o olmadan dünyada nefes bile alamam dediginiz esinizin büyük bir yalanını yakaladınız

janet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
2.631
8
116
49
Adana
evet esinizi cok seviyor onsuz bu dünyada yasayamam nefes bile alamam denizden cıkmıs balık gibi olurdummu diyorsunuz ama öyle bir yalanını yakaladınız ve sizin cok hasas oldugunuz bir konuda ne yapardınız susup sevmeye devam eder yoksa seve seve ondan ayrılırmıydınız bu yalan aldatma veya yasadıgı size karsı söylenmis büyük yalanlar olabilir

bu olay basıma gelmedi ama öyle insanlar varki basına neler gelsede vazgecemiyorlar esinden acaba pskolojileri ne nasıl bir sevgiki bu vazgecemiyorlar esinden

bende bosanma taraftarı degilim ama öyle büyük yalanlar varki mesela benim basıma gelse asla duramam ben bu adamla diyorum ama onlara bakınca hic bir sey yokmus gibi davranıyorlar garip geliyor bana

bilemiyorum Allah yaşatmasın evlilikler kolay kurulmuyor kolayda bitirilmemeli
ben sadece hiç yalan olmasın diye dua edeceğim arkadaşlara.s

Eşim olmadan dünyada nefes bile alamam demem ki..:smiley-cool:
Alırım çok şükür..
O mu vermiş bana hayat amaçlarımı,hayallerimi..:mymeka:
O yüzden benim ayrılmam için öyle büyük sebeplere gerek yok valla.. Gerçekten size basit görünen bir olay bile beni rahatsız ettiyse,affedemiyorsam,bitirim..:dilcikar:

valla eşimi çok sevdiğim halde bana karşı büyük bir yalanını veya birşeyini yakalarsam kesinlikle affetmem affedersem kendimi affedem çünki...
aslada onsuz yaşayamam demem gayetde güzel yaşarım..haşa eşimmi verdi benim canımı...ama koca bir yalanın içinde yaşarsam asıl ozaman ölürüm...

Birini çok sevmek onsuz yaşayamamak, onsuz nefes alamamak demek değildir ki..
Birlikte nefes almanın, birlikte yaşamanın, uyumun size verdiği huzurdur sevgi..
Eşimi seviyorum ama kendimden çok sevmiyorum..
O yüzden herhangi bir yanlışı varsa ve kabul edemiyorsam biter ilişki,
Ona göre atsın adımlarını:dilcikar:

herşeyi herşeyi affedebilirim ama, başka birini olmasını ikinci kadın olmayı hazmedemem. affetmemek diil sorun hazmedemem kaldıramam. en iyisi gitmek olur...

Eşimi çok ama çok seviyorum. Tam 12 yılımızı paylaştık acısıyla, tatlısıyla.
Ama hiçbir zaman hayatımı onun üstüne kurmadım.
Hayata onunla gözlerimi açmadım ki, o olmayınca herşey bitsin.
Herşeyden önce ben vardım, sonra BİZ olduk.
Bu yüzden de affetme krıterlerim çok esnek değildir.
Söylediği yalana bağlı bence. Yada yaptığı hataya....
Affetmek her zaman kolay değil bazen seçenekler içinde en zorudur bence.

Öncelikle ne kadar seversem seveyim böylesine saplantılı şekilde bağlanmam ki zaten bağlanmadımda, sevgininde bir ayarı vardır. Bu kadar bağlılık varsa eğer o kişinin yaptığı tüm hataları görmezden gelirsiniz ve bol bol kullanılırsınız.
Hayatta kimse vazgeçilmez değildir, yalan söyleyen heleki hayati bir yalan söyleyen kocayla işim olmaz.

evliligimi eşimin üstüne odaklamam.evet onun la mutlu olabilirim ama bana büyük bir haksızlık yaptıysa aldatma gibi ,asla onsuz yapamam demem.o bensiz yapabilmeyi demekki göze alıyorki beni aldatıyor...onu tek kalemde silerim.ama çok metanetli bir kadınımdır ufak tefek hatalarını ve haksızlıklarına göz yumarım .insan evladıyız hatasız kul olmaz.aldatmasın yeterki....

ben türk kadınıyım KOCAM ÖYLE BİŞEY YAPMAZ :roflol:

ufak pembe bi yalansa uyarırırım.ama büyük bi yalanı kaldıramam hele de sadakatle ilgiliyse.onsuzda yaşarım niye yaşayamayımki.büyük bi hatada ilk seferde resti çekmek gerekiyor.eğer affederseniz bunu bir daha yaparsanda affederim anlamına gelir ve sürekli tekrarlar

vallahi yazık bana bu adama yıllardır değer vermişim boş yere diyeceğim kadar büyük bir yalan, aldatmaca yaşarsam tabikide zararın neresinden dönsem kardır hesabı arkama bakmadan döner giderim. Çok şükür ayaklarımın üzerinde durabilirm kimseye ihtiyacım olmadan.

ben eşim olmadan yaşayamam diyenlerdenim..ama bana yalan söylerse bilemiyorum ne yapacağımı...düşünmek bile istemiyorum..heralde ne yaparsam yapayım affedemem...aslında konu başka bir kadınsa onu terkeder giderim ama asla nikahımı vermem..yani boşanmam..niye boşanıp çekileyimki...o kadında herzaman 2.kadın olur...ayy yaa neler düşünüyorum ben...ALLAH korusun valla...:1shok:

cok seven bir kadın gibi düsünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…