O kadının yüzünü görmek istemiyorummm

neler demedimmm iyi de dedim kötüde ama anlamıyoo :) inadına yapıyo
Uyutmaya giderken izin vermeyin! Tekrar edin gece uyandırıyor uyumasın diye. O zaman da zorla mı alıyor elinizden çocuğunuzu .?
Eşiniz hiç birşey yapmıyor mu bu olanlar karşısında.?
:63:

işiniz zor umarım en kısa zamanda kurtulursunuz bu durumdan.ev ev üstüne olmuyor kirada olsa en iyisi kendi eviniz.

Konu sahibi işte iken geç saatte uyuduğu için çocuk, gece de geç yatıyor.
Canım o kısmı kaçırmışım şimdi tekrar ve tekrar okudum anladım sanırım. Kv bebişi 15:30 - 16:00 gibi uyutuyormuş. :6:

Şu yüzden soruyorum, benim de ablamın 1,5 yaşında dünyalar maymunu ve yaramazı bir oğlu
:emir_bebek: var. Çocuktan sonra annemin yan dairesine taşındılar. Ablam da eniştem de çalışıyor.
Neyse uzatmayayım :) Annem de ablamın oğlunu öğle uykusuna yatırıyor o saatlerde. Ablamda işten 7 gibi geliyor ve uyandırıyor maymunu. Yemek, oyun ıvır zıvır derken, babada geliyor oluyor zaten 11-12 birlikte tekrar uyuyorlar. Eskiden bizim bebeğimiz de geceleri hortluyordu ((: ama bizimkiler böyle bir yol buldu.

Son düzenleme:
valla canım bu devırde o sana tırnak gosterıyorsa sende ona goster..

sımdı yuzlu gelınler.dişli gelınler el ustunde tutuluyor..

hedıye alıyormussun aman ne hedıyesı alıcan..oyle ıkı yuzlu ınsana..

o sana ınat bırseyler yapıyorsa sende yap..gul konus ama esınle, o yokmus gııb davran kahkahalar at onun yanında..onu çileden cıkar..

ondada bıraz gurur varsa o anlar zaten...senı kıskanıyor bu arada canım..bırden onların dunyasına gırdın ve oglunu elınden aldın..

kaynanan sana o gozle bakıyor..bu yuzden hersey benım elımde olsun bıtsın ıstıyor..ama cok sukur esınde farkındaymıs....

bır muddet ferahlıga kavusmak ıcın bunlara katlanman lazım..ama sen soguklugu bırakma o yokmus gıbı davran..

hatta gıt yuzune soyle.ben calısıyorum oglanı erken yatırma gece uyumuyor de..sen karısma derse de cocuk benım cocugum bakıyorsun dıyede oglumun hayatını duzensız bır sekılde yasatman gerekmıyor de.
sonucta calıstıgımın sende farkındasın de..

ha yok baktınkı hala aynı kaynana o zaman esın devreye gırsın..senın dedgıın laf batar ama esının dedıgı laf batmaz....

uyutmaya giderken izin vermeyin! Tekrar edin gece uyandırıyor uyumasın diye. O zaman da zorla mı alıyor elinizden çocuğunuzu .?
Eşiniz hiç birşey yapmıyor mu bu olanlar karşısında.?
:63:

ben çalışıyorum evde olsam düzenini kuruyorum çocuğumun zaten akşamları ben uyutuyorum saat 23:00 de mecburen , 1,5 yaşında çocuk o saatde uyur mu
ama öğlen uykusunda çocuğun yanına yatıp onunla uyuyo o çocuk uyanırmı kolay kolay gece de uyumaz 23:00 de de uyutsan eşim zaten geç geliyor işinden dolayı öğlene de kadar da yatıyolar yani olan bana oluyo neden düşünsün ki kaynana elin kızını

valla canım bu devırde o sana tırnak gosterıyorsa sende ona goster..

Sımdı yuzlu gelınler.dişli gelınler el ustunde tutuluyor..

Hedıye alıyormussun aman ne hedıyesı alıcan..oyle ıkı yuzlu ınsana..

O sana ınat bırseyler yapıyorsa sende yap..gul konus ama esınle, o yokmus gııb davran kahkahalar at onun yanında..onu çileden cıkar..

Ondada bıraz gurur varsa o anlar zaten...senı kıskanıyor bu arada canım..bırden onların dunyasına gırdın ve oglunu elınden aldın..

Kaynanan sana o gozle bakıyor..bu yuzden hersey benım elımde olsun bıtsın ıstıyor..ama cok sukur esınde farkındaymıs....

Bır muddet ferahlıga kavusmak ıcın bunlara katlanman lazım..ama sen soguklugu bırakma o yokmus gıbı davran..

Hatta gıt yuzune soyle.ben calısıyorum oglanı erken yatırma gece uyumuyor de..sen karısma derse de cocuk benım cocugum bakıyorsun dıyede oglumun hayatını duzensız bır sekılde yasatman gerekmıyor de.
Sonucta calıstıgımın sende farkındasın de..

Ha yok baktınkı hala aynı kaynana o zaman esın devreye gırsın..senın dedgıın laf batar ama esının dedıgı laf batmaz....

kesinlikle denicem teşekkürler :)

Çok zor bir durum bunu ancak eşinle konuşarak çözebilirsin önemli olan onun da bu yaşadıklarını görmesi lazım.
Evinde huzursuzssun daha ötesi yok inşallah en kısa zamanda düzelir

neden ayni evde oturuyorsunuz?
ayni evde oldugunuz sürece yasanir böyle seyler
hatta daha kötüleri bile
sonucta orasida onun evi
yani evin hanimi o
ne kadar sevsede batar insana yahu baska kadin gelin yada vs

ayrica basliga göre yaziyorum
o kadinin yüzünü görmek istemiyorsan o kadin dedigin kisinin evinden cikacaksin !!!

Son düzenleme:
canım neden kiraya çıkmayı düşünmediniz? bu kadınla iila kendi evine taşınana kadar beraber oturmak zorunda mısınız???

birde çalışmana sevindim..tüm gün o evde kalsan daha beter olurdu...bırak torununa baksın yorulsun,peşinde koştursun..anneni yorma çocuk için o baksın..bende görümceye gıcığm arada gönderirim kızımla eşimi gidin bugün oraya diye..tabi ben gitmem..tüm gün bizimkilerin peşinden koşturduğunu duyunca öyle seviniyorumki yorulmasına...biraz halalık nedir öğreniyor he he:-)))) senin çocuk iyiymiş benim kız doğduğundan beri gece 12 den önce uyumaz...gündüz uykusuda yok üstelik...

eşinle aranı çok çok iyi tut,eşine sürekli kv. şikayet etme,sende alttan alttan yap ne yapacaksan

neden ayni evde oturuyorsunuz?
Ayni evde oldugunuz sürece yasanir böyle seyler
hatta daha kötüleri bile
sonucta orasida onun evi
yani evin hanimi o
ne kadar sevsede batar insana yahu baska kadin gelin yada vs

ayrica basliga göre yaziyorum
o kadinin yüzünü görmek istemiyorsan o kadin dedigin kisinin evinden cikacaksin !!!

çıkmaya uğraşıyorum zaten bende bayılmıyorum onunla oturmaya

canım neden kiraya çıkmayı düşünmediniz? Bu kadınla iila kendi evine taşınana kadar beraber oturmak zorunda mısınız???

Birde çalışmana sevindim..tüm gün o evde kalsan daha beter olurdu...bırak torununa baksın yorulsun,peşinde koştursun..anneni yorma çocuk için o baksın..bende görümceye gıcığm arada gönderirim kızımla eşimi gidin bugün oraya diye..tabi ben gitmem..tüm gün bizimkilerin peşinden koşturduğunu duyunca öyle seviniyorumki yorulmasına...biraz halalık nedir öğreniyor he he:-)))) senin çocuk iyiymiş benim kız doğduğundan beri gece 12 den önce uyumaz...gündüz uykusuda yok üstelik...

Eşinle aranı çok çok iyi tut,eşine sürekli kv. şikayet etme,sende alttan alttan yap ne yapacaksan

gelirimiz çok yüksek değildi hem kira hem borçlarımızı ödeyemeyiz diye birde başta çok ısrar ettiler böyle insan olduğunu bilseydim kabul eder miydim hiç haklısınız şikayet edince ters tepiyo onuda bıraktım artık ne halleri varsa görsünler allaha havale ettim çok ahımı aldı çook

alttan alttan yapamıyorum ne yapayım yardım edin banaa hiç beceremem o beceriyo mesela herkes aynı şeyleri söylüyo alttan yap diye bi ben yapamıyorum :)

ooooooffffffff....
senin tek yapabileceğin çalşıp evini ayırman...
allah o güne kadar sabır versin sana....

evden çıkacaksınız,çocuğu kreşe ya da bakıcıya vereceksiniz ve o kadının yüzünü görmeyeceksiniz:34:

Merhaba ben ilk defa yazıyorum içimdekileri dökmek için ve sizlerden yardım almak için yazıyorum 2,5 yıldır evliyim 1,5 yaşında oğlum var kaynanamlarla aynı evde yaşıyoruz
doğum yapana kadar çalışıyodum ve o zamana kadar kaynanama laf söyletmiyordum çok iyiydi meğer gerçek yüzü daha ortaya çıkmamış herşey doğum olduktan sonra başladı 6 ay kadar evde kaldım o zaman gercekten tanıdım onu nefrett edecek duruma geldim sesini dahi duymak istemiyorum bu altı ay içerisinde birgün barış birgün küs geçti ben anlamıyordum ne oluyor diye bi surat beş karış birde bakmışsın ondan keyiflisi yok devamlı bir inatlaşma kıskanclık peşinde annem geliyo onu kıskanıyo düşünün yani annem geldiği zaman mutfaktan çıkmıyo bilmiyorum misafir geldiğinde genelde yanında oturulur brnim biliğim gördüğüm o bi kere sordum artık dayanamadım rahatsız oluyosan gelmesinn diye benim ne saygısızlığımı nede terbiyesiliğimi bıraktı hiç bişey demedim akşama kendi kenddine düzeldi işte o zaman bitti gözümde o kadar hain bir insan ki anlatamam herşeyimize karşır hep onun dediğin olsun ister kocasını oğullarını parmağında oynatıyor resmen tartışamıyorlar bile onunla o ne derse haklı yeterki sussun diye ama hiç biri bişey demiyo
eskiden bana da yaptırıyodu artık çok şükür o mesafeyi koruyorum şimdi eli, ayağı oğlumun üstünde hiç bir şekilde o baksın istemiyorum ama yapacak birşeyim yok aynı evde yaşıyoruz çalışamasam ev almam lazım o yüzden o kadının pis suratını çekiyorum şimdide çocuğu saat 15:30 16:00 gibi uyutuyo gece oğlum uyumuyo bzi zombi giibi işe gidiyoruz inadın a yapıyo güzellikle de söylesem kötülüklede anlamıyo onunla başedebilmem için ne yapmalıyım ne olur bi akıl verin bana herşeyi sorun yapıyo hiç birşeyden memnun olmuyo biri geldiğinde o kadar yapmacık davranıyo ki bi kaşık suda boğasım geliyo onuuuuu

Allah yardımcın olsun arkadaşım

böyle kendimi sinir hastası etmektense tutarım tek gözlü bi oda çıkarım yanından, çok uzaktanda tutamazsınız evi çocuğu getirir götürüsün bakması için en azından aynı havayı teneffüs etmezsiniz..

gelirimiz çok yüksek değildi hem kira hem borçlarımızı ödeyemeyiz diye birde başta çok ısrar ettiler böyle insan olduğunu bilseydim kabul eder miydim hiç haklısınız şikayet edince ters tepiyo onuda bıraktım artık ne halleri varsa görsünler allaha havale ettim çok ahımı aldı çook

alttan alttan yapamıyorum ne yapayım yardım edin banaa hiç beceremem o beceriyo mesela herkes aynı şeyleri söylüyo alttan yap diye bi ben yapamıyorum :)

bazen ben yapıyorum sanırım o saman altından su yürütme işini :1: ama durumlarımız farklı

benim kayınvalidede çok güzel becerir o işi. aslında ne biliyormusun örnek almak gerekir. bak gözlemle kayınvaliden nelere nasıl tepki veriyor, sende bu konuda ondan bişeyler öğrenmiş olursun :34:

Back
X