O kisi tecavuzun cezasini cekti mi?İyi geceler iyi kalpli kadınlar.
Uzun ama lütfen kızmayın, sizden akıl almaya ihtiyacım var.
Lisedeyken yaşıtım bir gençle sanaldan tanıştım, buluşmaya karar verdik. Cinsel bir iki konuşmalar olmuştu, ben onu çok seviyordum sorun olmamıştı zorlamamıştı da. Neyse buluşma günü kapalı bir alanda öpüşürken ileriye gideceğini anlayınca istemiyorum, eve gitmek istiyorum dedim. Tamam aşkım bir şey yok, bir şey yapmayacağım dedi ama üzerime daha da abandı. Bırak ne olursun dedim ama pantolonumu indirdi hatta tam da indiremedi. Kollarımı tuttu, ben o sıra çok zayıftım ve kısayım. Kendisi de iri yarı bir şey, kendimi koruyamadım. İstediği şey oldu. Bir de beni teselli ediyordu merak etme bir şey olmadı zarar gelmedi diye de eve gidince zararı gördüm.
Kabus bitti mi hayır. Tehditler, aramalar. Ama kurtuldum, bu defa kendimi koruyabildim. Ondan daima kaçtım, numaramı değiştirdim sosyal medyadan hep uzak durdum.
Peki ya şimdi?
Onca yıl geçmesine rağmen ilişkilerimde dikiş tutturamadım. Erkeklere normalde bir nefretim yok, arkadaşken iyiyim ama sevgili, flörtken sanki sevdiğim adam yok da düşmanım varmış gibi davranıyorum. Sürekli kavga, trip. Bundan zevk almıyorum, toksik biri değilim. Ama yapamıyorum, kendimi bırakamıyorum. Bundan nasıl kurtulabilirim? (terapi ve ilaç var ama düzelmedi)
Kimseye anlatmadım. Ben aslında tecavüz mü değil mi onu bile bilmiyordum. Çünkü ona kendi ayaklarımla gitmiştim, o kapalı alana ben girmiştim.O kisi tecavuzun cezasini cekti mi?
Küçüktüm, az önceki yorumda da söyledim tecavüz olup olmadığını bile bilmiyordum. Çok korktum. Sadece ondan tamamen uzaklaşmaktı isteğim.Şikayetçi olmalıydınız
Şimdi kaç yaşındasınızKüçüktüm, az önceki yorumda da söyledim tecavüz olup olmadığını bile bilmiyordum. Çok korktum. Sadece ondan tamamen uzaklaşmaktı isteğim.
Kimseye anlatmadım. Ben aslında tecavüz mü değil mi onu bile bilmiyordum. Çünkü ona kendi ayaklarımla gitmiştim, o kapalı alana ben girmiştim.
34. Ben bu olayı da yıllar sonra hatırladım.Şimdi kaç yaşındasınız
Alıyorum, bu olayı da çok seneler sonra hatırladım. Öyle bir korku ki inanın yüzünü bile hatırlamıyorum. Hatırlamak istemiyorum.İşte hala yanlış dusundugun için iliskilerden kaçıyorsun bence. Onun ayağına gitmiş olman sana tecavüz edebileceği anlamına gelmiyor. Senin suçun yok. Psikolojik destek alıyor musun? Alman gerekiyor.
Kız küçükmüş korkmuş nasıl şikayetçi olabilirdi kihala ayağına gittim ben suçluyum diyo baksanıza S Siyah Palto
Ben onunla ilgili bir şey yapmak istemiyorum ki sadece artık hayatım düzelsin, ilişkilerimde mutlu olayım istiyorum.Sizin ayağınızla gitmeniz onun size istediğimi yapma hakkını vermez
Tecavüze uğramışsınız terapinizi bu yönde alın
Aradan yıllar geçmiş biley yapamazsınız büyük ihtimalle
34. Ben bu olayı da yıllar sonra
Terapi aldığım biliyor zaten terapiyle bu olayı çok sonra hatırladım, sanırım çok bastırdım. Ama yine de ilişkilerimde huzurlu olamıyorum. Kaçıyorum, hep kaçmak istiyorum. Kimse dokunmasın bana diyorum.Siz artık o küçük kız değilsiniz kendınızı kimin yanında iyi hissedecegınızı daha iyi biliyorsunuzdur artık .
yaşadığınız bu kötü olayı terapi ve ilaç için gittiğiniz doktorunuza söylediniz mi ?
Yüzünü bile hatırlamıyorum. O olaydan sonra da beni defalarca tehdit etti. Korkudan yıllarca sosyal medya kullanamadım. Soyadı aklımda değil.Ben küçükken beni taciz eden kişiyle yüzleştim sadece tacizdi ve kızına anlattım konuşma ekran görüntüsünü attım karısına ve kızına sıfır pişmanlık mahkemeyle uğraşsam böyle ağır bi ceza olmazdı muhtemelen tabii daha lisedeydim. bul adamı korkmadan yüzleş
Tüy gibi hafifledimYüzünü bile hatırlamıyorum. O olaydan sonra da beni defalarca tehdit etti. Korkudan yıllarca sosyal medya kullanamadım. Soyadı aklımda değil.
Ama sizi tebrik ederim. Büyük cesaret, sanırım ben yüzleşemezdim.
Peki ilişkilerinizde bir sorun yaşadınız mı?Tüy gibi hafifledim
Hayır yaşamadım ben tacize uğradım daha 10 11 yaşındaydım çok küçüktüm malesef. Akrabayız babamın kuzeni. Yaşıt kızı vardı. Şuan aklım olsa yapmazdım ama deli cesareti mesaj attım bana bunu yaptın diye kabul etti beni başka bir şey düşündü. Ben de karısına kızına attım boşandılar ama ben mi sebep oldum bilmiyorum kızına da anlattım baban böyle dedim. Uzatmadı büyütmeyi benim umrumda değildi keşke polise vs gitseydim ya da o an aileme anlatmadım anlatmış olsaydım. Babamla korkuttu beni ama şimdi biliyorum ki babam asıl ona zarar verirdiPeki ilişkilerinizde bir sorun yaşadınız mı?
Aslında belasını bulmuş zaten yuvasından olmuş, kızı artık ona eski gözle bakmaz. Ben belki de bu yüzden aşamadım, onunla yüzleşmedim. Yeter ki unutayım istedim ki gerçekten de unutmuştum. Ama ilişkilerime yansıyınca sorunun kökünü buldum.Hayır yaşamadım ben tacize uğradım daha 10 11 yaşındaydım çok küçüktüm malesef. Akrabayız babamın kuzeni. Yaşıt kızı vardı. Şuan aklım olsa yapmazdım ama deli cesareti mesaj attım bana bunu yaptın diye kabul etti beni başka bir şey düşündü. Ben de karısına kızına attım boşandılar ama ben mi sebep oldum bilmiyorum kızına da anlattım baban böyle dedim. Uzatmadı büyütmeyi benim umrumda değildi keşke polise vs gitseydim ya da o an aileme anlatmadım anlatmış olsaydım. Babamla korkuttu beni ama şimdi biliyorum ki babam asıl ona zarar verirdi
Terapi düşündün mü? Emdr?Aslında belasını bulmuş zaten yuvasından olmuş, kızı artık ona eski gözle bakmaz. Ben belki de bu yüzden aşamadım, onunla yüzleşmedim. Yeter ki unutayım istedim ki gerçekten de unutmuştum. Ama ilişkilerime yansıyınca sorunun kökünü buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?