O mu dengesiz ben mi?

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Merhaba. Okulumda bir çocuk var. Bu çocuk ilk zamanlar gözlerini trenmişim gibi üzerime dikiyor, kafasını eğip saatlerce yüzüme bakıyordu. Hatta hocam da dahil sınıfımdan birkaç kişi anlamışlar. Ben o zamanlar zaten birinin bana bakmasından rahatsız olurum, bana baktığında utançtan resmen yerin dibine giriyordum. Başka yere baksın, rahatsız olduğumu belli edeyim diye ters ters bakıyordum, ama yine de gözlerini ayırmıyordu. Sürekli yanımda bulunma, konuşma çabasındaydı. Mesela onun yanından geçerken bir arkadaşım bir şey söylediğinde, ben de güldüğümde ''heey gülmeden'' deyip gülüyordu..
Ben de zamanla ona karşı bir şeyler hissetmeye başladım fakat çok aptallık yaptım. O her yanıma geldiğinde ben başka bir erkekten bahsettim arkadaşıma. Aslında o erkek benim beraber büyüdüğüm mahallemden arkadaşım. Ben her böyle aptallık yaptıkça o beni görmemezlikten gelmeye başladı. Bir gün kapıya kadar geliyor yüzüme karşı gülüyor, diğer gün sanki hiç yokmuşum gibi bakmadan yüzünü çevirip gidiyor. Duygularından da emin olamıyorum, beni seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum. İyice sıkılmaya başladım artık bu ''görünmezlik'' olayından. Sizce ne yapmalıyım? Onu sanırım seviyorum ama bunu ona ben söyleyemem, çünkü onun duygularından emin değilim.

niye başka erkekten basedıyorsun kı?
yapman gereken oluruna bırakmak,isteyen seven bır erkek sen bır şey yapmazsanda mutlaka gelır zaten..

sen yapacağını yapıp baştan kaçırmışsın belkide kaçan kovalanır taktiği uyguluyordur sana
sende aynı taktiği uygulayabilirsin ilk açılan sen olma... eğer onun içinde onu rahatsız eden sıkıştıran coşturan bir duygu olsaydı şayet insan durabilirmiydi bu duyguyla patlardı resmen...!!!

niye başka erkekten basedıyorsun kı?
yapman gereken oluruna bırakmak,isteyen seven bır erkek sen bır şey yapmazsanda mutlaka gelır zaten..

O bahsettiğim erkekle aram çok iyi, kardeş gibiyiz. Beraber hazırladığımız bir proje var, hep onun hakkında konuşurken arkamı döndüğümde karşımda oluyor ister istemez. Hatta en son aynı olay olduğunda oof dedi ve başını eğip başka yere gitti.

Ben de aynı şeyi diyorum; eğer gerçekten sevseydi bu zamana kadar mutlaka bir şey söylerdi. Ama onu tanıyan arkadaşlarım da onun çok utangaç bir yapıya sahip olduğunu söylüyorlar. Normalde öyle değilmiş ama ben ona bakınca kızarıyormuş falan. Ne kadar doğru bilemiyorum ama bir gün seviyormuş gibi, diğer gün yokmuşum gibi davranıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…