- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Her seferinde konu acmayalim derken ?Aramızdaki sapık konusuna herkes başladı cevap vermeye sapıkla atışmaya .
Girmemle çıkmam bir oldu.çok mu meraklısınız sapıkla konuşmaya.
Sadece buna değil yolda orada burada gördüğünüz size laf Atan tüm sapıkları kale almayın .kale alınmak hoşlarına gider pis ruhlu ahlaksızların.kesinlikle cevap vermeyin.öylece kalsın
Önlerinden gecin gidin gerekli yere şikayet edin .polisi arayın .sitede iseKazen E haber verin.
Kkda ara ara olur böyle ş...ler .her seferinde konu açmayalım.gerek yok.şikayet edin yeter.
Kazen @Margarikotin
Her seferinde konu acmayalim derken ?
Aramızdaki sapık diye bir konu var şu an bdvde.Bir şey anladıysam ne olayım,Giriş, gelişme bölümünü atlamışsın ,kim ,kimi ,niye ,nasıl
Bu konuyu okumasaydım çıkmak üzereydim,arkadaş yazınca hangi konuymuş diye merak edip girdimAramızdaki sapık diye bir konu var şu an bdvde.
Orda ayıp bi foto var ona bakmayın diye uyarmak için konu açmış arkadaş.
yönetim uyuyor şu an, girmeyin konuya
Bende gidip bakiyodum siz resim deyince durdum ne resmi var merak ettimAramızdaki sapık diye bir konu var şu an bdvde.
Orda ayıp bi foto var ona bakmayın diye uyarmak için konu açmış arkadaş.
yönetim uyuyor şu an, girmeyin konuya
Hep merakımızın kurbanı oluyoruz zatenBu konuyu okumasaydım çıkmak üzereydim,arkadaş yazınca hangi konuymuş diye merak edip girdim,ben de ters etki yaptı uyarı
İrkik organıBende gidip bakiyodum siz resim deyince durdum ne resmi var merak ettim
İrkik organı
Yönetim henüz görmedi bildirim yapıldı bekleniyor şu an
Bilerek mi gelmediklerini dusunuyorsunuz? Neden boyle birsey yapsinlar ki. Sabah erken saatlerde olan bir olay ve hala erken sayilir. Uyuyor yada isleri vardir gorunce ilgilenirler.Dinli konu açsan yönetim hemen devreye girer sapıtın konusuna 20 sayfadan sonra gelirler anca...
Ben de sırf o konuya girmeyin dediğiniz için girdim nedir diye..
Keşke hiç böyle bir konu açmasaydınız..
Belki daha az insan bakacaktı konuya..
Ya da resimden bahsetseydi ,merak edip girmezdikYahu acmayin soyle seyler. İnsanin bakmicagi varsada meraklandirip baktirirsiniz.
Yonetim gelince ilgilenir elbet.cikin konulardan.
Hic iste..Ya da resimden bahsetseydi ,merak edip girmezdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?