O konuya girmeyin cevap da vermeyin

bu konu neden hala kapanmıyor anlamıyorum adam şeyinin resmini koydu gitti yaa

Girmemle çıkmam bir oldu.çok mu meraklısınız sapıkla konuşmaya.

Ah huyum kurusun, bi sapık gördüm mü dayanamıyorum muhabbetin dibine vurasım geliyor.

Şu üslup nedir? Böyle mi yapılır uyarı? İnsanları kışkırtan bir kalem bu.
Herkes ne yapacağını bilir herhalde, kale almayın, kesinlikle cevap vermeyin diyorsunuz ama
sapık için koca koca 2 konu açan da sizsiniz.
İbretlik.

Ahahahahahhaha Allah'ım sen akıl fikir ver kullarına. Ben şu smileyleri kapatmışım ya. Nerden kapattığımı da bulamıyorum. Ayarlarımın altını üstüne getirdim ama yok. Ben de smiley istiyorum. Yere yatıp gülen smiley koycaktım aahahah yerine :(
Senin için baktım inşallah doğrudur :D
Kullanıcı adına gel orda forum seçenekleri var ona tıkla "zengin metin kullan" diyo onu işaretle bakalım olucak mı

Ah huyum kurusun, bi sapık gördüm mü dayanamıyorum muhabbetin dibine vurasım geliyor.

Herkes ne yapacağını bilir herhalde, kale almayın, kesinlikle cevap vermeyin diyorsunuz ama
İbretlik.
:KK9::KK9:
Aynen..sapık için bende bir şiir yazacağım nerdeyse..çok merakliyimdir..
Eyyy kk ye dadanan sapık
Hepimizi sinir ettin bize yazık
Mübarek günde ye inş bir kazık
Allahın dan bul pis münafık..
:rolleyes::rolleyes:

smiley kapatıldığını ilk defa senden duydum :KK57: nası yaptın yahu :KK48:

Ya işte bir şey yazarken altta liste olarak çıkıyorlar di mi? Ben de normalde smiley kullanmam hiç. Boşuna yer kaplamasın diye kapattım. Şimdi altta çıkmıyor. Ayrıntılı düzenle falan dedim gene de çıkmıyor. Ama azmettim bulucam.

İbretlik.

Bir dakika. İnanmıyorum. Öbür konuyu açan da mı konu sahibi?

Ya işte bir şey yazarken altta liste olarak çıkıyorlar di mi? Ben de normalde smiley kullanmam hiç. Boşuna yer kaplamasın diye kapattım. Şimdi altta çıkmıyor. Ayrıntılı düzenle falan dedim gene de çıkmıyor. Ama azmettim bulucam.
bak üst mesajda M e g g M e g g bulmuş senin için :KK200:

Senin için baktım inşallah doğrudur :KK70:
Kullanıcı adına gel orda forum seçenekleri var ona tıkla "zengin metin kullan" diyo onu işaretle bakalım olucak mı

Bende o seçiliydi. Kaldırıp bir daha seçtim ama gene de olmadı.
Dur ben bunu bir site ile ilgili sorulara sorayım artık.

yorum yazarken yüz ifadesi olan yeri tıklayın
aşağıda olmamasını istediğinizde tekrar tıklayın

Bende o seçiliydi. Kaldırıp bir daha seçtim ama gene de olmadı.
Dur ben bunu bir site ile ilgili sorulara sorayım artık.
Tikledikten sonra değişiklikleri kaydete basıyor musun
Yinede sor belki başka ayarı vardır

Bir dakika. İnanmıyorum. Öbür konuyu açan da mı konu sahibi?

Değilmiş, nikini benzetmişim, kusura bakma 2 kere açmamışsın Melisagun08 Melisagun08 affedersin.
diğer konuyu açan M Melininannesi15 imiş.
hanımlar aramızdan bir erkek bana mesaj atıyor penis boyum 23 cm kısamı hep kızlar benle seks yapmıyo sakso cekiyo diyo suna bi yardımcı olun allah askına kim atıyo aramızdan kim ilgileniyo @Bbbbbbbgggggmmmmm bildiğim kadarıyla @Kazen yardımcı olur ama.

Ancak sonuç itibariyle, kale almayın diyen insanlar bir güzel sapık reklamı yaptılar sağ olsunlar, görmeyen 4-5 kişi kalmıştır herhalde.

Burnuma organize işler kokusu geliyor ya neyse.

Son düzenleyen: Moderatör:
o degılde ben konu acıldıgında fotoyu bılıncsız tıkladım, hemen kapattım ne oldugunu anlayınca
oruc bozuldu mu bızım sımdı
cnm sıkıldı yok yere

o kunuya merak edip bakmamıştım ama bu konunun başlığından merak edip baktım
ve sonuç

pislik gördüm acaba orucum bozuldu mu?
öff ya birde sakatlanmış olmasın orucum
böyle dikkat çekici başlığı ne diye eklersiniz

orucum sakatlanmıyor değilmi sonuçta birşey hissetmedim resmi büyütüp de bakmadım midem bulandı hemen kapadım

o degılde ben konu acıldıgında fotoyu bılıncsız tıkladım, hemen kapattım ne oldugunu anlayınca
oruc bozuldu mu bızım sımdı
cnm sıkıldı yok yere

valla hiç sorma şerefsizin biri yüzünden orucumuz sakatlandı

o kunuya merak edip bakmamıştım ama bu konunun başlığından merak edip baktım
ve sonuç

pislik gördüm acaba orucum bozuldu mu?
öff ya birde sakatlanmış olmasın orucum
böyle dikkat çekici başlığı ne diye eklersiniz

orucum sakatlanmıyor değilmi sonuçta birşey hissetmedim resmi büyütüp de bakmadım midem bulandı hemen kapadım
Araştırdım bozmuyor

Back
X