemmel harikadır güzeldir mutlaka benim ki de başka.
Öyle güzel ve harika bir cocuk ki . Onu sahiplenmelerinden korkarım ben
Geçmişte kolay şeyler yaşamamışsınız, eski konularınızı okumuştum. Neyse ki oğlunuzla şimdi mutlusunuz inşallah bebeğinizi de kucağınıza alıp böyle bir ömür geçirirsiniz
Fakat şu noktada mesele paylaşmak paylaşmamak yada verilen emek derecesinde görüştürmek olmamalı. Oğlunuz için en doğrusunu yapmalısınız. Nasıl en başta eski eşinizin oğlunuzla görüşmesini istiyordunuz yine aynı şekilde yapıcı olmalısınız. Bir anne, bir babanın yerini dolduramaz. Dediğimi yanlış anlamayın mesele sorumluluklar, bakım vs değil. Mesele oğlunuzun psikolojik olarak babasına muhtaç olması. Reddetse bile onun yokluğu daha da kötüsü onu arayıp sormaması onunla ilgilenmemesi kalbinde derin yaralar açıyor olmalı. Burda okuyoruz bazen, yıllarca babasıyla görüşmeyip onu sonrdan görnlerin yaşadığı çöküntüyü yada ailesinde eksikle büyüyen çocukların yıllar sonra psikologların yönlendirmesiyle ebeveynleriyle görüştürülmesi vs. İnşallah sözlerimle sizi üzmemişimdir. Oğlunuz için en iyisini istediğinizi düşünerek yazdım bunları. Lütfen göz önünde bulundurun.

Ege gitmeyi kabul etmez bencede . Bizim maddi durumumuz ıyı ege maddi ve manevi olarak güzel büyüdü ve öylede devam ediyor. Eşim Egeyi çok seviyor gerçekten bununla ilgili bir gıdım soru işaretim yok . O kadında sever mi pekala öyleyse ? Görüşsseler ne olacak denmiş ama ben istemiyorum büyük konuşmak istemiyorum o benim emeğim , benim umudum benim geçmişim benim hayalim . 6 sene sonra buyrun büyüttüm şimdi siz psikolojisini bozun diyemem . Egenin güzel bir hayatı olacak , okula gidiyor başarılı bir öğrenci , onun için yapmak istediklerim var daha ve onunda hayalleri var . Onları kısacası hayatımda istemiyorum
Sanmam kadin istesin senin cocugunu gormek falan. Kendisi cocuk yapmak isteyecektir. Neden durduk yere eski esle baglanti kurdursun ki adama ? Hic uzulme boyle seyler icin

Bende istemeyecegini dusunuyorum da benim de bir sorum olacak adalet nasil işliyor bilmiyorum 1 yasindaki cocugu mahkeme karariyla temmuz ayinda 1 ay sure ile babaya vermişler. Sadece temmuz diger aylarda ayda 2 kere ???

Benzer bisey metal diye bir üyenin başına gelmişti. Karar düzeltme yapmışlar. Yani bebek baba da uzun sure kalmayacak. O hadar uzun tatiller çocuk okula gidecek kadar büyüdükten sonra oluyor.

kadının bu şekilde bir isteği olacağını sanmıyorum
eski eşiniz de madem evlenmiş , sizin çocugunuzu bundan snr hiç görmek ıstemez
kadın bundan sorun cıkarabılır çnk
istese bekarken isterdi.
içiniz rahat olsun

Kadın her halukarda çocuğu görmek istemeyecektir. Çocuk sahibi olabilirlerse kendi çocuğuna yoğunlaşırlar çocukları olmazsa zaten kör göze parmak gibi eskisini hatırlamasını hiçççç istemez. Normal düz insan bu şekilde yapar en azından.
Bence siz çocuğunuza anlatın her şeyi, böyle sürekli bu konularda takılı kalmak size de zarar.

CuteMom CuteMom korkularını anlıyorum böyle korkarak ömür boyu yaşamayamazsın ege ye öyle yada böyle bu durumu anlatman gerekiyor bence ve ayrıca nüfüsünüza almak içinde dava açın bence tam zamanı

sanmam
adamın babalık yapmadıgı çocuga başkası hiç annelik yapmaz
için rahat olsun

Merhaba bayanlar. Aslında bir çok kişi biliyordur ama yazmazsam manası olmayacak. Benim 1 evladım var , erkek ve 6 yaşında şuanda.

3. tüp bebek yönteminde kavuşabildiğim ve doğumdan 1.5 ay sonra eski eşim tarafından başka bir kadın için terk edildik. Aradan çok zaman geçti elbette ben 4 senedir evliyim, şimdiki eşimlede 5 senedir beraberim.

Bu süre zarfında eski eşim , bizimle hiç irtibata geç kendine yeniden bir hayat kuracağına ve cocuguda istemediğinden hem yazılı hem sözlü olarak beyanları oldu hatta öyleki mahkemede görüş günü bile talep etmedi. ancak hakim anlaşmalı olan bu boşanmada genede görüş günü verdi.

Aramadı sormadı ilk zamanlar ben çok uğraştım ancak gel gör dememe rağmen gelmedi, nafakada almadım haliyle. Neyse şimdi öğreniyorum ki nişanlanmış. Henüz yeni ancak cevremden herkes bana daha önce sen dua ette o evlenmesin , düzenini kurarsa görmek ister diyordu.

Bu haberi alınca yine aklıma aynı soru geldi , olmayan bişey için kendimi üzmeye hiç niyetim yok ancak oğlum 7 yaşına gelene kadar daha 1 sene yani söz hakkı sahibi değil görmek isterse vermekten başka çarem yok . Kanuni olarak oğlumu kaybetmeyi göze bile alamam .

Merak ettiğim siz olsanız kocanızın görmediği bir cocugu görmek istermisiniz, yani bunu eski kocamın aklına sokarmı bu kadın ? Kendi cocukları olursa yıne tup bebek yontemıyle olacak , belkıde olmayacak sorun azospermia idi bilenler için yazıyorum. Cocukları olmazsa benim cocuguma yönelirler mi? Veya eski kocamda istiyor olsa , kadın buna razı gelir mi sonuçta cocugum bıyolojık babasını tanımıyor , butun bu sorunlarla ugrasır mı , uğraşmasın ...

Böyle yazıyorum cunku oglumu bır cok kadının cocugunu sevemedıgı gıbı sevıyorum , hepte oyle sevdım . Onu bu kadar haketmeyen bırıyle dolayısıla onun cevresıyle paylasmak hıc ıstemıyorum. Her sene daha 1 sene aramasa selametteyız dıyordum , yıne aynı sey 1 sene daha aramasa ondan sonrası bal kebab benım ıcın.

Herkesin cocugu kendine mükemmel harikadır güzeldir mutlaka benim ki de başka.
Öyle güzel ve harika bir cocuk ki . Onu sahiplenmelerinden korkarım ben
Başkasının çocuğunu niye istesin kadın, deli mi?

kadın kesinlikle istemez için rahat olsun. genelde eski eşten gelen çocuk sevilmez, hep ayakbağı gibi görülür. o yuzden bırak istemeyi memnun bile olur yani emin ol. ha babasına gelince, ilerde bir gün oğlun ünlü biri olursa ben senin babanım diye ortaya çıkabilir. anca o zaman çıkacak bir karakter cünkü.

Kendi çocuğu olmasa da yuvadan evlat edinmeyi falan düşünür.
Yine de eski eşle bağ oluşturacak çocuğu istemez.

Hiç sanmam yani.

Benzer bisey metal diye bir üyenin başına gelmişti. Karar düzeltme yapmışlar. Yani bebek baba da uzun sure kalmayacak. O hadar uzun tatiller çocuk okula gidecek kadar büyüdükten sonra oluyor.

Avukatı olmaz 1 ay kalıcak babada demış...

Bencede kadın ıstemez rahat ol adam zaten aramamıs srmamıs bu satten snrada aramaz

Avukatı olmaz 1 ay kalıcak babada demış...
Üyenin adı metal istersen onunla bir görüş. Ya da onun konularina bir bakin. Çünkü direk bunun icin konu acmisti. çocuk süt bebeği nasıl bir ay başka birinde kalabilir ki zaten çok saçma. Bu gibi konularda tek bir avukat ile hareket etmemek lazım. Yani kendi avukati mi yoksa öylesine danışılan bir avukat mi?
1 yaş civarı bir çocuğun annesinden ya da bakıcısı diyelim 1 ay ayri kalması çok ciddi psikolojik problemlere sebep olur. Bu ayriligin sebebini bilmez ne zaman bitecegini bilmez. Babayi tanimaz. Direk terk edilmislik yasar. Sonra anneye donunce bu sefer anneye dusman olur. Bu konu da yasalar ne derse desin illaki alınabilecek bir aksiyon vardır. Süt çocuğunun anneden ayrılması çok yanlış.

Mrb geçmiş olsun öncelikle. Nişanlandıqı bilqisini alabiliyorsanız eğer eski eşinizinde iletişime geçmesi kolay olacaktr sizinle bence günün birinde. Amaaa şimdiden bi adım yokken daha telaş yapmamanz daha iyi olacaktır bence. Yormayın kendinizi şimdiiden ki o zamana güücüünüz olsun. Zorda kalrsanzda son care eski eşinizin mesjlarını filan egeye gösterip nasıl bi insan olduğunu acıklarsınız ama hiç bi çocuk annesiz yapamaz özler karar verme asamasında oluncada sizi sececeği muhtemel. Öneri olarak da eski eşiniz görüşmek isterse egeyle görüştrmeyin bence cocuğu kandırmasına izin vermeyin mahkemede uzlaşın gerkirse bu yaşa kadar çilesini siz cektiniz baskası sefasını sürmesin .

Üyenin adı metal istersen onunla bir görüş. Ya da onun konularina bir bakin. Çünkü direk bunun icin konu acmisti. çocuk süt bebeği nasıl bir ay başka birinde kalabilir ki zaten çok saçma. Bu gibi konularda tek bir avukat ile hareket etmemek lazım. Yani kendi avukati mi yoksa öylesine danışılan bir avukat mi?
1 yaş civarı bir çocuğun annesinden ya da bakıcısı diyelim 1 ay ayri kalması çok ciddi psikolojik problemlere sebep olur. Bu ayriligin sebebini bilmez ne zaman bitecegini bilmez. Babayi tanimaz. Direk terk edilmislik yasar. Sonra anneye donunce bu sefer anneye dusman olur. Bu konu da yasalar ne derse desin illaki alınabilecek bir aksiyon vardır. Süt çocuğunun anneden ayrılması çok yanlış.

Bende okula basladigi zaman sadece yatili gidebilir diye biliyorum cok sagolun iletisime gectim

Ege gitmeyi kabul etmez bencede . Bizim maddi durumumuz ıyı ege maddi ve manevi olarak güzel büyüdü ve öylede devam ediyor. Eşim Egeyi çok seviyor gerçekten bununla ilgili bir gıdım soru işaretim yok . O kadında sever mi pekala öyleyse ? Görüşsseler ne olacak denmiş ama ben istemiyorum büyük konuşmak istemiyorum o benim emeğim , benim umudum benim geçmişim benim hayalim . 6 sene sonra buyrun büyüttüm şimdi siz psikolojisini bozun diyemem . Egenin güzel bir hayatı olacak , okula gidiyor başarılı bir öğrenci , onun için yapmak istediklerim var daha ve onunda hayalleri var . Onları kısacası hayatımda istemiyorum
ne kadar güzel anlatmışsınız bencede boşuna korkuyorsunuz evladınızla bir ömür mutlu olun inşallah

Back
X