Meslegim yokPardon ama yaş kaç ?
Mesleğin yok mu ?
Peki edınmeyı dusunmedın mı ne kadar ailenın ağzına bakarak yaşıcaksın ?Meslegim yok
Yaşım 30
Evliyken bir dönem çalıştımPeki edınmeyı dusunmedın mı ne kadar ailenın ağzına bakarak yaşıcaksın ?
Babanız neden izin vermez ki çalışmanın nesi kötüEvliyken bir dönem çalıştım
Babam asla izin vermez bilmiyorum
Babam hasta olduğum için istemiyorBabanız neden izin vermez ki çalışmanın nesi kötü
Babam bu evde ben yaşadıkça sen başımda tacsin daha iyilesmedin oğlun ufak diyorBaban biraz daha akılcı bir adamdı yanlış hatırlamıyorsam, bence otur karşısına açıkça konuş, babacım neler düşündüğünü biliyorum ama bak benim de sorumlu olduğum bir evladım var, benim çalışmam dimdik ayakta olmam lazım, evdeki durumları görüyorsun, annemin kardeşlerimin tavrı malum, benim kafamı toplamam evladım için hayatımı kurmam lazım de, bir ömür bu evde başım eğik boynu bükük yaşayamam de, yine de izin vermezse yaşının 30 olduğunu hatırlat, diret, diretebildiğin kadar diret canım benim ama mutlaka bir işe gir çalış, sonrası yavaş yavaş olur, evini de ayırırsın hayatını düzene de oturtursun, bi bakmışsın adını bile hatırlamıyorsun... hepsi geçecek
Hah işte bak bunu kullanabilirsin, baba bu iyileşmem için şart evde daha da kötüleşiyorum diyebilirsin ya da, kendini iyi hissettiğinde artık iyiyim evde olmak istemiyorum tekrar hasta olmadan işe girmeliyim diyebilirsin canım, baban da senin iyiliğini düşünüyor belliki ama aslında o ev sana hiç iyi gelmiyor, bunu farkettirmen gerekBabam bu evde ben yaşadıkça sen başımda tacsin daha iyilesmedin oğlun ufak diyor
Aynen canımHah işte bak bunu kullanabilirsin, baba bu iyileşmem için şart evde daha da kötüleşiyorum diyebilirsin ya da, kendini iyi hissettiğinde artık iyiyim evde olmak istemiyorum tekrar hasta olmadan işe girmeliyim diyebilirsin canım, baban da senin iyiliğini düşünüyor belliki ama aslında o ev sana hiç iyi gelmiyor, bunu farkettirmen gerek
Allah razı olsun canım oğlum çok ağlıyor baba diye yoksa bitmesine bu kadar üzülmezdimSana öyle üzülüyorum ki.Rabbim yardımcın olsun canım.İnşallah çabucak unutursun. Inan değmez o adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?