o ne dedi bu ne dedi...

cobanyildizi_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
262
2
96
Tokat
merhabalar. daha oncede buraya bi kac kez yazmistim. arkadaslar benim 6 aylik bi birlikteligim var sevgilimi cok seviyorum oda beni seviyo iliskimiz baslarda cok sorunluydu cok kavga ederdik simdi simdi uzlasiyoruz gunden gune:) kizlar benim sorunum su ki cevremdeki insanlarin yorumlari beni delirtiyo. herkes siz birbirinize uygun degilsiniz cok farklisiniz bilmem ne. Aslinda haklilar o beyazsa ben siyahim o derece yani . en son ablam dediki siz cok farklisiniz cok farkli frekanslardasiniz dedi moralim bayagi bozuldu. fal baktirdim bi de, 3 yil icinde ciddi bi iliskin olacak simdikini cok onemseme dedi onuda taktim biliyorum bu laf olayi sacma ama ne bileyim iste.. tamam cok farkliyiz ama birlikte olamaz miyiz illa ayni mi olmak gerekir. ne yapcam bilmiyorum aklimda hep olumsuz dusunceler olmayacak ayrilcaz bilmem ne. hep cevre faktoru etkili bunlar...

canım çevrenin ne söylediği ikinizinde umrunda olmasın böyle insan çok fazla ama yaşadığınız ilşki ikinizden başka kimseyi ilgilendirmez.. uyumlu olmak zorunda değilsnz illaki hem farklı özelliklerle birbirinizi tamamlayabilirsiniz ilişkiniz güzel gidiyorsa bu tür boş şeylerle zaman kaybetmeyin ya da ilişkinizi kötüye götürmeyin mutluluğunuzun keyfine bakın başkaları yüzünden ilişkinize zarar vermeyin çok pişman olursunuz

İnsanlar sen ve sevgilin hakkında konuşmaya başladılar mı sustur onları.
Lafı değiştir.
En doğru kararı sen verirsin.
Bir de uyumsuzluğunuz da kendi içinizde bir uyum yaratabilir aslında.
Zıt kutuplar birbirini çeker derler ya hani.
Siz mutluysanız kimseye laf düşmez.
Ama patavatsızlık edenleri de dikkate almamak gerek.

Fallara sakın inanma.
Sana onunla olmaz demiş ya, kaç tanıdığım sevgilisiyle durumunu sormak için falcılara gitmiştir, falcılar evleneceksiniz demişlerdir ama sonuçta ayrılıklar olmuştur.
Yani bu işler hep sallamasyon.

Kimsenin seni olumsuza sürüklemesine izin verme.

canım çevrenin ne söylediği ikinizinde umrunda olmasın böyle insan çok fazla ama yaşadığınız ilşki ikinizden başka kimseyi ilgilendirmez.. uyumlu olmak zorunda değilsnz illaki hem farklı özelliklerle birbirinizi tamamlayabilirsiniz ilişkiniz güzel gidiyorsa bu tür boş şeylerle zaman kaybetmeyin ya da ilişkinizi kötüye götürmeyin mutluluğunuzun keyfine bakın başkaları yüzünden ilişkinize zarar vermeyin çok pişman olursunuz

haklisiniz ama "biz uyumsuzuz" dusuncesi oylesine yer etmis ki bu yasadigimz anilar iliskimiz hepsi bi gun bitecek anlami kalmayakmis gibi. cunku herkes uzun surmez siz ayrilirainiz diyip duruyo insanda moral kalmiyo haliyle

İnsanlar sen ve sevgilin hakkında konuşmaya başladılar mı sustur onları.
Lafı değiştir.
En doğru kararı sen verirsin.
Bir de uyumsuzluğunuz da kendi içinizde bir uyum yaratabilir aslında.
Zıt kutuplar birbirini çeker derler ya hani.
Siz mutluysanız kimseye laf düşmez.
Ama patavatsızlık edenleri de dikkate almamak gerek.

Fallara sakın inanma.
Sana onunla olmaz demiş ya, kaç tanıdığım sevgilisiyle durumunu sormak için falcılara gitmiştir, falcılar evleneceksiniz demişlerdir ama sonuçta ayrılıklar olmuştur.
Yani bu işler hep sallamasyon.

Kimsenin seni olumsuza sürüklemesine izin verme.

iste bende gittigim tum falcilarda evlenceksiniz falan duydugum icin ilk kez boyle bi fal cikinca etkilendim :) cok sacma biliyorum inancli bir insanimdir da ama ne bileyim.. haklisiniz bardagin dolu tarafindan bakmak gerekiyor ama moral cok onemli bide iliskimiz su zamana kadar cok zorluk atlatti cok kavgalar cok anlasmazliklar yasadik bunlarda tetikledi boyle dusunmemi

Back
X