- Konu Sahibi cikolatakizzz
Muhatap olmayın bence, telefonlarına cevap vermeyin.
Edepsize bak sen!!!
cevap vermıyorum zaten canım ya
bıde utanmıyor bunu soylemeye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhatap olmayın bence, telefonlarına cevap vermeyin.
Edepsize bak sen!!!
benim de aklıma geldi, ünideyim üst sınıflardan bir çocuk dolanıyo dibimde. sevdiğim ortak bir arkadaşımız geldi "turamit iyi çocuktur senden de baya hoşlanıyor ben kefilim bir dene istersen" dedi. neyse çay içtik bir yerde. sonra başka bir gün okulda kalabalıkça oturduk... ben çocuktan hoşlanmadım, konuşmalarından da rahatsız oldum. açıkça daha görüşmeyelim dedim. niye falan üsteledi, kibarlığımı bozmadım. anammm, ne k.ş.r lığım kaldı ne başka bir şey... haklısın dedim kapadım. bir kaç kere daha aradı sallamadım bile. kefil olan arkadaşa söyledim aramayı kesti.
herkesin vardır illa bir hazımsız reddedilmiş talibi... insanı reddettiğine memnun ederler.
Madem karşı tarafa ümit vermek istemiyorsanız,madem içiniz ısınmadı direkt ''Hayır'' demeliydiniz.Görüşmek istemediğinizi belirtmeliydiniz.bende benden herhangı bı beklentısının olmamasını soyledım..
Madem karşı tarafa ümit vermek istemiyorsanız,madem içiniz ısınmadı direkt ''Hayır'' demeliydiniz.Görüşmek istemediğinizi belirtmeliydiniz.
Hem böyle bir cümle kurup,hem sevgili olmayıp,hem hala görüşmenin arkadaşlık etmenin ne alemi var?
Kusura bakmayın,burada bir tutarsızlık var.Tanış,3 ay arkadaşlık et,oyala sonra beklentin olmasın benden.
Olmaz öyle şey.
Ben de olsam ben de sinirlenirim.
Adam da haklıyken haksız duruma düşmüş bu terbiyesizliğiyle.
canım doktor bana advantan onerdı ama sana soyleyeyım gecmıyor o ızler kalıyor
canımya yüzde izmi kalacak 2 tane kızarmış nokta var![]()
Emin ol kimse öyle birşey dememiştir canım.
Reddedildi ya kendisine yedirememiştir. Atıp tutuyor belli. Salla gitsin.