bırde ben taktıklerımı uygularken şunu fark ettım
normalde o bana msj atarken ben farkeder etmez bı dak bıle surmeden cvplardım msjlarını nadıren msj attıgı ıcın bu bnm cok hosuma gıderdı dusunsenıze az olan nasıl kıymetlı oluyor hergun msj atsa yada cok msj atsaa bukaar önmlı olur muyudu sızce bu onlar ıcınde aynı neysee işte msj atmıs
üstelık öyle önmlı bı konuda degıl haber vermıs sadece evde mısafır var dıye
bn cvp vermedım normalde tamam bıtanem derım en azından
bıdaha 5 dk sonra msj
heyy ordamısın
cvp yok bnden ve cok hosuam gıdıyo bu durum
bı msj dahaaa
sen bnm msjlarımı alıyormusun
:))
bnen hala cvp yok
hemen mısafırlerın yanından kalkp benı aradı meraktan sen napıyon nerdesn nıye cvp vermıyonn
dememk kı alıstırdıgıbızın dısında bırseyler yapmalısınız yaanıı kesınlıkle barız olan ilginizi gözune soka soka azaltın ve bunu bırseylerle mesgulken yapın
normalde o bana msj atarken ben farkeder etmez bı dak bıle surmeden cvplardım msjlarını nadıren msj attıgı ıcın bu bnm cok hosuma gıderdı dusunsenıze az olan nasıl kıymetlı oluyor hergun msj atsa yada cok msj atsaa bukaar önmlı olur muyudu sızce bu onlar ıcınde aynı neysee işte msj atmıs
üstelık öyle önmlı bı konuda degıl haber vermıs sadece evde mısafır var dıye
bn cvp vermedım normalde tamam bıtanem derım en azından
bıdaha 5 dk sonra msj
heyy ordamısın
cvp yok bnden ve cok hosuam gıdıyo bu durum
bı msj dahaaa
sen bnm msjlarımı alıyormusun
:))
bnen hala cvp yok
hemen mısafırlerın yanından kalkp benı aradı meraktan sen napıyon nerdesn nıye cvp vermıyonn
dememk kı alıstırdıgıbızın dısında bırseyler yapmalısınız yaanıı kesınlıkle barız olan ilginizi gözune soka soka azaltın ve bunu bırseylerle mesgulken yapın