cok seven bir kadın gibi düsünüyorsun
Eşimle sevgiliyken,bana, abisinin hanımıyla el ele dolaştığını, abisi yokken evine gittiğini, çok samimi olduğunu anlatırdı. Ondan, yengesine karşı daha seviyeli davranmasını istedim. O da bana hak verdi ve o günden sonra daha resmi davranmaya başladığını söyledi. Zamanla ilişkimiz ciddileşti ve evlenmeye karar verdik. Aileleri tanıstırdığımız gün, 2 abisi ve yengeleri bana ve aileme hoşgeldiniz demedi. ailem ve benimle sol elleriyle tokalaştılar (ne anlama geldiğini bilmiyorum). Ailesindeki düzensizlik, ailemin de dikkatini çekti ve ayrılmamı istediler fakat eşime duyduğum aşktan dolayı ondan ayrılamadım. Daha sonra Nişanımız oldu, yine uzattığımız ellerimizi havada bıraktılar, tebrik etmediler. Halbuki aramızda her hangi bir kavga ya da kırgınlık olmamıştı. EŞimin annesi ve babası herşeye rağmen bizim küçük olduğumuzu ve abilerinin evlerine gitmemizi istiyorlardı ben de bunu kabul etmiyordum. çünkü ilk tanışmamızda bana ve aileme gereksiz tavır yapan onlardı. Neden ben durduk yere sanki birşey yapmışım gibi onların evine gideyim ki diyordum. eşimin de gitmemesini istedim. Çünkü zaten ne olduysa eşimin sessizliği ve ailesine söz geçirememesinden kaynaklanmıştı. EŞime duymadıkları saygıyı bana ve aileme duymalarını beklemem zaten başından beri saçmaydı. Eşim bana Kuran'ın üzerine, Allah'ın Peygamberin üzerine yeminler ederek gitmeyeceğine, tavrını koyacağına yeminler etti. Şimdi 3 aylık evliyiz ve bugün eşimin abilerinin evine gittiğini, ettiği tüm yeminlerin yalan olduğunu öğrendim... Şimdi anlayamadığım şey, EL ele dolaşacak kadar samimi olduğu bu yengesinin ve pek modern olan abilerinin beni hiç tanımadan neden başından beri bu şekil tavır aldıkları ve eşimin bana neden yalan söyleme gereği duyduğu... Belki Herkes için bu kadar önemli olmayabilir fakat benim için gerçekten önemli ve gurur kırıcı bir durum. Şimdi Eşime nasıl inanacağımı bilmiyorum. Bir insan Allah ve peygamber üzerine yemin edip nasıl yalan söyleyebilir. Hayal kırıklığına uğradım... Çok üzgünüm...
Bir kere EN BÜYÜK hadsizlik , Kuran-ı kerim, Efendimiz s.a.v üzerine yapılan yeminlerdir.
Böyle yemin eden insanlardan anında buz gibi soğuyorum.. Mutlaka birşey çıkıyor bunun altından.. O insanlar genelde kişilik sorunu yaşıyordur.
.....
Keşke bu kadar yasaklamak yerine sizinde gözünüzün öününde olan görüşmeler yapsaydınız.
Bu kadar yasak kötü sonuçlar doğuruyor.
Çok aşırı derecede severek evlendim ve öyle büyük bir güven hissediyordum ki eşime karşı herkes her türlü sahtekarlığı yapar ben bile belki yaparım ama o yapmaz diyordum. Böyle büyük bir güven vardı içimde. Yani kendimden bile çok fazla güveniyordum. Ara sıra film izlediğimizde eşlerden biri filmde öldüğünde gözleri dolardı sen olmazsan ben yaşayamam diye. Bi akşam erken yattım herhangi rutin akşamlarımızdan biriydi. uyurken bi anda gözlerimi açtım ve kalk bak dedim içerde napıyor. yani neden öyle dedim bilmiyorum ama dedim. gittim yanına bilgisayarı açıktı ve bi garip davranmaya başladı. bişey yakalamadım ama bişeylerin yanlış olduğu çok açık belliydi. insanın içine o şüphe bi kere girince allah kimseye yaşatmasın o kadar korkunç ki her saniye o anı düşünüyorsun. gece yattık ve ben o uyuyunca kalktım bilgisayarını karıştırdım. msn geçmişine baktım hiç bişey bulamadım. sadece kızın birine seni görebilmek için bu saatte msn e girdim yazıyordu. sonrası koptu gitti benden zaten. hiç inanmadım bi daha. bu şüpheyle korkunç bi 6 ay geçirdim. yedim bitirdim kendimi 16 kilo verdim. sonuunda bu içimi kemiren şeyle yaşayamam boşanıcam dedim ve boşandım. mahkeme salonuna kadar yalvardı ben bişey yapmadım diye. ama inanmıyordum yani dediğim gibi yanlış olan bişey var ama ne olduğunu ispatlayamıyorum. boşandık ve benle boşandıktan iki ay sonra o kızla evlendi. ve gerçekten 1,5 senelik evliliğimizin 8 ayı onunla ilişkisi varmış. şimdi bi başkasıyla evliyim ve evliliğin ne demek olduğunu daha yeni öğreniyorum. çok sıkıntımı çekti çok hırçınlıklarımla uğraştı. 2 yıldır evliyiz. ne kadar evcimen bi eşim olduğunu bilsem bile artık hayatta herkese bi pay bırakıyorum. ve o hep biliyorki bi yanlışını göreyim asla affetmem. bu gerçekten evliliği daha güzel yapıyor. karşındaki her hareketini düşünerek yapıyor her adımını düşünerrek atıyor.
1.5 yıllık evlilik ve 8 aylık gizli bir ilişki... Allah yardım etmiş. Hayırlısı olmuş demek sizin için. erken görmüşsünüz bazı yanlışları. Yeni evliliğinizde mutluluklar dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?