O' nu Adam Etmenin Yolları

az önce benm sıpaya dedım kı mesaj hakkın bıtmıstı aldın mı evet dedı

hıı ıyıymıs dedım

o da eyvah yandık demesın mı

ben naptımm

eyvah mı demek eyvah dıyorsunn merak etme sana msj atacak degılm zaten işim basımdan askın msjla falan ugrasamam bılıyorsun ders çalısıyorm

yok canm oyle demek ıstedım at tabıkıı bos olunca msj at emı askımmmmm :))

hıı hıı atarım atarım dedım

eger bende msj atarsam ne olayımmm

o atacakk

bende gec cvp verecem

ay saka gıbı eyvah dıyor adam... atma canım atmaa .. ne hale dusuruyorlar bızı yaa

ay saka gıbı eyvah dıyor adam... atma canım atmaa .. ne hale dusuruyorlar bızı yaa

bunların faturasını agır öduyor ama sonraa olsun olsun yapsında aklı basına gelsın bnm tepkılerımlee

sen nasılsın canm nıkahın nasıldı yaaa hıc konusamadıkkk çok merak ettım

peki bunların sonunda sözlün gerçekten adam olacak mı yoksa sen 80 yaşına kadar bu adamla mı uğraşacaksın merak ediyorum :1:

canm bnm teskr ederım ınan daha dune kadar safın tekıydım sanıyordum kı ne hıssedıyorsan söyluceksın ama oyle degılmıssss
ben tabıkı herseyı cok ıyı bılıyrm demıyorum elbette degıl ama cok kafa yordum burcuyla ılgılı makaleler okudum huyunu suyunu daha ıyı anlamak ıcın sonra erkek psıkolojsını ılıskılerdekı kadın erkek rollerını arastrdım ve hep aynı kapıya çıktım

adamı rahat bırakmıs gıbı davranacaksın yanı sen bır ılıskı yasıyorsun ve bu ılıskıde erkegın sana verdıgı deger ölcusunde erkek bazı seylerı hakedıyor ılgı sevgı sözcuklerı dokunma vs gıbı yanı erkek şunu dusunmemelı oooo bu benm iştee

yok öyle bu benm bunu dıyemıyecek senı kırdıgındaa pasalar gıbı af dıleyecek ben bunu yaptım yaa bu kız benden sogur mu artık benı ıstemez mı benden bıkar mı dıyecek hep bunu da nasıl saglarız işteee o ayrıntı bıraz dırek söylemekle degıl aslaaaa

bunu onun bılınc altına mesajlar yollayarak yapacaksın

yanı aranız cok ıyıyken hıc alakası olamayan bı konuda konusurken bıle ona hıssettrmeden bı konuda yorum yaparken mesela msjı yolluyacaksn o bıle anlamıcak sadce hımmm dememkk kı böyle dusunuyor dıyecek yanıı daha somut nasıl anlatılır bılmıyrm ama örnek olursa verırım size

Anladım canım çok iyi anlatıyorsun ama benim bunlar şu an işime yaramaz biz sevgilimle 10gündür ayrıyız çok berbat bi halde değilim ama düşündükçe kahroluyorum eğer inşallah barışırsak şu taktiklerin işime çok yarar çünkü benimki de şu odun olanlarındandı.. ama şu an ayrıyız dua edin banaaaaaaa:(

2gün önce mesaj attı aradı 10 defa aramıştır herhalde ben cevap wermedim 5saat snra cewap werdim işim wardı dedim çok bozuldu.çok merak etmiş beni rüyasında görmüş kucagında can weriyomusum o yüzden iyimiyim die sormak için aramış bende umursamıyor gibi olabilir dedim rüya bu takma dedim o da ama çok kötüydü:( dedi bende ömrüm uzun olacaktır belki ondandır dedim o da inşallah dedi bende amin dedim bidaha da mesaj atmadı böyle bekledikçe de kahroluyorum :( dönmücek mi bana acaba:(

Sen ne kadar doğrusun? Doğru adam ararken, kendinin ne kadar doğru olduğunu sanıyorsun? Sen doğru adam tanımlamasından ne anlıyorsun? Doğru yoldan mı gidiyorsun?

Pek çok kadın doğru düzgün bir adam aradığını söyler ama özünde asla onu aramıyordur. Doğru adam arasan, doğru adam bulursun. Sen yanlış adamlar bulup, onları kendince doğruya çevirmek istiyorsun. Konu bu kadar basit!

Aradığım adam dürüst, güvenilir, ihanet etmeyen, sağlam karakterli, sahiplenen, eli ekmek tutan biri olsun diyorsun. Sonra gidip yanında kadın varken sana bakan bir adamla sevgili oluyorsun… Sonra gidip kadın parası yiyen bir adama tutuluyorsun… Sonra gidip ihaneti hayat biçimi şekline getirdiği üstünden başından belli olan bir adamı barda tavlıyorsun…

Efendi olan, sakin, temiz aile adamlarına sünepe, sümsük diyorsun. Sahiplensin istiyorsun, sevgili diye aldığın adam çok kıskanç çıktı diye ayrılıyorsun. Ardından ahlaksızın birine aşık oluyorsun, yıllarca sana camdan dışarı bakmayı yasaklıyor, dövüyor, sövüyor diye seni seviyor zannediyorsun.

Hem cebinde parası olsun, sana iyi hayat yaşatsın, hem yakışıklı olsun, hem romantik olsun istiyorsun. Öyle bir adam bulunca çevresinde başka kadınlar olmasına şaşırıyorsun.

Bozuk adamlara aşık olup, onları düzeltip doğru adama çevirme ihtiyacımız var herhalde. Düzgün adama sığ, kılıbık, vasıfsız diyorsun. Nerede sana kötü davranan, ihanet eden, seni takmayan adam varsa, gidip ona aşık olup ardından ağlıyorsun. Seni defalarca aldatmış bir adamın arkasından hala ağlıyor, onu seviyordum diyorsun. Sonra geçmiş karşıma, neden doğru adam bulamıyorum ben, ne bahtsızım diye ağlıyorsun.

Sen ne kadar doğrusun? Sen aslında ne aradığını bilmiyorsun….

Candan Ünal

Sen ne kadar doğrusun? Doğru adam ararken, kendinin ne kadar doğru olduğunu sanıyorsun? Sen doğru adam tanımlamasından ne anlıyorsun? Doğru yoldan mı gidiyorsun?

Pek çok kadın doğru düzgün bir adam aradığını söyler ama özünde asla onu aramıyordur. Doğru adam arasan, doğru adam bulursun. Sen yanlış adamlar bulup, onları kendince doğruya çevirmek istiyorsun. Konu bu kadar basit!

Aradığım adam dürüst, güvenilir, ihanet etmeyen, sağlam karakterli, sahiplenen, eli ekmek tutan biri olsun diyorsun. Sonra gidip yanında kadın varken sana bakan bir adamla sevgili oluyorsun… Sonra gidip kadın parası yiyen bir adama tutuluyorsun… Sonra gidip ihaneti hayat biçimi şekline getirdiği üstünden başından belli olan bir adamı barda tavlıyorsun…

Efendi olan, sakin, temiz aile adamlarına sünepe, sümsük diyorsun. Sahiplensin istiyorsun, sevgili diye aldığın adam çok kıskanç çıktı diye ayrılıyorsun. Ardından ahlaksızın birine aşık oluyorsun, yıllarca sana camdan dışarı bakmayı yasaklıyor, dövüyor, sövüyor diye seni seviyor zannediyorsun.

Hem cebinde parası olsun, sana iyi hayat yaşatsın, hem yakışıklı olsun, hem romantik olsun istiyorsun. Öyle bir adam bulunca çevresinde başka kadınlar olmasına şaşırıyorsun.

Bozuk adamlara aşık olup, onları düzeltip doğru adama çevirme ihtiyacımız var herhalde. Düzgün adama sığ, kılıbık, vasıfsız diyorsun. Nerede sana kötü davranan, ihanet eden, seni takmayan adam varsa, gidip ona aşık olup ardından ağlıyorsun. Seni defalarca aldatmış bir adamın arkasından hala ağlıyor, onu seviyordum diyorsun. Sonra geçmiş karşıma, neden doğru adam bulamıyorum ben, ne bahtsızım diye ağlıyorsun.

Sen ne kadar doğrusun? Sen aslında ne aradığını bilmiyorsun….

Candan Ünal

çok guzel bır yazıymıs canm ellerıne saglık cok cok dogru hayatımızdakı erkek ugrasmaya deger bır erkek mıdır önce bun u sorgulamak laızm ben ölumeune kadar ugrasabılırım onunla bunun ıcın bunları yazıyırum

ınsallah alah herkese durust sahıplenen aıle babası olabılecek nıtelıkte erkekler cıkartsın ama ne yazık kı zor bır ohtımal secımlerımızı bız yapıyrz bu cok önmlı bı nokta

sana gelınce ne için ayrıldınız öncesınde nasıldınız hıcbılmıyorm ama bır ruya ıcın sana dönup aradıysa sana kası hıslerı bıtmemeıs bellı kı ama tavrından ödun verme canm o an bıttıgın an olur yanıı sen yenıden olsun dıye cabaladıgında olsa bıle sen eskı sen olmazsın onun gozunde bırak cok ıstıyrsa o gelsın

2gün önce mesaj attı aradı 10 defa aramıştır herhalde ben cevap wermedim 5saat snra cewap werdim işim wardı dedim çok bozuldu.çok merak etmiş beni rüyasında görmüş kucagında can weriyomusum o yüzden iyimiyim die sormak için aramış bende umursamıyor gibi olabilir dedim rüya bu takma dedim o da ama çok kötüydü:( dedi bende ömrüm uzun olacaktır belki ondandır dedim o da inşallah dedi bende amin dedim bidaha da mesaj atmadı böyle bekledikçe de kahroluyorum :( dönmücek mi bana acaba:(

canm evde durma arkadaslarınla zaman gecır yenı seyler yapmaya çalıs nasıl bı durumdasın bılmıyrm ama kendıne mesgul olabalıecegın bırseyler bul aklına geldıkcede guzel gunlerı dusunme sana yasattıgı olumsuzlukları dusun ben daha ıyısını hakedıyrm ohh be kurtuldum kımbılır sımdı benı ne kadar mutlu edecek bırıyle yenıden baslama sansın var de slow muzık dınleme

gelırsede pasa gönlu bılır ozman degerlendırırsın

çok guzel bır yazıymıs canm ellerıne saglık cok cok dogru hayatımızdakı erkek ugrasmaya deger bır erkek mıdır önce bun u sorgulamak laızm ben ölumeune kadar ugrasabılırım onunla bunun ıcın bunları yazıyırum

ınsallah alah herkese durust sahıplenen aıle babası olabılecek nıtelıkte erkekler cıkartsın ama ne yazık kı zor bır ohtımal secımlerımızı bız yapıyrz bu cok önmlı bı nokta

sana gelınce ne için ayrıldınız öncesınde nasıldınız hıcbılmıyorm ama bır ruya ıcın sana dönup aradıysa sana kası hıslerı bıtmemeıs bellı kı ama tavrından ödun verme canm o an bıttıgın an olur yanıı sen yenıden olsun dıye cabaladıgında olsa bıle sen eskı sen olmazsın onun gozunde bırak cok ıstıyrsa o gelsın
çok teşekkür ederim canım ya.. bende zaten sadece bekliyorum başka çarem yok:(
ayrılma sebebimiz de onun bana ilgisizliği şu anlattıgın sıcak soğuk etkileşimi warya hani o işte tam onu bana yapıodu deliye dönüyodum ne bu diyordum ama bu daha beter bazen canı sıkıldığında bana 2gün mesaj atmazdı sonrasında hatırlayıp atardı..yada ben mesaj atınca hemen cwp wermezdi bizimki çok karısık 3sene olacaktı işte.. o askere gitmeden tanıştık sonra onca şafak saydım ne güzel günlerimiz geçti sonra askerliği bitti geldi tamamen değişti bir vurdumduymaz hali ortaya cıktı ama onun beni sevdiğine adım gibi eminim sadece nie bunlar die kendimi sorguluyorum..biz bu yüzden çok ayrıldık barıştık..
en sonunda da bu ilgisizliği yüzünden ben ayrılmak istedim belki düzelir die ama bak 10 gün oldu daha barışmak için gelmedi.. yalnız cok inatcı biridir ama sonunda da dayanamayıp gelen hep o olurdu.. bu sefer gelmedi sadece kendini hatırlatıp yine gitti:(

canm evde durma arkadaslarınla zaman gecır yenı seyler yapmaya çalıs nasıl bı durumdasın bılmıyrm ama kendıne mesgul olabalıecegın bırseyler bul aklına geldıkcede guzel gunlerı dusunme sana yasattıgı olumsuzlukları dusun ben daha ıyısını hakedıyrm ohh be kurtuldum kımbılır sımdı benı ne kadar mutlu edecek bırıyle yenıden baslama sansın var de slow muzık dınleme

gelırsede pasa gönlu bılır ozman degerlendırırsın
aynısını yapıorum ama bir yerde takılıp kalıyorum düşünmekten de kahroluyorum..daha önceki ilşkimde ölecek kadar acı çektim
şimdi çekmek istemiyorum aynısı olsun istemiyorum bütün korkum bu o yüzden ya dönmezse yine aynı olursam die korku başladı bende o yüzden böyleyim..
geçen ayrıldıgımızda da bu sefer o bitirmişti.aradan 10 gün gecti 10.gün işe gelirken iş yerimin kapısının önünde beni beklerken uyuya kaldığını gördüm o zaman şok olmuştum ama hiç çaktırmadım yine soğukluga dwam ettim sonunda da barstık zaten işte yine aynı ayrılık ama bu sefer ben onun tavırları yüzünden bitirdim daha dönmedi:(

aynısını yapıorum ama bir yerde takılıp kalıyorum düşünmekten de kahroluyorum..daha önceki ilşkimde ölecek kadar acı çektim
şimdi çekmek istemiyorum aynısı olsun istemiyorum bütün korkum bu o yüzden ya dönmezse yine aynı olursam die korku başladı bende o yüzden böyleyim..
geçen ayrıldıgımızda da bu sefer o bitirmişti.aradan 10 gün gecti 10.gün işe gelirken iş yerimin kapısının önünde beni beklerken uyuya kaldığını gördüm o zaman şok olmuştum ama hiç çaktırmadım yine soğukluga dwam ettim sonunda da barstık zaten işte yine aynı ayrılık ama bu sefer ben onun tavırları yüzünden bitirdim daha dönmedi:(

canm bellıkı sen onu hala sevıyorsun ama ılgısızlıgı yuzunden sen ayrılma kararı vermıssın aslında ayrılmadan önce karsına alıp uzun uzun konusaydn bak bunları bunları beklıyrm eger yapamıcaksan senden ayrılacam deseydın nasıl olurdu acaba bılmıyrm

ama bellı kı sen ayrılmayı ona aklı basına gelsın dıye bır ders olarak yapmıssın ve sımdı arkana bakıp acaba dersını aldıımı nezamn gelecek dye beklıyorsun yaa hıc gelmemem ıhtımalı de var

ozman bu cocucgu hala cok ıstıyorsun bı görusme ayarla al karsına de kı sana son bır sans verıyorum onca yılın hatrına bnm ısteklerım bunlar hayatında benı ıstyrsan bunları yapmanı en azndan caba sarfetmenı ıstıyrm yok yapamam dıyorsan da bırdaha asla karsına cıkmıcam benı ölmus bıl bende senı dersın cıkarsn ne acı cekmen gerekıyrsaa ceker kurtulursn bu kararsızlık gel gıtler hepsınden kötu yaa devam edın adam akıllı sartlar snarak yada bıcakla keser gıbı kesın canm bnm tavsıyem bu

buarada dun kı msj olayına cok gıcık oldugum ıcın gece ona msj attım

yarın arkadaslarımla görscem haberın olsun dedım

kimle demıs

liseden dedım

normalde ısten gelınce aksamları konusurz

yarın konusurz bunu ama gunduz dıye msj atmıs

bırazdan ararsa kıyafet bakıyrm canm kendıme sımdı kuafore gecıcem ordan da yanlarına gıdıcem dıcem

halbıkii hayal ürünü :))

oohh olsun ona

canım hiç bıkmadan üşenmedenn baştan sona kadar 20 sayfalık yazıyı okudum...

aynı ben desemm abartmış olmam.. senin isteklerin , taktiklerin , sevişin , öpmek isteyişin ve daha neler neler..

sevgilinde aynı benim eski sevgilimle ..

odun , ağzından pek güzel laf çıkmaz. bi seni seviyorum der bir sonrakisi meçhul artık ağzının içine bakarsın...

çok mesaj atarım .. eyvah der senin gibi...

yani keşke gerçek hayatta birebir görseydin de yok artık aynen dediğin gibiymiş derdin..

baya konular açtım oradan bakabilirsn canım...

onun hizmetçisi bile oldum eşi , canı , kanı herşeyi..

ama sonu hüsrann .. inan değişmez bak üzülmeni istemiyorum kıyamam çünkü ..

isteklerin çok masumca , ne para ne pul .. sevgi aşk huzur kadınlığını hissetmen ..

bunları delice istiyorsun ..

ama yok vallahi de yok billahi de yok ....

olmuyor be arkadaşım !!!

şimdi hep dua ediyorum Allahım bensizliğin acısını yüreğinin her zerresinde hissettir hemde ömür boyu diyorum ..

ailesinin bile sevgisini kazanmıştım ki annesi çocuğu aramaz beni arar ..

eski sevgilim bana her zaman der senin gibi bulamam yok der ...

ama yine davranışlarndan vazgeçmez..

çok konuştuğumda amma konuştun oluyor..

artık susma zamanı .. kadın susarsa bil ki yüreğinin fırtınaları dinmiştir..

kadın susarakk gider .... :ssz:

gecen aksam kız arkadaslarım kardesim bjk macına gittik ilk defa onsuz gec saatte eve donecektım neysem işte beni merak etsin diye canım burası cok kalabalık erkekler ıceri giremese bile stadın etrafnı doldurmslar sonra dvm edrız ddm mac boyu msj atmadım bi sürü msj atmıs snra ckısta uyudun mu ddm cvp yazmadı sabah kalktıgında msj atmıs uyumus ben napıyorum ne edıyorum sen ögrenmeden uyu zaten basta cok beklesemde bana seni gelip alayım demedi cıkısta e bende burnundan getirdim tabi kalkmıs olmama ragmen öglene kadar msj atmadım meraktan ölmüş uyuydm ddm cok yoruldum cok kalabalk eslerını cocuklarını almaya gelen arabalar doldurmustu etrafı staddan ayrılmamız 1 saati buldu fln ddim alttan mesajı verdm yani anladı bi daha maç olursa bn götürüp getircem seni aklım sende kalıyor ddi:)) yani ben desem cok guzel ortamdı erkenden de evde oldm hc sorun olmadı iste kadın kadına br ortamdı fln aklı rahat olacak olmasın :33:

normalde işten-eve okuldan-eve bir tipim bu da bunu biliyor gecen o dısardayken ben bilmiyorum dısarda oldugunu haber vermedı bende mesaj atıyorm cevap atmıyor saatler sonra döndü filancaylaydım e hiç mi telefonuna bakmadın ddm oyun oynuyoduk dalmısım oynarken baska bişi dusunmuoyrm dd sen mısın dedm bunu diyen:)) 1 kac hafta sonra işten cıktım eve gittim msj atmadım tabi 3 kere atmıs o ondan sonra da aksam 9 gbı msj attm nbr askım dye nerdesin uyuyo musun dedi yoo filancayla kahve içtik cıkısta ddm (hayal ürünü)hmm diyor simdi hemen hemen her aksam evde misin diyo:)

Son düzenleme:
canım hiç bıkmadan üşenmedenn baştan sona kadar 20 sayfalık yazıyı okudum...

aynı ben desemm abartmış olmam.. senin isteklerin , taktiklerin , sevişin , öpmek isteyişin ve daha neler neler..

sevgilinde aynı benim eski sevgilimle ..

odun , ağzından pek güzel laf çıkmaz. bi seni seviyorum der bir sonrakisi meçhul artık ağzının içine bakarsın...

çok mesaj atarım .. eyvah der senin gibi...

yani keşke gerçek hayatta birebir görseydin de yok artık aynen dediğin gibiymiş derdin..

baya konular açtım oradan bakabilirsn canım...

onun hizmetçisi bile oldum eşi , canı , kanı herşeyi..

ama sonu hüsrann .. inan değişmez bak üzülmeni istemiyorum kıyamam çünkü ..

isteklerin çok masumca , ne para ne pul .. sevgi aşk huzur kadınlığını hissetmen ..

bunları delice istiyorsun ..

ama yok vallahi de yok billahi de yok ....

olmuyor be arkadaşım !!!

şimdi hep dua ediyorum Allahım bensizliğin acısını yüreğinin her zerresinde hissettir hemde ömür boyu diyorum ..

ailesinin bile sevgisini kazanmıştım ki annesi çocuğu aramaz beni arar ..

eski sevgilim bana her zaman der senin gibi bulamam yok der ...

ama yine davranışlarndan vazgeçmez..

çok konuştuğumda amma konuştun oluyor..

artık susma zamanı .. kadın susarsa bil ki yüreğinin fırtınaları dinmiştir..

kadın susarakk gider .... :ssz:

oyy canm benm anlıyrm senı cok guzel dıle getrmıssın kıyamam yaaa :(

bnmkıde guzel bır laf bılmez ıltıfat bılmez anca ben söylıcem ama artık söylememe kararı aldım onu cok sevıyorum napayım bırakamam

eskıden gunde bı kez konusmaz benı öldurudu sımdı alıstım ınan bazen saate bı bakıyrm saat on olmus ama bnm aklıma gelmemıs o aramıs

artık eskısı kadar uzulmuyorum yanı

ben kendımı cektıkce o gelıyor

mesela bugun dısarıya cıkacagımı bıldıgı ıcın benı hemen aradı oglen napıyon dıye sesıde sankı hıc hosuna gıtmemeıs gıbı gelıyordu bunlarla anlıyrm benı sevdgını dusunsene ne yazık bızee keske sevgısını bellı eden kadın ruhundan anlayan erkekler olsaydı hayatımızda ama yok ve o benm nısanlım sevgılım olsa ınan bın kere bırakır gıderdım ama aıleler okadar guzel anlasıyor hersekes benı okadar kabullenms ve sevıyorken kı bende oyle onları bırakakmam ben onu

ıkı ucu..... degnek yanı

bnde artık napayım taktıklerle kıskandırmayla benı kaybetme korkusu yaratp bıraz canlandırmaya çalısyrm 5 ay kısa bı zman ıstedgm gıbı yapmaya çalısıcam ıns olur

normalde işten-eve okuldan-eve bir tipim bu da bunu biliyor gecen o dısardayken ben bilmiyorum dısarda oldugunu haber vermedı bende mesaj atıyorm cevap atmıyor saatler sonra döndü filancaylaydım e hiç mi telefonuna bakmadın ddm oyun oynuyoduk dalmısım oynarken baska bişi dusunmuoyrm dd sen mısın dedm bunu diyen:)) 1 kac hafta sonra işten cıktım eve gittim msj atmadım tabi 3 kere atmıs o ondan sonra da aksam 9 gbı msj attm nbr askım dye nerdesin uyuyo musun dedi yoo filancayla kahve içtik cıkısta ddm (hayal ürünü)hmm diyor simdi hemen hemen her aksam evde misin diyo:)

ohhh afreın sana :)

yaptıklarının aynısını yapıp muamele edıcen bunlara

bnmkıde msjlara gec cvp verır

bn gec cvp verınce 5 dk sonraa hemen ıkımcı msj askımmmmmmmm ordamısn

yaa sen gec cvp vrınce ben beklıyrm sinir sinir

gecen aksam kız arkadaslarım kardesim bjk macına gittik ilk defa onsuz gec saatte eve donecektım neysem işte beni merak etsin diye canım burası cok kalabalık erkekler ıceri giremese bile stadın etrafnı doldurmslar sonra dvm edrız ddm mac boyu msj atmadım bi sürü msj atmıs snra ckısta uyudun mu ddm cvp yazmadı sabah kalktıgında msj atmıs uyumus ben napıyorum ne edıyorum sen ögrenmeden uyu zaten basta cok beklesemde bana seni gelip alayım demedi cıkısta e bende burnundan getirdim tabi kalkmıs olmama ragmen öglene kadar msj atmadım meraktan ölmüş uyuydm ddm cok yoruldum cok kalabalk eslerını cocuklarını almaya gelen arabalar doldurmustu etrafı staddan ayrılmamız 1 saati buldu fln ddim alttan mesajı verdm yani anladı bi daha maç olursa bn götürüp getircem seni aklım sende kalıyor ddi:)) yani ben desem cok guzel ortamdı erkenden de evde oldm hc sorun olmadı iste kadın kadına br ortamdı fln aklı rahat olacak olmasın :33:

aynı benm kaafadansın :) sevdım sevdımm bnde böyle yapıyrm

aksam soracak lısedeen arkadaslarn kımdı dıyee valla kızlı erkekleı karısıktık dıcemm halbukı evdeyım :))

azönce aradı zaten kım bunlar dıye sordu valla bılmıyrm kı kımler gelecek kızlar aradı bnde tamam gelırım dedım sımdı kuaföre gecıcem sonrada yanlarına gıdıcem dedım

Back
X