• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O minik pirt sesi..

kv icin bende icimde ne varsa yaziyorum ya,bir gun geldi bilgisayari elimden almaya calisiyor.ben de o zaman Allah`tan bisey yazmiyordum.sadece basligi gordu...:1::1::1::1::1::1: gerci bugün soyledim ona;ama okumasi iyi olmazdi :26::26::26: sonra baska sayfalari da gordu,ondan ses cikarmiyor;ama fazla vakit geciriyorum diye kiskaniyor :1::1::1::1::1::1: napim benim arkadaslarim burda
Benimkisinde öyle bu yüzden dün kuya eve dönünce girmemeye karar vermiştim ama bu konuda pek sözümde duramadım.
bu arada sen isminimi söyledin? Söylediysen, kv'lw ilgili en ufak bir şey yazma canım! Sonra zararlı çıkarsın:ssz:

yapamadım bir resim yüklemek istedim fakat olmadı neyse

Son düzenleme:
$babam-disari-salmiyo-710x336.webp
:27::27::27:

bunlar bizden rahat ve deli ayol! :27:
Bende demişdimki gecen, kızlar pirt pirtlarini anlatıyor, bir tanesinde okudum ona ( ama kesinlikle onun portlarından tek kelime bahsetmedim) dediki, o neki? Ben sana birtane küçüken camide/ mikrofonun yanında istemeden kaçan kaçağımı anlatayımda, yaz onlara dedi:17: ben ufffff TAMAM SUS! Dedim. Bakdi ben telle oynuyorum, size yazdığımı sandı, dönüp sakın ha dedi!
Bende ne? Anlatacağımı sandin? Ayıp, ayıp utanmaz dedim:27:

OYYYYYY büyük ALLAHIM caminin yaninda mikrofonun yanindamiiii koptum catladim patladim ayollll:9::9::9::9::60::60::60::60::64::64::64::64::90::90::90::90:

Benimkisinde öyle bu yüzden dün kuya eve dönünce girmemeye karar vermiştim ama bu konuda pek sözümde duramadım.
bu arada sen isminimi söyledin? Söylediysen, kv'lw ilgili en ufak bir şey yazma canım! Sonra zararlı çıkarsın:ssz:

girdigim sayfanin basligini gordu,sifremi falan bilmiyor zaten.hem o varken komik yerlerdeyim:1::1: napim bende boyle rahatliyorum burdaki arkadaslarimla paylasiyorum...tavsiyen icin tsk ederim:16:

Benim eski patronun ulu orta yerde pirtlata pirtlata gezerdi valla hiç de utanmazdı.Ki siz isteyerekde yapmamışsınız.

kafaya takılacak bir şey değil bence sen de takma ;)

girdigim sayfanin basligini gordu,sifremi falan bilmiyor zaten.hem o varken komik yerlerdeyim:1::1: napim bende boyle rahatliyorum burdaki arkadaslarimla paylasiyorum...tavsiyen icin tsk ederim:16:
aramaya ismini biliyorsa yazsa yeter:26: ayrıca profil bilgilerindede takip ede bilir sanırım, yani bir gizlilik ayarı yaptıysan bile bence takip ede bilir:27: ve rica ederim tatlım;)

off moralimi düzelttin yaa bugun ılk defa gülümsedim sayende :))

bişey olmaz yaa bı pırt bın doktora bedelmiş.
benım basımada söle bi olay geldı geçtiğimiz sene :)

aöf sınavındayım sınıfta bı kaç kişi kaldık ben en arka sırada oturuyorum bı kaçta ögretmen var.
pıtlatayım dedım yavastan.keşke yavaş olaydı :) sırayı salladım ! sonrada senın gıbı sesın sıradan geldıgını ıspat etmeye çalıştıysamda nafile.
kağıdı verip çıktım ve o dersten kaldım tabiiki :)

Babam disari salmiyorrrrr allll isteee :90::62::52::111::90:

Karikatürü 2013 yilinin en basarili karikatürü seciyorum:1:
kk nin 1 numara komedisi ilan ediyorummm:1::1::1::1::1::1::1:
aramaya ismini biliyorsa yazsa yeter:26: ayrıca profil bilgilerindede takip ede bilir sanırım, yani bir gizlilik ayarı yaptıysan bile bence takip ede bilir:27: ve rica ederim tatlım;)

peki canim ismimi degistirebiliyor muyum burda,bulamadim da ben:26::26::26:

Sanmıyorum değiştire bileceğini:)aramada ismini aramak belki aklına gelmez;)
Önce bilgilerini gizli yapmaya çalış, bir yerde açıklamazsı vardı sanırım

walla süpersiniz yaa bende size anlatayım da biraz da siz gülün. Balayında Antalya da bi otele gittik yemeğe çıktık ben odada birşey unuttum geri döndüm eşim gitti. Tam dönerken asansöre bindim yanıma da bir turist zart zurt kokulu kokulu saldı bir güzel hiç utanmada yok bi de yüzüme bakıyor bende bastım kahkahayı ama intikam almam lazım sonuçta o koku içinde kaldım asansörde eşimin yanına gittim anlattım ama gülmekten yarım yamalak anlatabildim kızla yemek alırken karşılaşınca yüzüne bakarak eşime gösterip gülmeye başladım ben olsam yerin dibine girerdim maşallah kız umursamadı bile insanlık hali canım işte:))

Gerçekten de çok rahat insanlarmış. Eki Görüntüle 621613 Eki Görüntüle 621613 Eki Görüntüle 621613

İsmini kadınlar kulübüne mesaj olarak atıp bir defaya mahsus değiştirebiliyorsun. Bir daha değiştirme hakkı yokmuş.

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadaşım eğer o kişi erkekse çoktan unutmuştur merak etmeyin,erkekler için çok normal olduğundan çabuk unutuyorlar:)

Back
X