Anket O mu gitsin ben mi karar veremiyorum???

O mu gitmeli? Ben mi?

• Tatil

OY: 100 91,7%
  • Esim evden uzaklassin

OY: 9 8,3%

• Ankete Katılan
    109
Devam konusu açmak yasak değildi son güncellemeye göre yanlış hatırlamıyorsam.O konuda rahat olun.

Normal bi mevzu olsa ben tatili seçin derdim ama sizin konunuz çok başka.Ömür boyu içinizde bu şüpheyle yaşayamazsınız kardeşinizi de silemeyeceginize göre.Bence en mantıklısı bitirmek yine de siz bilirsiniz.Bi şans vericem derseniz yine tatil derim
Bitirmek bu isin sonunda alacağım bir karar. O da diyemedi ben de cunku

Arkadaşlar tatile birlikte gideceksiniz gibi düşünmüş , benim anladığım sizi tek başınıza tatile gönderecek dimi eşiniz?
Öyleyse Bence o gitsin, niyeyse evde yalnız kalmasına pek güvenemedim , ama birlikte tatile gidecekseniz mantıklı tabi beraber vakit geçirmeniz iyi olur

önceki konunuzu bilmiyorum
bazen çiftlerin sorunlarını halledebilmeleri için "aşk"ı hatırlamaya ihtiyaçları oluyor
dansetmeye, eğlenmeye, dokunmaya vs
günlük yaşantıda da bunu yapmak çok zor

ayrıca tatilde insanın tavırları da daha net belli oluyor bence

ben olsam tatili denerdim, ya iyiye doğru iyi bir adım olurdu, ya da neyse çıkardı ortaya, bana öyle geldi
Tatil daha net ortaya çıkarır mi acaba onun ne dusundugunu? Eger Öyle olacaksa giderim cunku. Evde tek basına dusunecektşm yoksa

2 haftalık tatilde önce siz gidip biraz kafanızı dinleyin sonra arkanızdan gelsin.

Arkadaşlar tatile birlikte gideceksiniz gibi düşünmüş , benim anladığım sizi tek başınıza tatile gönderecek dimi eşiniz?
Öyleyse Bence o gitsin, niyeyse evde yalnız kalmasına pek güvenemedim , ama birlikte tatile gidecekseniz mantıklı tabi beraber vakit geçirmeniz iyi olur
Tek de olabilir cift olarak da bunu bana bıraktı orayı yazmamışım benim hatam

Eşinizle aranizdaki bağları daha eğlenceli bi şekilde güçlendirmek sizin elinizde erkekler sohbeti makarayı karşı tarafın enerjisine göre ayarlar hızlı şarkılari dinleyin devamlı Slovenya şarkılar insanın ruhunu çürütür o olsa bile şarkı dinlerken bi yandan soyleyin ben bazen kaldırırım eşimi deli gibi dans ettiririm onu hiçte oynamayı sevmez ya neyse keyfi yerine gelir cinsel hayatınızı renklendirin bu zaten bi süre sonra karşılıklı hale gelir hemen pes etmeyin evliliğiniz için
Yok pes edecek olsam 1 yıl kendi vicdanımla savasmazdım. Tatil yenilik ifade ediyor ama ben korkuyorum galiba hani bas basa olunca tamamen koparsa diye. Bilemedim

Yok pes edecek olsam 1 yıl kendi vicdanımla savasmazdım. Tatil yenilik ifade ediyor ama ben korkuyorum galiba hani bas basa olunca tamamen koparsa diye. Bilemedim
Anladim canim ben seni galiba.Basbasa kalinca sikilirsa benle eglenemezse diye mi korkuyorsun daha da uzaklasiriz diye

Canım başbaşa tatil ikinize de iyi gelir korkacak ne var , aranızdaki sorunları halletme Yolu da acar belki.

Desteğiniz için teşekkürler Önceki konumda da bana yardımcı oldunuz hep.

Ben evde kalsam dedim ama sanırım ortak oneri tatil.
Rica ederim eminim siz de aynini yapardiniz umarim her sey guzel olur

Tatil ama kesinlikle birlikte gidin

Mimiklerinden ne derece dürüst olduğunu anlamışsındır illa ki.. Bence çık tatile,tavırlarını ölç tart ona göre karar ver.
Belki ailesi uzakta olduğu için benimsemiştir aileni,kardeşini.
Bazı insanlar doğru kelimeleri seçmekte iyi değillerdir. Bence evliliğine şans ver,şimdi bitirirsen içinde hep bir şüphe kalacak
Teşekkür ederim bunları da düşündüm ama son zamanlar samimiyetleri artınca ister istemez ne oluyoruz oldum. Bu da beni geriye Çekip sıkıcılıgımı pekiştiren hata oldu galiba. O da kardeşime sardı eglenmek kafa dağıtmak adına sanırım şimdi konuşmamızın ardından hak veriyorum ona sıkıcıyım ama ev hanımı olmaktan dem vurdum hep. Sebebi buymuş gibi geliyor hala aslında değildir tabii ki.

Eğer eş evden giderse bu iş bitti gibi bişey
Eğer tatile giderseniz kendinizi ueniden keşfedebilme fırsatı az da olsa var...

Bence tatili deneyin bi...hala değişen
Aranızda yeniden alevlenen yada haraketlerinde bir düzelme yoksa icabına bakarsınız...ama bana göre bu öylesi ağır bir yük ki evliliğin boyunca bu günler tavırlar kardeşin eşin vs vs ler seni hep huzursuz edicek bir yerde...
Var yada yok kendine ihanet edilmiş hissediceksin...göğüslemek hiç kolay değil

Ya diğer konuyu takip edenler için bi özet geçseniz...
Eşinizle ne konustunuz ortam nasıldı.. Nasıl tatlıya bağlandı..
Valla ben bu akşamı beklıyordum, konu kapanmış..

Anladim canim ben seni galiba.Basbasa kalinca sikilirsa benle eglenemezse diye mi korkuyorsun daha da uzaklasiriz diye
Evet evdeki gibi oluruz orada da diye korkum var. Bir şeyler değişip yenilik olursa eğer koşa koşa giderim ama emin değilim

Eğer eş evden giderse bu iş bitti gibi bişey
Eğer tatile giderseniz kendinizi ueniden keşfedebilme fırsatı az da olsa var...

Bence tatili deneyin bi...hala değişen
Aranızda yeniden alevlenen yada haraketlerinde bir düzelme yoksa icabına bakarsınız...ama bana göre bu öylesi ağır bir yük ki evliliğin boyunca bu günler tavırlar kardeşin eşin vs vs ler seni hep huzursuz edicek bir yerde...
Var yada yok kendine ihanet edilmiş hissediceksin...göğüslemek hiç kolay değil
İhanet hissi hafifledi konuşmanın ardından cunku ikidebir onunla eglendigini benim yeteri kadar stresini ve sinirini uzaklastirmadigimi söyledi. İşle ev aynı sıkıcı ortam gibi bir lafı oldu hatta ondan kardesimin uzerine dusmus. Ona sarmış tabiri caizse.

İlk konunuzda da tatili önermiştim ben. Bana kalırsa önce 4-5 gün tek gidin biraz kafa dinleyin, sonra eşiniz yanınıza gelsin. Bence kardeşinize olan ilgisi romantik şekilde değil, sadece ortamın neşelenmesinden kaynaklı bir iletişim içinde. Eğer ilişkinizi canlandırabilirseniz, evde daha neşeli bir ortam sağlarsanız daha net görürsünüz diye düşünüyorum.

Evet evdeki gibi oluruz orada da diye korkum var. Bir şeyler değişip yenilik olursa eğer koşa koşa giderim ama emin değilim
Ama ayri kalirsaniz sanki kopma ihtimali daha yuksek denemekten zarar gelmez.Hem hep odada kalcak degilsiniz.Gezersiniz, aktivitelerd katilirsiniz,havuz,masaj yani kendinizi rahatlamis hissedersiniz.Odanizda da afedersin biraz cinsellige renk katarsiniz.Yani ben cok kotu gececegini sanmiyorum eger hala sikiliyorsa yapcak bi sey yok kendinizi hirpalamayin o da bitmesini istemiyorsa o da ugrassin.

Ya diğer konuyu takip edenler için bi özet geçseniz...
Eşinizle ne konustunuz ortam nasıldı.. Nasıl tatlıya bağlandı..
Valla ben bu akşamı beklıyordum, konu kapanmış..
Devam konusu olmasın diye anlatmadım. Yoksa uzun uzun her diyalog aklımdayken size yazacaktım ama konuyu actırmak istemedim çirkin yakıştırmalar oldu diye

Özetlersem kız kardeşim ve eşimle aynı anda konuştum. Geçen hafta avmye gitmiştik. Daha doğrusu ikisi zorla çıkarmıştı beni. Güya orada liseden görüşmediğim bir arkadaşım bizi görmüş sizi evli sanmış deyip yem attım. Kız kardeşim olur mu Öyle şey dedi. Eşim o gidince eğer böyle görünüyorsa bir daha gelmesin bize dedi. Ben sadece stres atmama yardımcı oluyor eğleniyoruz diye gelmesini istiyordum dedi. Baldız baldan tatlı lafını sordum. O da guluyorduk ona dedi. Ben abarttın dedim ama yemin ederim espri yapıyordum dedi. Sonra iste bana acıkca evde sıkıldığını söyledi. O yüzden onunla samimiyet kurmuş. Ayarı kaçırdığını anlamamış bile güya. Lise arkadaşım olayını duyunca kızardı bozardı zaten. Uzun yazamıyorum ellerim ağrıyor da telefondayım. Kısacası buradan baskayıp cok sey konuştuk en son o sıkıldım dedi ben soğudum dedim o da bu iki seçeneği sundu.

Back
X