- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Erken oldugu icin gelmediler diye dusunseniz.Ustelik mesajiniz merak uyandiriyo duzenleyip resim oldugunu belirtirseniz asil amaca ulasmis olursunuz ben Meggie nin mesajini gormesem aciyordum.Dinli konu açsan yönetim hemen devreye girer sapıtın konusuna 20 sayfadan sonra gelirler anca...
Aramızdaki sapık diye bir konu var şu an bdvde.
Orda ayıp bi foto var ona bakmayın diye uyarmak için konu açmış arkadaş.
yönetim uyuyor şu an, girmeyin konuya
Hiç merak etme bence. Ben merak ettim, etmez olaydim :-(Bende gidip bakiyodum siz resim deyince durdum ne resmi var merak ettim
Bisi yapmak istiyorsaniz ahkam kesmek yerine mesajinizi duzenleyip "mustehcen erkek fotografi var girmeyin" yazin daha etkili olur.İşinze geldiği gibi algılamayın reklam olarak algılamaya çalışmayın.uyarı olarak algılayın ve girmeyin girin yada prim verip yazmayın sadece bugün için değil her Zaman aynı şey oluyor.bi cvp verme cabaları alt etmeye calışma,ben uyarmak için konu acıyorum ay şimdi daha merak ettim kafaları....
Belliki yaşlar baya küçük gencler .şaf sokmaya çalışmayın ..ben uyarımı yapıyorum ister Gül ister geç eminim birileri anlamıştır o yeter
Duydum duydum gecmis olsun :)Hiç merak etme bence. Ben merak ettim, etmez olaydim :-(
Canım uyarı için yazmışsın da açıklayıcı olmamış,resimden bahsetseydin daha uyarıcı olurdu,sapık konuları çok açılıyor millet alıştı ,ama resimli sapık ilk oldu herhaldeİşinze geldiği gibi algılamayın reklam olarak algılamaya çalışmayın.uyarı olarak algılayın ve girmeyin girin yada prim verip yazmayın sadece bugün için değil her Zaman aynı şey oluyor.bi cvp verme cabaları alt etmeye calışma,ben uyarmak için konu acıyorum ay şimdi daha merak ettim kafaları....
Belliki yaşlar baya küçük gencler .laf sokmaya çalışmayın ..ben uyarımı yapıyorum ister Gül ister geç eminim birileri anlamıştır o yeter
Laf atanları evet polise bildirin işlem yapıyorlar .türkiyede hukuk mukuk işlerine girmeyin Efe'm basit bişey söyledim başıma geldi biliyorum .sohbet ediyorsunuz demedim size laf atanları hiç kale almayın diyorum.
İşinze geldiği gibi algılamayın reklam olarak algılamaya çalışmayın.uyarı olarak algılayın ve girmeyin girin yada prim verip yazmayın sadece bugün için değil her Zaman aynı şey oluyor.bi cvp verme cabaları alt etmeye calışma,ben uyarmak için konu acıyorum ay şimdi daha merak ettim kafaları....
Belliki yaşlar baya küçük gencler .laf sokmaya çalışmayın ..ben uyarımı yapıyorum ister Gül ister geç eminim birileri anlamıştır o yeter
Laf atanları evet polise bildirin işlem yapıyorlar .türkiyede hukuk mukuk işlerine girmeyin Efe'm basit bişey söyledim başıma geldi biliyorum .sohbet ediyorsunuz demedim size laf atanları hiç kale almayın diyorum.
Sizinde madem burdakilere yaşınız küçük diyecek kadar yaşınız büyük , buraya şu konuyu açarak o konuya merak uyandırmayı da öngörmeniz lazımdı. Kim ne yazarsa yazsın. Sizin bu konunuz, oraya daha çok dikkat çekiyor çok net. Ülkemin gerzekleri sağolsun herkes zaten böylesi bir olayda nasıl davranacağını biliyor. Bu konuda Türkiyedeki herkes tüm kadınlar tecrübeli zaten. Malesef ki..İşinze geldiği gibi algılamayın reklam olarak algılamaya çalışmayın.uyarı olarak algılayın ve girmeyin girin yada prim verip yazmayın sadece bugün için değil her Zaman aynı şey oluyor.bi cvp verme cabaları alt etmeye calışma,ben uyarmak için konu acıyorum ay şimdi daha merak ettim kafaları....
Sizin mesajiniz degil @Meggieee nin mesaji uyari iceriyor herkes bunu anlatmaya calisiyor size.Ahkam kesmek değil uyarıdır ...U ya rı
Oha resim de mi var. Ben de dua edin özel mesajla resim yollamamış diyecektim ama sonra sapığa akıl vermeyim şimdi diye yazdıklarımı sildim. İyi ki bakmamışım. Sizin uyarınız çok daha yerinde bir uyarı oldu açıkçası.
Aramızdaki sapık konusuna herkes başladı cevap vermeye sapıkla atışmaya .
Girmemle çıkmam bir oldu.çok mu meraklısınız sapıkla konuşmaya.
Sadece buna değil yolda orada burada gördüğünüz size laf Atan tüm sapıkları kale almayın .kale alınmak hoşlarına gider pis ruhlu ahlaksızların.kesinlikle cevap vermeyin.öylece kalsın
Önlerinden gecin gidin gerekli yere şikayet edin .polisi arayın .sitede ise @Kazen E haber verin.
Kkda ara ara olur böyle ş...ler .her seferinde konu açmayalım.gerek yok.şikayet edin yeter.
@Kazen @Margarikotin
Not:O konunun içeriğinde müstehcen fotolar da var.bu bir ahkam kesme değil uyarıdır.
Teşekkürler:-(Duydum duydum gecmis olsun :)
O sazan ben oluyorum işte:-(İşte insanın başına ne gelirse meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?