İnsan bir insanı sevince,hele de aynı zamanda sevilince,ne yapsa bitmez zannediyor.Yanılıyor,ne olursa olsun bitmez değil,ne olursa olsun bitermiş.Ne kadar sevsen de ve hatta ne kadar sevilsen de her şey bir gün son bulurmuş.Bir gün yollar mutlaka ayrılıyormuş.Nasıl oldu da bu hale geldik bilmiyorum.Nasıl bu kadar severken,birbirimizden nefret ettik bilemiyorum.Birtanendim senin,birtanemdin.Hayatındım,hayat bağındım.Bunlar senin sözlerin,uydurmuyorum.Gözünden sakınırdın beni,kimseyle paylaşamazdın.O zamanlar kıskançlıklarına kızardım,şimdi ise özlüyorum,beni sevdiğin günleri özlüyorum.Şimdi şimdi anlıyorum o günlerin kıymetini.Daha önce bir başkasıyla yaşamamıştım bunları,ya ben bu kadar sevilmemiştim,ya da bu kadar sevmemiştim.Sendeyse hangimizin daha çok sevdiğini kestirememiştim.Senin yüreğinde bir yerlerde beni ne kadar sevdiğini biliyordum,hani insan hisseder ya yüreğinin sıcaklığını,gösteremezdin pek,şiirlerden,güzel sözlerden pek anlamazdın ama bilirdim,senin beni ne kadar çok sevdiğini gidemeyişinden bilirdim.Şimdi ise buz tuttu ellerim,sıcaklığınla gelen bütün bu yanan kalbim,paramparça artık.Seni özlüyorum evet doğru,artık benim tanıdığım insan değilsin ama.Kabul et.Benim sevgime çok güvendiğinden,bambaşka bir insan olmuştun zamanla.Sana döneceğimi bildiğinden,her şeyi söylemiştin ne varsa.Kaldırabilirim zannettim yanımda sen varsan.Öyle olmuyormuş.İnsanın nefesi,bir yerde tıkanıyormuş.Boğuluyormuşsun yalnızlığında.Dünya döndükçe,güneş yerini soğuğa bırakır ya,işte öyle bu sevda da.Bu çok taze acı,küle döndü zamanla.Artık sadece eski mutluluğumu özlüyorum.Sanki o günlerdeki beni özlüyorum sadece.Sende vardın ya içinde,o mutluluk bizimdi ya,işte bu yüzden seni de özlüyorum.Sahip olduğumuz o mutluluğun kıymetini eminim sende anlayacaksın bir gün.Bir başkasında beni bulamadığında anlayacaksın.Dışa vuramazsın bilirim,bunu içinde yaşayacaksın.Çünkü benimle başkaydın bilirim,başkaydın bende.Herkes çok farklı tanırdı seni,bense bambaşka bir adamı tanırdım.Sevdim,sevildim.Bu yüzden çok teşekkür ederim.Kötü günler de olmuş olsa da aramızda,seni iyileriyle hatırlamaya başladım zamanla.Öfkem azaldıkça,sadece güzellikler kaldı aklımda.Eminim sen de öylesindir,bu sevdayı tek başıma yaşamadım ya.Eminim sen de özlemişsindir,her şeyimi özlemişsindir eminim.Söylemek zorunda değilsin,ben bilirim.Artık uzakta olsak da birbirimizden,seni tanırım,nerede,ne söyleyeceğini,ne hissedeceğini bilirim.Güzel günlerin hatırına sana iyi dilekler dilerim.Kendine iyi bak .