Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmişte kolay şeyler yaşamamışsınız, eski konularınızı okumuştum. Neyse ki oğlunuzla şimdi mutlusunuz inşallah bebeğinizi de kucağınıza alıp böyle bir ömür geçirirsinizMerhaba bayanlar. Aslında bir çok kişi biliyordur ama yazmazsam manası olmayacak. Benim 1 evladım var , erkek ve 6 yaşında şuanda.
3. tüp bebek yönteminde kavuşabildiğim ve doğumdan 1.5 ay sonra eski eşim tarafından başka bir kadın için terk edildik. Aradan çok zaman geçti elbette ben 4 senedir evliyim, şimdiki eşimlede 5 senedir beraberim.
Bu süre zarfında eski eşim , bizimle hiç irtibata geç kendine yeniden bir hayat kuracağına ve cocuguda istemediğinden hem yazılı hem sözlü olarak beyanları oldu hatta öyleki mahkemede görüş günü bile talep etmedi. ancak hakim anlaşmalı olan bu boşanmada genede görüş günü verdi.
Aramadı sormadı ilk zamanlar ben çok uğraştım ancak gel gör dememe rağmen gelmedi, nafakada almadım haliyle. Neyse şimdi öğreniyorum ki nişanlanmış. Henüz yeni ancak cevremden herkes bana daha önce sen dua ette o evlenmesin , düzenini kurarsa görmek ister diyordu.
Bu haberi alınca yine aklıma aynı soru geldi , olmayan bişey için kendimi üzmeye hiç niyetim yok ancak oğlum 7 yaşına gelene kadar daha 1 sene yani söz hakkı sahibi değil görmek isterse vermekten başka çarem yok . Kanuni olarak oğlumu kaybetmeyi göze bile alamam .
Merak ettiğim siz olsanız kocanızın görmediği bir cocugu görmek istermisiniz, yani bunu eski kocamın aklına sokarmı bu kadın ? Kendi cocukları olursa yıne tup bebek yontemıyle olacak , belkıde olmayacak sorun azospermia idi bilenler için yazıyorum. Cocukları olmazsa benim cocuguma yönelirler mi? Veya eski kocamda istiyor olsa , kadın buna razı gelir mi sonuçta cocugum bıyolojık babasını tanımıyor , butun bu sorunlarla ugrasır mı , uğraşmasın ...
Böyle yazıyorum cunku oglumu bır cok kadının cocugunu sevemedıgı gıbı sevıyorum , hepte oyle sevdım . Onu bu kadar haketmeyen bırıyle dolayısıla onun cevresıyle paylasmak hıc ıstemıyorum. Her sene daha 1 sene aramasa selametteyız dıyordum , yıne aynı sey 1 sene daha aramasa ondan sonrası bal kebab benım ıcın.
Herkesin cocugu kendine mükemmel harikadır güzeldir mutlaka benim ki de başka.
Öyle güzel ve harika bir cocuk ki . Onu sahiplenmelerinden korkarım ben
Sanmam kadin istesin senin cocugunu gormek falan. Kendisi cocuk yapmak isteyecektir. Neden durduk yere eski esle baglanti kurdursun ki adama ? Hic uzulme boyle seyler icinEge gitmeyi kabul etmez bencede . Bizim maddi durumumuz ıyı ege maddi ve manevi olarak güzel büyüdü ve öylede devam ediyor. Eşim Egeyi çok seviyor gerçekten bununla ilgili bir gıdım soru işaretim yok . O kadında sever mi pekala öyleyse ? Görüşsseler ne olacak denmiş ama ben istemiyorum büyük konuşmak istemiyorum o benim emeğim , benim umudum benim geçmişim benim hayalim . 6 sene sonra buyrun büyüttüm şimdi siz psikolojisini bozun diyemem . Egenin güzel bir hayatı olacak , okula gidiyor başarılı bir öğrenci , onun için yapmak istediklerim var daha ve onunda hayalleri var . Onları kısacası hayatımda istemiyorum
Bende istemeyecegini dusunuyorum da benim de bir sorum olacak adalet nasil işliyor bilmiyorum 1 yasindaki cocugu mahkeme karariyla temmuz ayinda 1 ay sure ile babaya vermişler. Sadece temmuz diger aylarda ayda 2 kere ???
Başkasının çocuğunu niye istesin kadın, deli mi?Merhaba bayanlar. Aslında bir çok kişi biliyordur ama yazmazsam manası olmayacak. Benim 1 evladım var , erkek ve 6 yaşında şuanda.
3. tüp bebek yönteminde kavuşabildiğim ve doğumdan 1.5 ay sonra eski eşim tarafından başka bir kadın için terk edildik. Aradan çok zaman geçti elbette ben 4 senedir evliyim, şimdiki eşimlede 5 senedir beraberim.
Bu süre zarfında eski eşim , bizimle hiç irtibata geç kendine yeniden bir hayat kuracağına ve cocuguda istemediğinden hem yazılı hem sözlü olarak beyanları oldu hatta öyleki mahkemede görüş günü bile talep etmedi. ancak hakim anlaşmalı olan bu boşanmada genede görüş günü verdi.
Aramadı sormadı ilk zamanlar ben çok uğraştım ancak gel gör dememe rağmen gelmedi, nafakada almadım haliyle. Neyse şimdi öğreniyorum ki nişanlanmış. Henüz yeni ancak cevremden herkes bana daha önce sen dua ette o evlenmesin , düzenini kurarsa görmek ister diyordu.
Bu haberi alınca yine aklıma aynı soru geldi , olmayan bişey için kendimi üzmeye hiç niyetim yok ancak oğlum 7 yaşına gelene kadar daha 1 sene yani söz hakkı sahibi değil görmek isterse vermekten başka çarem yok . Kanuni olarak oğlumu kaybetmeyi göze bile alamam .
Merak ettiğim siz olsanız kocanızın görmediği bir cocugu görmek istermisiniz, yani bunu eski kocamın aklına sokarmı bu kadın ? Kendi cocukları olursa yıne tup bebek yontemıyle olacak , belkıde olmayacak sorun azospermia idi bilenler için yazıyorum. Cocukları olmazsa benim cocuguma yönelirler mi? Veya eski kocamda istiyor olsa , kadın buna razı gelir mi sonuçta cocugum bıyolojık babasını tanımıyor , butun bu sorunlarla ugrasır mı , uğraşmasın ...
Böyle yazıyorum cunku oglumu bır cok kadının cocugunu sevemedıgı gıbı sevıyorum , hepte oyle sevdım . Onu bu kadar haketmeyen bırıyle dolayısıla onun cevresıyle paylasmak hıc ıstemıyorum. Her sene daha 1 sene aramasa selametteyız dıyordum , yıne aynı sey 1 sene daha aramasa ondan sonrası bal kebab benım ıcın.
Herkesin cocugu kendine mükemmel harikadır güzeldir mutlaka benim ki de başka.
Öyle güzel ve harika bir cocuk ki . Onu sahiplenmelerinden korkarım ben
Benzer bisey metal diye bir üyenin başına gelmişti. Karar düzeltme yapmışlar. Yani bebek baba da uzun sure kalmayacak. O hadar uzun tatiller çocuk okula gidecek kadar büyüdükten sonra oluyor.
Üyenin adı metal istersen onunla bir görüş. Ya da onun konularina bir bakin. Çünkü direk bunun icin konu acmisti. çocuk süt bebeği nasıl bir ay başka birinde kalabilir ki zaten çok saçma. Bu gibi konularda tek bir avukat ile hareket etmemek lazım. Yani kendi avukati mi yoksa öylesine danışılan bir avukat mi?Avukatı olmaz 1 ay kalıcak babada demış...
Üyenin adı metal istersen onunla bir görüş. Ya da onun konularina bir bakin. Çünkü direk bunun icin konu acmisti. çocuk süt bebeği nasıl bir ay başka birinde kalabilir ki zaten çok saçma. Bu gibi konularda tek bir avukat ile hareket etmemek lazım. Yani kendi avukati mi yoksa öylesine danışılan bir avukat mi?
1 yaş civarı bir çocuğun annesinden ya da bakıcısı diyelim 1 ay ayri kalması çok ciddi psikolojik problemlere sebep olur. Bu ayriligin sebebini bilmez ne zaman bitecegini bilmez. Babayi tanimaz. Direk terk edilmislik yasar. Sonra anneye donunce bu sefer anneye dusman olur. Bu konu da yasalar ne derse desin illaki alınabilecek bir aksiyon vardır. Süt çocuğunun anneden ayrılması çok yanlış.
ne kadar güzel anlatmışsınız bencede boşuna korkuyorsunuz evladınızla bir ömür mutlu olun inşallahEge gitmeyi kabul etmez bencede . Bizim maddi durumumuz ıyı ege maddi ve manevi olarak güzel büyüdü ve öylede devam ediyor. Eşim Egeyi çok seviyor gerçekten bununla ilgili bir gıdım soru işaretim yok . O kadında sever mi pekala öyleyse ? Görüşsseler ne olacak denmiş ama ben istemiyorum büyük konuşmak istemiyorum o benim emeğim , benim umudum benim geçmişim benim hayalim . 6 sene sonra buyrun büyüttüm şimdi siz psikolojisini bozun diyemem . Egenin güzel bir hayatı olacak , okula gidiyor başarılı bir öğrenci , onun için yapmak istediklerim var daha ve onunda hayalleri var . Onları kısacası hayatımda istemiyorum