• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kilolar gideceeeek GİRRRRLL

Drdentist

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2018
118
468
103
26
Merhabalar nişan düğün derken hep kilo vermeye çalıştım aslında verdim de ama düğün sonrası fazlasıyla geri aldım çok saldım kendimi burayı bir not defteri motivasyon alanı olarak kullanacağım . Kendimce hedeflerim var eğer Allah nasip ederse anne olursam bu kilo da hamile kalmak istemem o yüzden artık 1 sene mi sürer yoksa 2 sene mi bilmem ama ben 83.5 tan - 60-65 aradı bir kiloya düşmeyi kesinlikle istiyorum bu yap torbası hissi gitsin . Günlük spor da yapacağım eskisi gibi ve sosyal medya da dolanmayı bırakacağım kendime vakit harcayacağım . Menülerimi burada paylaşacağım aynı şekilde yaptığım sporları da . Umarım kısa sürede yola girer ve başlangıcım iyi olur . Sabah tartılıp ekran görüntüsünü buraya koyacağım …

Temmuz ayından bu zamana kadar 8 kilo almışım üzücü ama gerçek . Buna dur demek için başladım ve halledicem . İlk defa 80 üstünü gördüm bu arada :(

Eklentiler

• IMG_2425.webp
    IMG_2425.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 10
merhaba canım. başarılar dilerim. boyun kaç peki? neler yapacaksın bu süreçte. bende 68 kiloyum boyun 158 oldugu için çok duruyor 55 hedefim ama bi kendimi gazlayamadım :D
Merhabalar boyum 168 aslında benim eskiden online diyetisyendeyken kullandığım listelerim var ama bunu tekrar dizayn edeceğim çünkü kahvaltı öğlen yapabilirim artık bir de o zamanlar her gün leslie yapardım şimdilerde de her gün olmasa da haftada 3-4 gün olacak şekilde deneyeceğim inşallah beraber ilerleyebiliriz aslındaa

Bugün mesela yine çok düzensiz beslendim
Sabah
Poğaça - çay

Ara öğün 10 tane çiğ fındık

Öğlen
Az çorba ve tavuk sote (hastane yemeği)

Ara öğün 5 fındık

Akşam
Nohut yemeği 5 kaşık
Bulgur pilavı 5 kaşık

(Maalesef film izlerken çekirdek çitledim )

Şimdi hala vakit varken leslie yapsam çok güzel olur yapacağım inşallah

9 ekim perşembe

Sabah ara öğünle başladım
5 fındık 5 badem 2 kuru kayısı ve filtre kahve

Öğlen
Annem çağırınca maalesef oraya göre yemek zorunda kaldım bir lokma kadar hamur işi ve biraz patates salatası peynir domates salatalık

Ara öğün
Kefir ve leblebi

Akşam
Tavuk yemeği ve nohutlu salata 1 dilim ekmek

Gece biraz çekirdek çitledim film izlerken

Spor yok 4500 adım var

Hepimiz iyiyi kötüyü biliyoruz ama Birinin denetimi altında, onun belirlediği miktarlarla diyet yapınca sıkılmadan çok daha kısa sürede hedefe ulaşıyoruz.
Bu süreçte kabızlık vs olunca doğal yollarla çözme önerileri veriliyor.
Arkadaşlar bir de şunu unutmamak lazım. Diyette mantık yalnızca yeme içmeyi değiştirmek değil. Uyku saati, içilen su, eksik mineral vitamin deposunun doldurulması, bize uygun egzersizi bulabilmek, stres ve duygu yönetimini bilmek. Bunların hepsi kilo almaya de vermeye de etken olan şeyler.
O sebeple kesinlikle birinini denetimi altında olunmalı

Hepimiz iyiyi kötüyü biliyoruz ama Birinin denetimi altında, onun belirlediği miktarlarla diyet yapınca sıkılmadan çok daha kısa sürede hedefe ulaşıyoruz.
Bu süreçte kabızlık vs olunca doğal yollarla çözme önerileri veriliyor.
Arkadaşlar bir de şunu unutmamak lazım. Diyette mantık yalnızca yeme içmeyi değiştirmek değil. Uyku saati, içilen su, eksik mineral vitamin deposunun doldurulması, bize uygun egzersizi bulabilmek, stres ve duygu yönetimini bilmek. Bunların hepsi kilo almaya de vermeye de etken olan şeyler.
O sebeple kesinlikle birinini denetimi altında olunmalı
Haklısınız ama ben online ve birebir 2 farklı diyetisyen denedim hepsi liste ve kilo ile ilerliyor hele yüz yüze olan çok kötüydü bence

Haklısınız bu birazda şans işi. Kimisi whatsapptan takip ediyor kimisi etmiyor, kimi tuvaletine kadar takip ediyor.
Ya şöyle benim birebir gittiğim diyetisyenim baya kısıtlayıcıydı ve kastan da Kaybım olmuştu ınline olan daha iyiydi baya 15 dk sohbet muhabbet motivasyon konulması oluyordu illaki

Ama bir kere tartımı atmayı unuttum o da hiç aramadı bende böylelikle bıraktım online diyetüsyeni

Back
X