Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
Aldım şemşiyesi napacağımı da bilemiyorum artık anne yokAnneleri belkide şemsiyeden korkmuş olabilir bebekleri ağlayınca gelir diye düşünüyorum
bakmaktan başka birşey yapamıyorum arada baktım girdim içeri artık kutuya mı alsam dedim ya ölürse kutu daİnsan elleyince bebeklerini almıyorlarmış bir daha.
Annem balkonun havalandırma kapağını yıkamak için çıkardığında girmişti oradan. Kombinin üzerine yuva ördüler çalı çırpıyla, babam hiç dokundurtmadı anneleri almaz diye. 1 ay kadar yaşadılar sonrada gittiler.
Allah sizden razı olsun.
Canim bisey örtme o izliyor bi yerlerden kendini gösterme surekli illaki gelecektir sen kapat perdeyi gelir emin olunca sizden korkmustur.az yagınca gelmiyordu Yagmur hızlanonca geliyordu bizim kus bekle bakalimm insallah gelir ama sabah erkenden ucar yem bulmaya .aksam gelmedi sanma cok gozukme sen kumruya Bnce guvende hissedince gelir insallahAnnesi gelmez diye örtmedim
şimdi yağıyor biraz annede yok
Napayım ?
Tamam eşimde öyle dedi.Canim bisey örtme o izliyor bi yerlerden kendini gösterme surekli illaki gelecektir sen kapat perdeyi gelir emin olunca sizden korkmustur.az yagınca gelmiyordu Yagmur hızlanonca geliyordu bizim kus bekle bakalimm insallah gelir ama sabah erkenden ucar yem bulmaya .aksam gelmedi sanma cok gozukme sen kumruya Bnce guvende hissedince gelir insallah
Senden daha çok olsaydı bu dünya ne güzel bir yer olurdu. Seni kopyalayip dünyaya dağıtmak istiyorum.Eki Görüntüle 2186258 Eki Görüntüle 2186231 İki kumru penceremde yuva yaptı
İki yumurtaları vardı .Şimdi bir haftalık bebek kumru var annesini arada görüyorum.
Resmini cuma çekmiştim şimdi biraz daha büyüdü.
Havalar güzeldi yavru mutluydu korkutmamak annesi gelmez diye pencereyi bile pek açmıyordum.
Şimdi meteoroloji de diyor (biraz da çiseledi )
Yağmur yağışı olacakmış
Penceremin önü mermer .
Şimdi çok korkuyorum yağmur yağarsa; çok şiddetli geliyor cama onu aşağıya düşürür.
Bir şemşiye koydum fakat annesinin gelmesini etkilemesini istemedim.
Tam da üzerini örtmüyor .
Zaten beni görünce çok korkuyor .
Gece çok yağmur yağarsa annesi gelir mi?
Hiç kumru yavrusu bakımı yapan oldu mu aranızda ?
Yavru için ne yapabilirim ?
Yabani hayvanlar birimi var arasam annesiz ölür mü ?
Nasıl yapsam ?
Hiç bulaşma. Sadece annesi değil aynı zamanda dönüşümlü olarak babası da geliyor. Yakında geceleri yanlış bırakmaya başlarlar. Sabah çok erken gelip beslerler. Onların beslemesin gerçekten çok ihtiyacı var çünkü onlardan aldığı besin büyüme hormonu vb şeyler içeriyor. Sen onu alıp beslemeye kalkarsan muhtemelen onlar gibi besleyemezsin. Yazık olurEki Görüntüle 2186258 Eki Görüntüle 2186231 İki kumru penceremde yuva yaptı
İki yumurtaları vardı .Şimdi bir haftalık bebek kumru var annesini arada görüyorum.
Havalar güzeldi yavru mutluydu korkutmamak annesi gelmez diye pencereyi bile pek açmıyordum.
Yağmur yağışı olacakmış
Penceremin önü mermer .
Şimdi çok korkuyorum yağmur yağarsa; çok şiddetli geliyor cama onu aşağıya düşürür.
Nasıl yapsam ?
Biz baktık büyüttük panjurun kapalı olan kısmına yuva yapmıştı diğer kanat açıktı anne rahatça gelip gidiyordu doğdular büyüdüler camın önünde uçma çalışması bile yaptılar hep izledik biri daha cevvaldi çabuk uçtu, anne baba utanmasin diye cama gazete bile yapistirdik birde rahat doğursun gormeyelim diye, buyuduklerinde yemek ve su verdik ıslanmış bulgur sonra büyüyüp gittilerEki Görüntüle 2186258 Eki Görüntüle 2186231 İki kumru penceremde yuva yaptı
Yağmur yağışı olacakmış
Penceremin önü mermer .
Nasıl yapsam ?
Aldım şemşiyesi napacağımı da bilemiyorum artık anne yok
bakmaktan başka birşey yapamıyorum arada baktım girdim içeri artık kutuya mı alsam dedim ya ölürse kutu da
Nasıl zor bir durum
Sabah yabani hayvanları korumayı aramayı planlıyorum
O üşüyor orda annesi yok içim kan ağlıyor
Bu sabah böyle dün pek ürkmüyordu gece şimdi yine ürktü kursağı şiş ve enerjisi var beslemişler sanırım .Çok sevimli konu
Noldu konu sahibi anne geldi mi?
Eğer annesi bıraktıysa sen arama yabani hayvanları ölür orda. Çok uğraşmazlar. Yavru hayvan bakımı zor ve özen isteyen bir şey. Tam sana göre olduğunu burdan bile söyleyebilirim.
40-45 günde uçar kumru yavruları. Çok küçükse ıslatmak lazım ama tüyleri var sanki aradaki fotoğrafta. Yakın zamanda uçacak gibi. Kırık buğday verin ona. 1 tane buğdayı 2ye bölün 3parça halinde. Tabi kursak dolana kadar. Katı yumurta sarısı da iyi olur. Bi de su tabi. Bitti gitti işte. Tek handikap kendi yemiyorsa yedirmek olur sizin için. Onu da yazarsınız bana anlatırım. Vücut sıcaklığını da sabit tutarsanız uçurursunuz.
Cuma benimkinin annesi de klimanın bacasından yavruya bakıyordu şimdi hiç görmüyorum ama yavrunun kursağı şiş gelip besleyip gitmişler galibaKorkma üşümez oayrica gelir bence semsiye koysanda, ben yuva aşağı düşmesin diye uğraştığımda anne uçmuştu ama klimanın borusuna konmuştu hemen yandan beni kesiyordu uzağa bile gitmedi geri gelir merak etme
bugün sanki daha da büyümüşKocaman kuş bu bişey olmaz artık buna bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?