O' nu Adam Etmenin Yolları

bırde ben taktıklerımı uygularken şunu fark ettım

normalde o bana msj atarken ben farkeder etmez bı dak bıle surmeden cvplardım msjlarını nadıren msj attıgı ıcın bu bnm cok hosuma gıderdı dusunsenıze az olan nasıl kıymetlı oluyor hergun msj atsa yada cok msj atsaa bukaar önmlı olur muyudu sızce bu onlar ıcınde aynı neysee işte msj atmıs

üstelık öyle önmlı bı konuda degıl haber vermıs sadece evde mısafır var dıye

bn cvp vermedım normalde tamam bıtanem derım en azından

bıdaha 5 dk sonra msj

heyy ordamısın

cvp yok bnden ve cok hosuam gıdıyo bu durum

bı msj dahaaa

sen bnm msjlarımı alıyormusun

:))

bnen hala cvp yok

hemen mısafırlerın yanından kalkp benı aradı meraktan sen napıyon nerdesn nıye cvp vermıyonn

dememk kı alıstırdıgıbızın dısında bırseyler yapmalısınız yaanıı kesınlıkle barız olan ilginizi gözune soka soka azaltın ve bunu bırseylerle mesgulken yapın

bırde ben taktıklerımı uygularken şunu fark ettım

normalde o bana msj atarken ben farkeder etmez bı dak bıle surmeden cvplardım msjlarını nadıren msj attıgı ıcın bu bnm cok hosuma gıderdı dusunsenıze az olan nasıl kıymetlı oluyor hergun msj atsa yada cok msj atsaa bukaar önmlı olur muyudu sızce bu onlar ıcınde aynı neysee işte msj atmıs

üstelık öyle önmlı bı konuda degıl haber vermıs sadece evde mısafır var dıye

bn cvp vermedım normalde tamam bıtanem derım en azından

bıdaha 5 dk sonra msj

heyy ordamısın

cvp yok bnden ve cok hosuam gıdıyo bu durum

bı msj dahaaa

sen bnm msjlarımı alıyormusun

:))

bnen hala cvp yok

hemen mısafırlerın yanından kalkp benı aradı meraktan sen napıyon nerdesn nıye cvp vermıyonn

dememk kı alıstırdıgıbızın dısında bırseyler yapmalısınız yaanıı kesınlıkle barız olan ilginizi gözune soka soka azaltın ve bunu bırseylerle mesgulken yapın

Ee canım taktiklerin işe yarıyor yani öylemi?Nasıl başardın bunu ?..

Bu mesaj işi çok iyi gerçekten. Canım okuyunca benim de hoşuma gitti :1:

Bende sevgilimin iplerini bırakıyorum bazen çok üstüne gitmiyorum aramıyorum çok fazla. bakıyorum sevgilim aramaya başlıyor. Geçenlerde saçma bir konudan küstük 1 gün aramadım tabi ertesi gün mail atmış. Ben ancak 4 saat sonra gördüm tabi. Bu arada merak ediyor arıyor beni telefonumun hattını değiştirmiştim tesadüf bu ya telefonla da arıyor ulaşamıyor. Tabi merak edip bu kez kuzenimi arıyor ki pek aramaz normalde. Tabi hoşuma gitti bunlar.

Haftasonu da buluştuğumuzda beni eskisinden daha çok sevdiğini söyledi. Canım sevgilim benim:16: 4 senedir süren bir ilişkide ilk günden çok daha fazla sevildiğini duymak kadar güzeli yok. Pek taktik uygulayamıyorum ama en azından üzerine düşmemeyi öğrendim. Kendi kendimi yiyip bitiriyordum. Ufacık kavgalar yaşasak da arada çok güzel bir ilişkim var. Nazar değmesin
:16:

yaaa ben askımı cok sevıyorummm hemdeee cokkkk

onu elde etmek ıcın de ne gerekıyorsa yapıcammmmmm

ve bırcogu ıse yaradı sadce ılgı konusunda kaldık sımdılık

evlılık konusunda tamamdır benden cok ıstyr evlenmeyı :) daha bı yıla yakın zamn var strese gırdııı hemen esyaları alalım demeye basladı

kuzummm oyy senın ıcın neler yapıyrm bı bılsennnnn :)

umarım herkes mutlu olur

kızlarr lutfen akılllı kadınlar olunnn mutlu yuvanz olsun
sana süper bir kız olduğunu söylediler mi kuzum walla akıllısın.. şu ana kadar yazdıklarını okudum ama şu taktiklerden bize de wer yaaa:)

yaa bırde sevgılıler arasında ufak paylaşsımlar olunca baglılık daha bı artmaz mı allah askınaaa ben bıseler karıstıralım dmeıyorum kııı :(

ustelık ben bı kız olarak bunu söyleyemem ıma edıyrm ama ya anlamıyor yada ısrarla yapmak ıstemıyorrrr

off

allahın gıcıgı yaaaaa

bn bunu nasıl yola getırecem bılmıyrm ama madem öyleee bende onunla bulusmalarımzaa ondan cok uzak durucam ancaa bunu yapabılrm bnde kendımı bıkmıs gıbı cekersem barı belkı ıse yarar

yada nişana kadar cok az görselm yoksaa sınırden delırecem
başından beri bizlere taktikler sunan sen eğer vazgeçer de ne yapacagını bilemez hale gelirsen biz naparız be kuzum bence taktiklere devam et olacak:)

afedersiniz ama erkekler hizmetçi değil ki taksi kapısı açsınlar, abartmanın anlamı yok bence taksi kapısını siz de açabilirsiniz saçma geldi bana :)
bu kadar naz aşık usandırır söyliyim de.
herşeyin dozu var.

Taksi kapısını açmakla,otobüste yer olduğunda sizi oturtup kendisinin ayakta dikilmesiyle,cafeye gittiğinizde sandalyesinizi çekmesiyle erkek arkadaşınız ''HİZMETÇİNİZ'' olmaz. Kadınlar ister evli olsun ister ailesiyle yaşasın evi silip süpürüyor,yemek yapıyorlar. Bunları yaptıklarında erkekler onları ''HİZMETÇİ'' gibi görmüyorlarsa bunu doğal yapmaları gereken şeyler olarak görüyorlarsa erkeklerin de böyle jestleri yapmaları çok doğal bence :) Kaldı ki babam bile bana taksi kapısını açıyor,otobüse bindiğimizde elimi tutarak aşağa iniyoruz. Otobüste illa ki benim oturmamı istiyor bir kişilik yer varsa. Yaşça büyük ona saygı göstermek istiyorum ama babam ''kadınlar her zaman saygıyı hak ediyor. Ben yaşlandığımda gösterirsin saygıyı,şimdilik gerek yok'' diyor.

''Fazla naz,aşık usandırır'' bu da kişiden kişiye değişir. Benimki 3 yıl 3 aydır usanmadı.

Kendinize saygıyı göstertin kızlar. Bu hava atmak,şımarmak değil. Sadece söylüyorum. Kendinize saygı göstertmenin ilk koşulu sizin kendinize saygı göstermenizdir. Vücudunuz saygı görmek istiyor. Ruhunuz saygı görmek istiyor. Vücudunuza iyi bakın. Hoş kokun. Kusurlar herkesin vardır ama yine de kendinizle barışık olun. İnsanlar komplekslerinizi size karşı kullanmaya bayılırlar.

Kısa boyluysanız,çok uzunsanız herkesin içinde bundan şikayet etmeyin. Hani bazen hava atmak için bile yanınızdaki kısa insanlara uyuzluk olsun diye ''ay çok uzunum çok sinir bozucu'' dersiniz ya,onu da demeyin. O kişiler sonra bu sözleri sizin en zayıf anınızda kullanırlar. Hava atmayın,sadece kendinize güvenin. O zaman zaten insanların gözüne sokmanıza gerek kalmaz kendiliğinden ışıldarsınız.

Bakımlı olun. Her daim. Hatalandığınızda onu saymıyorum bi zor durum olur ama bunun dışında bakımlı olun. Aşırı kibirli,burnu havada olun demiyorum sadece kendinize saygı göstertin. Çok güzel olmanıza gerek yok. Kadın olduğunuzu ve bu küçük jestleri hak ettiğinizin farkında olduğunuzu karşı tarafa belli edin yeter.

ÖNEMLİ NOT: Sakın erkek arkadaşınıza falanca arkadaşımın sevgilisi ona taksinin kapısını açıyormuş sen ama bana açmıyorun gibi şeyleri sevgilinize söylemeyin. İnadına yapmayabilir ya da klasik cevap ''bana ne elallemin sevgilinden ben yapmam'' der. Siz sessizce hareket edin. Az buluşun,buluşunca da çok hoş giyinin her seferinde :)

Yine çok uzun yazdım :D

perimle: Burcundan tut,her hareketini gözlemledim nişanlımın. Çok fazla kişisel gelişim kitabı okudum kendime göre. En azndan kendi sevgilimin huylarını öğrendim bu sayede. Ona göre hareket ediyorum :) İmrendirmek,hava atmak niyetim değildi. Ben burda yazılanları okuyunca canlı örnek göstermek istedim. Çünkü ilk başlarda aynı sorunları ben de yaşamıştım biraz.

Bu mesaj işi çok iyi gerçekten. Canım okuyunca benim de hoşuma gitti :1:

Bende sevgilimin iplerini bırakıyorum bazen çok üstüne gitmiyorum aramıyorum çok fazla. bakıyorum sevgilim aramaya başlıyor. Geçenlerde saçma bir konudan küstük 1 gün aramadım tabi ertesi gün mail atmış. Ben ancak 4 saat sonra gördüm tabi. Bu arada merak ediyor arıyor beni telefonumun hattını değiştirmiştim tesadüf bu ya telefonla da arıyor ulaşamıyor. Tabi merak edip bu kez kuzenimi arıyor ki pek aramaz normalde. Tabi hoşuma gitti bunlar.

Haftasonu da buluştuğumuzda beni eskisinden daha çok sevdiğini söyledi. Canım sevgilim benim:16: 4 senedir süren bir ilişkide ilk günden çok daha fazla sevildiğini duymak kadar güzeli yok. Pek taktik uygulayamıyorum ama en azından üzerine düşmemeyi öğrendim. Kendi kendimi yiyip bitiriyordum. Ufacık kavgalar yaşasak da arada çok güzel bir ilişkim var. Nazar değmesin
:16:

bak işte sen farkında olmadan yapmıssın ben bılerek yapıyrm nasıl zevk alşıyrm o benı merak edınce anlatamam işte böyle dıze getıreceksın bunu hayat tarzı hallıne getrmek laızm yanı taktık olsun dıye degıl gercekten öyle davranrsan hem yıpranmazsın hemde otrp tadını cıkartrsn ama dozunu cok ıyı ayarlamak lazım

Taksi kapısını açmakla,otobüste yer olduğunda sizi oturtup kendisinin ayakta dikilmesiyle,cafeye gittiğinizde sandalyesinizi çekmesiyle erkek arkadaşınız ''HİZMETÇİNİZ'' olmaz. Kadınlar ister evli olsun ister ailesiyle yaşasın evi silip süpürüyor,yemek yapıyorlar. Bunları yaptıklarında erkekler onları ''HİZMETÇİ'' gibi görmüyorlarsa bunu doğal yapmaları gereken şeyler olarak görüyorlarsa erkeklerin de böyle jestleri yapmaları çok doğal bence :) Kaldı ki babam bile bana taksi kapısını açıyor,otobüse bindiğimizde elimi tutarak aşağa iniyoruz. Otobüste illa ki benim oturmamı istiyor bir kişilik yer varsa. Yaşça büyük ona saygı göstermek istiyorum ama babam ''kadınlar her zaman saygıyı hak ediyor. Ben yaşlandığımda gösterirsin saygıyı,şimdilik gerek yok'' diyor.

''Fazla naz,aşık usandırır'' bu da kişiden kişiye değişir. Benimki 3 yıl 3 aydır usanmadı.

Kendinize saygıyı göstertin kızlar. Bu hava atmak,şımarmak değil. Sadece söylüyorum. Kendinize saygı göstertmenin ilk koşulu sizin kendinize saygı göstermenizdir. Vücudunuz saygı görmek istiyor. Ruhunuz saygı görmek istiyor. Vücudunuza iyi bakın. Hoş kokun. Kusurlar herkesin vardır ama yine de kendinizle barışık olun. İnsanlar komplekslerinizi size karşı kullanmaya bayılırlar.

Kısa boyluysanız,çok uzunsanız herkesin içinde bundan şikayet etmeyin. Hani bazen hava atmak için bile yanınızdaki kısa insanlara uyuzluk olsun diye ''ay çok uzunum çok sinir bozucu'' dersiniz ya,onu da demeyin. O kişiler sonra bu sözleri sizin en zayıf anınızda kullanırlar. Hava atmayın,sadece kendinize güvenin. O zaman zaten insanların gözüne sokmanıza gerek kalmaz kendiliğinden ışıldarsınız.

Bakımlı olun. Her daim. Hatalandığınızda onu saymıyorum bi zor durum olur ama bunun dışında bakımlı olun. Aşırı kibirli,burnu havada olun demiyorum sadece kendinize saygı göstertin. Çok güzel olmanıza gerek yok. Kadın olduğunuzu ve bu küçük jestleri hak ettiğinizin farkında olduğunuzu karşı tarafa belli edin yeter.

ÖNEMLİ NOT: Sakın erkek arkadaşınıza falanca arkadaşımın sevgilisi ona taksinin kapısını açıyormuş sen ama bana açmıyorun gibi şeyleri sevgilinize söylemeyin. İnadına yapmayabilir ya da klasik cevap ''bana ne elallemin sevgilinden ben yapmam'' der. Siz sessizce hareket edin. Az buluşun,buluşunca da çok hoş giyinin her seferinde :)

Yine çok uzun yazdım :D

perimle: Burcundan tut,her hareketini gözlemledim nişanlımın. Çok fazla kişisel gelişim kitabı okudum kendime göre. En azndan kendi sevgilimin huylarını öğrendim bu sayede. Ona göre hareket ediyorum :) İmrendirmek,hava atmak niyetim değildi. Ben burda yazılanları okuyunca canlı örnek göstermek istedim. Çünkü ilk başlarda aynı sorunları ben de yaşamıştım biraz.

tatrlım tebrik ederim supersın benm gıbı dusunen bırıyle tarısmak harıkaaa bı duygu ınan kendımı gördum sende benm senınle aramdakı fark şu bnm sevgılm bıraz sert ve onu yontmaya çalısyrm ve yola gelıyor yavas yavas benden öncekıler ona farklı davranmıs her ıstedgı olms cok sımartılmıs bendende benzer seylerı bekklıyr ama ben farkı gösteryrm ona olsun bnm ıcınde eglencelı oluyor :)

sana süper bir kız olduğunu söylediler mi kuzum walla akıllısın.. şu ana kadar yazdıklarını okudum ama şu taktiklerden bize de wer yaaa:)

canm bnm teskr ederım ınan daha dune kadar safın tekıydım sanıyordum kı ne hıssedıyorsan söyluceksın ama oyle degılmıssss
ben tabıkı herseyı cok ıyı bılıyrm demıyorum elbette degıl ama cok kafa yordum burcuyla ılgılı makaleler okudum huyunu suyunu daha ıyı anlamak ıcın sonra erkek psıkolojsını ılıskılerdekı kadın erkek rollerını arastrdım ve hep aynı kapıya çıktım

adamı rahat bırakmıs gıbı davranacaksın yanı sen bır ılıskı yasıyorsun ve bu ılıskıde erkegın sana verdıgı deger ölcusunde erkek bazı seylerı hakedıyor ılgı sevgı sözcuklerı dokunma vs gıbı yanı erkek şunu dusunmemelı oooo bu benm iştee

yok öyle bu benm bunu dıyemıyecek senı kırdıgındaa pasalar gıbı af dıleyecek ben bunu yaptım yaa bu kız benden sogur mu artık benı ıstemez mı benden bıkar mı dıyecek hep bunu da nasıl saglarız işteee o ayrıntı bıraz dırek söylemekle degıl aslaaaa

bunu onun bılınc altına mesajlar yollayarak yapacaksın

yanı aranız cok ıyıyken hıc alakası olamayan bı konuda konusurken bıle ona hıssettrmeden bı konuda yorum yaparken mesela msjı yolluyacaksn o bıle anlamıcak sadce hımmm dememkk kı böyle dusunuyor dıyecek yanıı daha somut nasıl anlatılır bılmıyrm ama örnek olursa verırım size

bakın bırde aklıma ne geldı bız bu ctesı beraberdık ben cok sık spor ve dıkkat cekıcı bı elbıse gıyınmıstım beyaz tenlıym ve bıraz bacaklarım ve kollarım dıkkat cekıcı butun gun fark ettırmeden ınceledı benı sonra tam ayrılacakken bana senı eve bırakacam bu sutunu degıs dedı kendını tutamadı aaa ne var canm dedım baksana bıooyu bıle dızmın altında dedım olsn cok beyazzsın parlıyosn olmaz demeye basladı neysee bı sekılde ıkna ettım ben bunu bu arada kayınvalıdemın cok hosuna gıttı bu durum kızım bak senı nasıl kıskanıyor dedı :)

neyse sonra benı dersaneye bıraktı ısrar ettım yukarıya cıık dıye cıktı ortamı gördu heryerden erkek cıkıyor bnde cay aldm geldım sonrada dedım kı bak ıste sen olmasan bu cayı burda tek ıcecektım fena mı oldu bana eslık ettın dedım

işte bılınc altı msj ;)

canım taktiklerin süper inş başarılı olur..adam edebilirsin..

benimde 4 yıllık bir ilişkim var..artık eskisi gibi ilgili değil diye düşünüyorum..üni öğrencisiyiz bu sene aynı eve çıktık ve ben bu taktikleri yapamıyorum çünkü aynı evdeyim..

okul tatil olunca bende senin gibi yaptım 1 ay görmemiştik birbirimizi..eskiden mesaj atar atmaz yanıtlardım..kavga ettiğimizde biraz geçer hemen dayanamayıp arardım ama

bu tatilde yapmadım ve gerçekten şok oluyorlar ve hemen aramaya başladı..bakıyo kavga edince artık ben aramıyorum kavga da çıkarmamaya başladı...

ama şimdi aynı evdeyim nasıl bir taktik yapabilirim ki :44:

canım taktiklerin süper inş başarılı olur..adam edebilirsin..

benimde 4 yıllık bir ilişkim var..artık eskisi gibi ilgili değil diye düşünüyorum..üni öğrencisiyiz bu sene aynı eve çıktık ve ben bu taktikleri yapamıyorum çünkü aynı evdeyim..

okul tatil olunca bende senin gibi yaptım 1 ay görmemiştik birbirimizi..eskiden mesaj atar atmaz yanıtlardım..kavga ettiğimizde biraz geçer hemen dayanamayıp arardım ama

bu tatilde yapmadım ve gerçekten şok oluyorlar ve hemen aramaya başladı..bakıyo kavga edince artık ben aramıyorum kavga da çıkarmamaya başladı...

ama şimdi aynı evdeyim nasıl bir taktik yapabilirim ki :44:

hımm keske aynı eve cıkmasaydınz canm cunku ozamn şu oluyor dusunsene erkek needen evlenır?

evlılıgı merak eder dımı bazı seylerın heycanı gızlı kalmalı bn mesela nısanlıma dıyorm kı hayal etsene askım aynı evde olsak sunu sunu yapsak falan dye onu heveslendırıyrm hep oda delırıyorrr yaa hemen evlenelem dayanaıyrm dıyor hatta sımdııden evın rengını dusunmeye basladı esyaların derdıne dustu ama sızde durum farklı aynı evde nasıl paylasımlarınz var bılmıyrm ama bazı seylerı kısıtlamalısın mesela hıc kımseyle aynı evı paylasmadım bılmıyrm ama napabılırsın onu artık sen daha ıyı bılırsın canm

başından beri bizlere taktikler sunan sen eğer vazgeçer de ne yapacagını bilemez hale gelirsen biz naparız be kuzum bence taktiklere devam et olacak:)

yok kuzum merak etmee asla vazgecmıcem takııı o yola gelene kadar gelıyorda maallahhhh

ınanaın kızlar ınanın dogal olunca olmuyor akıllı olunca oluyor bazı seyler ben gördum arkadasm dıyordu kı ayyy zaman kaybı ugrasamam hıc ben boylee azönce ne duydum kuzenm anlattı tanıstırdıgı cocuk dıyormus kı yaa ben bu kızla evlılk dusunmuyorum dusunmez tabıkı daha ıkıncı bulusmada herseyı paylasrsan bı erkekle adam senı elde etmek ıcın ugrasmazsa nıye dusunsun senle bı ömur

siz hıc 5 lıraya aldıgınız badınıze meyvesuyu dökuldu dıye aglarmısınız hayır ama 50 lıra verıdıgınz bır badi ise ozman içiniz sızlar dimiiii aynı hesap

hımm keske aynı eve cıkmasaydınz canm cunku ozamn şu oluyor dusunsene erkek needen evlenır?

evlılıgı merak eder dımı bazı seylerın heycanı gızlı kalmalı bn mesela nısanlıma dıyorm kı hayal etsene askım aynı evde olsak sunu sunu yapsak falan dye onu heveslendırıyrm hep oda delırıyorrr yaa hemen evlenelem dayanaıyrm dıyor hatta sımdııden evın rengını dusunmeye basladı esyaların derdıne dustu ama sızde durum farklı aynı evde nasıl paylasımlarınz var bılmıyrm ama bazı seylerı kısıtlamalısın mesela hıc kımseyle aynı evı paylasmadım bılmıyrm ama napabılırsın onu artık sen daha ıyı bılırsın canm

evet canım haklısın..bende bunu düşünmüştüm hep..çünkü aynı evi paylaşmasak ilerde aynı evi paylasmanın heyecanı olur die..

canım şöyle söyleyeyim cinsel anlamda bişey yaşamadık o konuda ne ben nede o istiyor...o yönden kısıtlıyız zaten...ama ileriye dair hayal kalmıyor işte..elimden geldikçe samimi davranmıyorum...soğuk olmaya çalışıyorum...

biz bastan beri aynı evde kaldık ama tamamen yanına çıkmamıstım..bende napcagımı bilmiyorum..ama okul bitince farklı yerlerde görev yaparız büyük ihtimalle o zaman bu taktiklerin çok işime yarıyacak...

evlenene kadar ayrı kalcaz çünkü..

bakın bırde aklıma ne geldı bız bu ctesı beraberdık ben cok sık spor ve dıkkat cekıcı bı elbıse gıyınmıstım beyaz tenlıym ve bıraz bacaklarım ve kollarım dıkkat cekıcı butun gun fark ettırmeden ınceledı benı sonra tam ayrılacakken bana senı eve bırakacam bu sutunu degıs dedı kendını tutamadı aaa ne var canm dedım baksana bıooyu bıle dızmın altında dedım olsn cok beyazzsın parlıyosn olmaz demeye basladı neysee bı sekılde ıkna ettım ben bunu bu arada kayınvalıdemın cok hosuna gıttı bu durum kızım bak senı nasıl kıskanıyor dedı :)

neyse sonra benı dersaneye bıraktı ısrar ettım yukarıya cıık dıye cıktı ortamı gördu heryerden erkek cıkıyor bnde cay aldm geldım sonrada dedım kı bak ıste sen olmasan bu cayı burda tek ıcecektım fena mı oldu bana eslık ettın dedım

işte bılınc altı msj ;)

süper bir hatunsun canım sen tüm sayfaları full okudum kendimi buldum sende zeki hatunlara bayılırım:32: işi çözmüşsün canım napalım erkeklerin formulü bu ya keske anlasalar iyilikten ama öyle değil işte:51: benimde 4 senelik bir ilişkim var önceden arkadaslarıya cıktıgında msj atardm cvp yazmazdı oyle mı dedim oyleyse sununlayım dese tamam derim daha msj atmam ısı bııtınce o atar bende uyudum yaparm:) bende de hikaye cok anlatcam kzlar:52:

Kızlar :D Cafede otururken aynanızı çıkarıp mutlaka göz makyajınıza bakın ve rujunuzu tazeleyin. Bakışları değişiyor :D Hatta kıskanıyorlar. (Sakın aynayı çantaya koyunca ''nasılımm?'' diye sormayın. Bırakın o söylesin.) Etrafınızda yan masalarda gençler oturuyor ve size bakarsa daha da çok :D
Şöyle bir de fotoğraf koyalım :)

$543467_258537524241868_230267183735569_553261_1042728484_n_large.webp

http://data.whicdn.com/images/28640239/543467_258537524241868_230267183735569_553261_1042728484_n_large.jpg

süper bir hatunsun canım sen tüm sayfaları full okudum kendimi buldum sende zeki hatunlara bayılırım:32: işi çözmüşsün canım napalım erkeklerin formulü bu ya keske anlasalar iyilikten ama öyle değil işte:51: benimde 4 senelik bir ilişkim var önceden arkadaslarıya cıktıgında msj atardm cvp yazmazdı oyle mı dedim oyleyse sununlayım dese tamam derim daha msj atmam ısı bııtınce o atar bende uyudum yaparm:) bende de hikaye cok anlatcam kzlar:52:

anlat tatlım anlat kı bırbırımıze ısık olalım her erkek aynı degıl ama en azından aklımıızn bı kosesınde bulunsun bunlar kesınlıkle ıse yarıyor denedm test ettım

Kızlar :D Cafede otururken aynanızı çıkarıp mutlaka göz makyajınıza bakın ve rujunuzu tazeleyin. Bakışları değişiyor :D Hatta kıskanıyorlar. (Sakın aynayı çantaya koyunca ''nasılımm?'' diye sormayın. Bırakın o söylesin.) Etrafınızda yan masalarda gençler oturuyor ve size bakarsa daha da çok :D
Şöyle bir de fotoğraf koyalım :)

Eki Görüntüle 417085

http://data.whicdn.com/images/28640239/543467_258537524241868_230267183735569_553261_1042728484_n_large.jpg

:)) hahahah delii

aklıma cinlikler getırıyorsun

bak mesela ben naparım

bıyere gıdıyoruz dıyelım ben ondan önde yururum yururkende masalara bı bakınırım ufaktan öyle bı yururum kı dımdık kendınden emın cok cok guzel olmasamda en azından bakılacak bı tıpım var her kız gıbı

sonra bana bakıldıgını fark edınce daha bı özguvenlı oluyrm yanı mıllete iş atın demıyorum ama oyle bı yuruyun kı sevgılınız sıze bakıldıgını hıssetsın

benm kı acayıp çok kıskansada bellı etmıyor ama gecen haftaa benı pembe elbısenın ıcınde görunce artık dayanamadııı bırde oyle bı yurudum kıı catladı sınırden ohh olsun onaa arabada gıderken yola bakıyor bak bakım dıyor senın gıbı gıyen kız var mı ınsan boyle dersaneye mı gıder yaaa dıye söylenıp durdu

kızlar herzamn bakımlı olun herzamn cok guzel olmayabılır ınsan ama dogru bır makyaj ve kıyafet secımıyle her bayan etkıleyıcı olabılır herseyden önce kendınıze guvenın kı erkek de bunu hıssetsın hep ama gercekten sevın kendınızı herseyden önemlı oldugunuzu unutmayın

az önce benm sıpaya dedım kı mesaj hakkın bıtmıstı aldın mı evet dedı

hıı ıyıymıs dedım

o da eyvah yandık demesın mı

ben naptımm

eyvah mı demek eyvah dıyorsunn merak etme sana msj atacak degılm zaten işim basımdan askın msjla falan ugrasamam bılıyorsun ders çalısıyorm

yok canm oyle demek ıstedım at tabıkıı bos olunca msj at emı askımmmmm :))

hıı hıı atarım atarım dedım

eger bende msj atarsam ne olayımmm

o atacakk

bende gec cvp verecem

Back
X