O nu unutmam ne kadar zaman alır?

Bir çok rahatsızlığım var ruhi ve bedenen
Çalışmaya engel bedensel bir hastalığın varsa çalışmasan bile dışarda kursa birseye yazılan kafan dağılır iyi gelir.

Ruhsal problemlere zaten çalışmak iyi geliyor. Unutuyorsun işle uğraşmaktan bir nebze bile olsa.

Aynı süreçten geçtim diyebilirim.
Her gelen soruyor, aradı mi , yok şunu yazmış şunla şunu konuşmuş.
Boşverin takmayın.
Insanların uzuntusuyle beslenen insanlar var.
Konuları açarlarsa kapattirin.

Ve en anlayışlı kimse anne ya da baba, içinizi dokun ona. Ne iyi gelecekse size iyice bi anlatın. O kız kardeşi de hiç konuşmasanız bile olur.

Sık dişini canım. Emin ol ge çe cek. Gün saymayı da bırak. Kendine yepyeni bir sayfa aç. Ailen yanında. Sağlığın yerinde. Kendini üzmek için bahaneler üretme seni mutlu edecek seyler yap. Seninle aynı süreçteyim bazen içim çok daralıyor hemen dısarı çıkıyorum yürüyüşe kafam dağılıyor. İçin bunaldığı an kalk farklı seyler yap. Adam seni çıkardıysa hayatından sende çıkarırsın neler geçirmedik ki hayatta biz güçlü kadınlarınız. Lütfen sadece sabret ge çe cek canım..

Çalış kardeşim çalışmazsan bunalımdan hastalığın 3se 5e çıkar. Evde durmak zor. Ayrıca bilimsel olarak ayrılık acısı en fazla 6 ay sürüyor. İllaki alışacaksın kendine yeni bir yaşam tarzı edineceksin. Boşver eski kocayı da. Naparsa yapsın. Seni düşünmeyeni çocuğunu düşünmeyeni sen hiç düşünmeyeceksin.

Şükretmen gerek. Boşanmak istediği halde ailesinin kabul etmediği birçok kişi var. Ailen ve oğlun sana destek olmalı. İş konusunda da iş olmasın kursa git. Dil öğren. Kendini geliştir. Bu sayede meslek sahibi olursun. İşe takılma. Monoton olma. Spor yap, görünüşünü değiştir. Yepyeni bir hayata adım atacaksın. Zor ama kimse için değmez. Ayrıca emin ol senin yaşadığını yaşayan çok insan var. Bunu düşün. Eşi ölenleri düşün. Ansızın. Hayatta neler neler oluyor. Zor ama yapmaktan başka çaren yok.

Hanımefendi eğer adresinizi verirseniz size don, fanila ve bir karton sigara göndermek isterim.

Evliyken bir dönem çalıştım
Babam asla izin vermez bilmiyorum
Kusura bakmada ailen eşinden de kötü geldi bana o el. annene ne demeli 30 yaşındasın internete bile izin vericek. Halden anlamayan düşüncesiz insanlar. iyi kötü iş bul biraz uzaklaşırsın evden ama onada izin yok. off hayatı dahada zorlaştırıyolar senin için Allah kolaylık versin.ikna etmeye çalış babanı

Esim sürekli rahatsiz ettigi için kapattirdilar canim

Babam bugün telefon kartı aldı
Ve bana artık o senin için öldü kızım unut onu daha genceciksin kendini topla iyi ol yeniden sev ve evlen dedi

Kayinpederim her yerde boşandılar diye anlatiyormus

Eşim dönmek istemiş ama sonra ailesi onu getirirsen evimize sokmayiz senide sileriz demişler

Ayni memleketli olmak ortak akrabalar arkadaşlar olması iyi değil hiç bu yönlerden

Babam kesinlikle uzaktan biriyle evlen diyor ilerde

Bir süre face vs kullanmami istemiyorlar çünkü eşim sürekli rahatsiz edip sonra da ber ra beni bırakmıyor vs diyormuş

Sen yeniden evlenmeyi filan şimdilik boşver. Bir iki sene sadece kendin ile ilgilen, ufak öğle saatlerinde calisabilecegin bir yer bak en azindan kendine veya meslek edin kendine. 30 yas geç degil, 40 yasinda üni baslayanlar var. Yeni hayatina bugün basla, kapa eski sayfalari.

Madem çalışmıyorsun, neden esyalarini 2. el.ciye satmak yerine dağıttın, satsan en azından eline bir miktar nakit geçerdi, sacını boyatır, bi Karadeniz turu yapardın....

Sonrada bu bakmışsın kafansan uçup gitmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…