• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O minik pirt sesi..

Kesınlıklee o bende de oluyorr mesela bır yere mısafırlıge gıdeyım hıc bırsey yemesem bıle karnım oyle sısıyor kı ıcıne gaz doluyor acayıp rahatsız oluyorumm kendı evımde bırsey yok baskasının evınde oluyorr nedenı ne kı acaba
:14:

aynen yaa bende senin gibi oluyorum bişey yemesem bile gazım oluyor artık stressten midir nedir. streslencek bişey de yok ama inadına oluyor işte

Ben kendimde birkaç deneme yaptım ve susam, çiğ sebze ve soğan yediğimde inanılmaz şiştiğimi farkettim. Çözüm olarak ta anason çayı içiyorum. Küp gibi şiştiğimde 2 gece üst üste yatmadan önce anason çayı içiyorum gazdan eser kalmıyor ta ki bir daha li soğana kadar :p :)

Ben kendimde birkaç deneme yaptım ve susam, çiğ sebze ve soğan yediğimde inanılmaz şiştiğimi farkettim. Çözüm olarak ta anason çayı içiyorum. Küp gibi şiştiğimde 2 gece üst üste yatmadan önce anason çayı içiyorum gazdan eser kalmıyor ta ki bir daha li soğana kadar :p :)

Tatlim küp gibi sistigimde deyimine bayildim heeee:52::52::52:

ilk evlendigim yillarda bendede oluyodu misafirlikte gaz olayi...Sonra bünye alistimi neee:62: Sismek icin illede misafirligi beklemiyo simdi:52:

aynen yaa bende senin gibi oluyorum bişey yemesem bile gazım oluyor artık stressten midir nedir. streslencek bişey de yok ama inadına oluyor işte

Stresle ılgısı oldugunu sanmıyorum canım yaa ... Cok sevdıgım arkadasım var gayet makara kukara ama gel gelelım sıskınlık var ona da soyluyorum onda da oluyormus bır yere gıttıgınde ayyy bır de yatılıysa eger var yaa tam bır rezalett yanı bendekıı :( Uykuya dalamıyorum sıskınlıkten yaa pırt sesı yaparsam uykudayken dıyee
:8:

bu kadar yarıyor mu işe anason çayı.ben de tüp bebeğim çünkü :))üstelik karnımda kocaman şiş oluyor çoğunlukla.bazen o şiş iniyor ve öyle fit bir hal alıyorum ki.ama çoğunlukla karnım şiş millette beni göbekli sanıyor.aktarda mı olur?

bende de soğan sarımsak türü şeyler çiğ tükettiğimde oluyor
gerçi bana dokunmayan yok bu konuda ama genelde bu ikisi :)

Kizlar, sabahtan beri utanc icindeyim paylasinca belki azalir dedim :( Bugun bunyemde surekli bir gaz dolasimi, karnimda gurultular vardi. Isyerinde onemli bir konu icin ust duzey yoneticimizin yanina gittim (kamu kurulusu gibiyiz), tam biseyler anlatirken kucuk bir pirt sesi duyuldu benden :( Nasil tutamadim bilmiyorum, ben bile duyduysam yoneticim hayli hayli duydu. Bozuntuya vermedik, sonra ben bi de sozde o sesin pirt olmadigini ispatlamak icin (halbuki pirtti) bilegimi burkmus numarasi yaptim "ay burktum kut diye" falan dedim ve aceleyle ciktim. Insanlik hali degil mi hanimlar, herkesin basina gelebilir di mi:( Rezalet:(

ben sureklı kabızlık ve gaz sorunu yasıyorum :(:( gecenlerde tramvayda kendımı tutamadım 3 kere ust uste pırt cıktı arkamdakı cocuk sesı duydu ama sanırım benden suphelenmedı :) saskın gozlerle kendıne baska bır suclu aradı tıpıme bakarak benden beklemedı sanırım:D:D

Stresle ılgısı oldugunu sanmıyorum canım yaa ... Cok sevdıgım arkadasım var gayet makara kukara ama gel gelelım sıskınlık var ona da soyluyorum onda da oluyormus bır yere gıttıgınde ayyy bır de yatılıysa eger var yaa tam bır rezalett yanı bendekıı :( Uykuya dalamıyorum sıskınlıkten yaa pırt sesı yaparsam uykudayken dıyee
:8:

aynen valla cnm yaa bende rahat uyuyamam o yüzden arkadaşlarımın evinde kalmıyorum :((pırt sesini bırak bide kokarsa tam bi rezalet olur :52:

bu kadar yarıyor mu işe anason çayı.ben de tüp bebeğim çünkü :))üstelik karnımda kocaman şiş oluyor çoğunlukla.bazen o şiş iniyor ve öyle fit bir hal alıyorum ki.ama çoğunlukla karnım şiş millette beni göbekli sanıyor.aktarda mı olur?

Evet yarıyor canım. Olan pantolanlarım olmamaya başlıyor çeken bilir anacım onun ne pis bişi olduğunu :) Yatıya bir yere gittiğimde uykumda neler oluyor diye huzursuz oluyorum çoğu zaman :p
Bana da sürekli gittiğim aktarım önermişti. Adamın karşısına geçip, "amcacım ben bıktım artık bu gazdan sürekli gazlıyım bana bi çare" demiştim :1: Bilginiz olsun biraz uyku yapıyor ve anason kokusunu sevmeyenler için pek içilesi değil. Uyku yaptığı için ben akşamları içiyorum, günde bir fincan yeterli zaten. Emziren anneler vb.. araştırmadan içmesin tabi kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.

şişkınlıge ıyı gelmesıde bırseydır 2-3aylık hamıle gıbı gobegım hep:((: Bıde hamıle olsam nasıl olcak acaba. Yan etkısı warmı alıp ıcsem bunu

Bildiğim kadarıyla yok. Kronik bir rahatsızlığınız varsa mutlaka araştırın ama. Bitki çayları herzaman herkese iyi gelmiyor malum.

Birde sakız çiğnediğimde bol bol hava yuttuğumdan da şişiyorum. sigarayı bıraktıktan sonra sakıza başladım :p

Başlığı Görünce Az Yaşadığım Bir Şeyi Anlatmak İStiyorum..

40 Günlük Kızım Var..
Henüz İlk Bebeğim..
Ağladı Bir Evham Odasına Koştum..
Bir Ses '' Zaart '' Ağlamayı Kesti ve Uyudu..

Şaşkınlıkla Baktım Suratına ve Gülme Krizine Girdim.. :1:

Yöneticiniz Duysaydı Sizden Çıkan Sesi Emin Olun Duymamazlıktan Gelemez Kahkahayı Patlatırdı.. :27:
Bence Duymadı.. :34::34:

yok bebeğim ya demedi ben kalkalım diye sabırsızlanıorum daha fazla o masada oturmak istemiorum çünkü :52:
sonra ben söledim hemen o da ben duydum ama onlar duymamıştır dedi bebeğim beni avuttu adam napsın :17:
sana da çok güldüm yaa kocan gülmüştür baya :1:
benim kocam düğünün sabahında ilk pırtını yaptı yanımda senden de utancaksam nerde yapcam bunu dio :52:
Haha vallah sizde beni güldürdünüz!
O duymadıysa, Diyerleride duymamişdir diyecekdim ama, seninki morelini yüksek tutmuş bu durumda tekrar utandirmayalim seni:27:

cok haklı adam ve en azsindan ilk günde yapıp kurtulmuş.
Daha sonra yapmış olsaydı bu kadar cesaretli olmazdi:1:

ne demişler, başda nasıl alıştırırsan öyle gider:9:

alaaahimm alllahimmm hepimizin zart zort pirtttt dirtttla alakali ne cok anisi varmis ayollll:111:

Bekarken kiz ark oturur geyik yapardik iste evlenince esimiz ne yapsa ondan igreniriz fln fln bende iyyyyy salarsa yanimda

nefret ederim diyodum sanirim büyük konusmusum esim hep patatese atiyor sucu sanki patates dile gelip zortluyor

bagirsaginda arkadas yaaa:62::62::62:
Bende tam diyordumki içimden,
anam bunların hepsi kokarca yaw:33::27:

bildiğim kadarıyla yok. Kronik bir rahatsızlığınız varsa mutlaka araştırın ama. Bitki çayları herzaman herkese iyi gelmiyor malum.

doktora gıdıyorum bır ılac verıyor ıshal yapıyor sonra gene aynı . Napcagımı sasırdım hemen kabız oluyorum bıtkı cayları ıyı gelıyor ama uzun sure aynı turden ıctımmı oda ıse yaramıyor doktorlara gore psıkolojıkmıs napcagımı sasırdım

Back
X