O konuya girmeyin cevap da vermeyin

Aranızdaki sapık konusunda +18 resim mi varmış? Konuyu açan aranızdaki sapık ben miyim diyor yani?:deli:

Mubarek gün, Allah ıslah eylesin ne diyelim.

Aranızdaki sapık konusunda +18 resim mi varmış? Konuyu açan aranızdaki sapık ben miyim diyor yani?:deli:

Mubarek gün, Allah ıslah eylesin ne diyelim.
Konuyu açan sapık değil, bi üye. '' Aramızda sapık var bana özelden böyle böyle mesaj yolladı '' diye açmış konuyu.
Sapıkta gelmiş konuya, fotoğraflarını paylaşmış.
Aslında en başında mesajı kibleseymiş reklam yapmak yerine, olaylar bu kadar büyümeyecekmiş :KK53:

Konuyu açan sapık değil, bi üye. '' Aramızda sapık var bana özelden böyle böyle mesaj yolladı '' diye açmış konuyu.
Sapıkta gelmiş konuya, fotoğraflarını paylaşmış.
Aslında en başında mesajı kibleseymiş reklam yapmak yerine, olaylar bu kadar büyümeyecekmiş :KK53:
Ooo şimdi anladım; evet ya, yönetime mesaj atsa yeterliymiş.
Sapığa tek mesajla daha geniş kitlelere nasıl ulaşacağını göstermiş. :işsiz:

Aramızdaki sapık konusuna herkes başladı cevap vermeye sapıkla atışmaya .
Girmemle çıkmam bir oldu.çok mu meraklısınız sapıkla konuşmaya.
Sadece buna değil yolda orada burada gördüğünüz size laf Atan tüm sapıkları kale almayın .kale alınmak hoşlarına gider pis ruhlu ahlaksızların.kesinlikle cevap vermeyin.öylece kalsın
Önlerinden gecin gidin gerekli yere şikayet edin .polisi arayın .sitede ise @Kazen E haber verin.
Kkda ara ara olur böyle ş...ler .her seferinde konu açmayalım.gerek yok.şikayet edin yeter.
@Kazen @Margarikotin
Not:O konunun içeriğinde müstehcen fotolar da var.bu bir ahkam kesme değil uyarıdır.
Hangi konu bilmiyorum.Senin her girdiğin konuya da burdaki herkes girdi diye birşey yok.Dünya kadar konu,dünya kadar üye var bu forumda.Böyle ultimatom çekip üyeleri uyarmanın anlamı da yok.Bunun için konu açmaya da gerek yok.İlgili yöneticilere uyarı mesajı atarsın olur biter.

Neden hala kapatılmadı kilitlenmedi o konu ya, hala duruyor. en ufak sözde lafta insanlar kiblenir böyle resimler sözler barındıran bir konu hala kilitlenmemiş, pes gerçekten, burada milletin ahlakını bozuyorlar siteyle sorumlu kimseden bir girişim yok.

Tek akıllı siz değilsiniz.
Herkese nerede nasıl davranacağını öğretemezsiniz.
Nihayetinde kimsenin ebevyeni değilsiniz.
Kısacası bizi bu üslupla uyarmak size düşmez. Melisagun08 Melisagun08

Sapık fotoğrafla birlikte millet burda birbirine girdi hala yönetim ortada yok, pes!

Aramızdaki sapık konusuna herkes başladı cevap vermeye sapıkla atışmaya .
Girmemle çıkmam bir oldu.çok mu meraklısınız sapıkla konuşmaya.
Sadece buna değil yolda orada burada gördüğünüz size laf Atan tüm sapıkları kale almayın .kale alınmak hoşlarına gider pis ruhlu ahlaksızların.kesinlikle cevap vermeyin.öylece kalsın
Önlerinden gecin gidin gerekli yere şikayet edin .polisi arayın .sitede ise @Kazen E haber verin.
Kkda ara ara olur böyle ş...ler .her seferinde konu açmayalım.gerek yok.şikayet edin yeter.
@Kazen @Margarikotin
Not:O konunun içeriğinde müstehcen fotolar da var.bu bir ahkam kesme değil uyarıdır.
Ne demek oluyor "çok mu meraklısınız sapikla konusmaya"?
Bu nasıl bir uyarıdır böyle??
Kendinize gelin bir olurmu..

Ben konuyu size yönlendirmeyi düşünüyorum :KK70: Hatunlar bir şeye bakacaksa sizin profil fotonuza baksın. Gözümüz gönlümüz açılsın :KK45::KK53:
:D :D dimi dimi gerçi bu fotoda tehlükelü :KK45:
Aşırı sempatiklik içerir uyarayım da :dondurma:

Ya giren varsa o konuda hala ne gibi bir tartışma sürüyor. Oruç oruç riske de atmak istemedim. Ama hala ne yazılıyor merak ettim. İnsanlar ben yandım bari başkası yanmasın diye yorum yapmasa da ilk sayfadan düşse bari.

Ya giren varsa o konuda hala ne gibi bir tartışma sürüyor. Oruç oruç riske de atmak istemedim. Ama hala ne yazılıyor merak ettim. İnsanlar ben yandım bari başkası yanmasın diye yorum yapmasa da ilk sayfadan düşse bari.
konuya yazmayın da ilk sayfalara düşmesin diye yazıp yazıp listenin en tepesine çıkarıyorlar gülmekten ölücem :KK48::KK48::KK48::KK48:

konuya yazmayın da ilk sayfalara düşmesin diye yazıp yazıp listenin en tepesine çıkarıyorlar gülmekten ölücem :KK48::KK48::KK48::KK48:

Ahahahahahhaha Allah'ım sen akıl fikir ver kullarına. Ben şu smileyleri kapatmışım ya. Nerden kapattığımı da bulamıyorum. Ayarlarımın altını üstüne getirdim ama yok. Ben de smiley istiyorum. Yere yatıp gülen smiley koycaktım aahahah yerine :(

Ahahahahahhaha Allah'ım sen akıl fikir ver kullarına. Ben şu smileyleri kapatmışım ya. Nerden kapattığımı da bulamıyorum. Ayarlarımın altını üstüne getirdim ama yok. Ben de smiley istiyorum. Yere yatıp gülen smiley koycaktım aahahah yerine :KK43:
smiley kapatıldığını ilk defa senden duydum :KK57: nası yaptın yahu :KK48:

Back
X