O partide ben evde.

gonulcelen123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
16
3
38
28
Benle ilgili resimler durumlar duruyor ama partideydi. Sacini basini yolucam bulun bana bu cocugu

Nehirciğim eğer sensen bir keresinde bayağı uzun uzun konuşmuştuk biz seninle. Nihat Doğan'a benzeyen çocuk di mi? O fotoğraflar durumlar seninle ilgili değildi zaten.

Bu kesinlikle nehir mehir, üslup aynı, konuların ütopyası aynı, ya ağır trolluyor, ya da cok ağır vaka.

NehirMehir kim yaaaaa ben neler kaçırmışım aman Allahım olaylar olaylar:skandal::skandal::skandal:

Arkadaşın kim bilir kaçıncı üyeliği ve kaçıncı takıntılı konusu.
Bir ara intihar etmek için uçurum arıyordu, aynı gün içinde sanırım 10 çeşit intihar konusu açmıştı.
Düzenli olarak 2013 senesinden bu yana intihar-o çocuk-seven kız-derse odaklanamıyom ekseninde 2 cümlelik flood konu açıyor kendisi.
Yani buranın evcil trollü ablası.

Kız anlatsana durum neymiş bu kız ya fake ya deli

Yani bence fake değil sadece biraz takıntılı. Birara yine buraya çok sarmıştı. Ardarda 'koluna nihat doğan yazan kız ne demek istemiştir?' 'Bir kız şöyle dediyse ne düşünürsünüz?' 'böyle baktıysa ne düşünürsünüz?' gibi kısa kısa konular açıyordu, hatta özelden de aynı soruları soruyordu. KK'ca kafayı yeme noktasındaydık. Sonra ben bir soru için özelden yazdım gerçekten çok merak ediyorum anlamak istiyorum ne demeye çalıştığını diye, sağolsun o da açıklamaya çalıştı sorduğum soruları.

Anladığım kadarıyla bu kız lisedeyken bir çocuktan hoşlanıyormuş bütün o konular o çocukla, o çocuğun Nehir hakkında ne düşündüğüyle, aşkını ya da rezil olduğu durumları anlayıp anlamadığıyla alakalı. Mesela çocuğun bir mimiğini Nihat Doğan'a benzetiyor buyüzden koluna Nihat Doğan yazıyor, çocuğun bunu anlayıp anlamadığını merak ediyor. Bu arada satır aralarından anladığım kadarıyla Nehir kaynaştırma öğrencisi ve sosyal anlamda zorlanmış örgün liseye gittiği sürede. Bazı sınıf arkadaşlarının sataşmalarına maruz kalmış. Bana göre hoşlandığı çocuk ona karşı zorbalık uygulayanlardan biri, ama Nehir, çocuğun da kendisinden hoşlandığını düşünüyor. Çocuğun aynı sınıfta olduğu dönemdeki hareketlerini, şimdilerdeki sosyal medyadaki paylaşımlarını buna yoruyor.

Son olarak konu sahibi ben bunları anlattım çünkü senin de konu açarken bunları anlatmaya çalıştığını, ama kendini ifade edemediğin için tam anlaşılamadığını düşünüyorum. Anlaşılırsan daha ılımlı ve yol gösterici yorumlar alabilirsin, ama yine de istersen mesajımı editleyip silebilirim.

Back
X