Hep derdim ki bir an önce bitsin şu okul şu lise kurtulalım.. Mezun olanlarda deme öyle özleniyor derdi. İtiraz ederdim. Ama gerçkten özleniyormuş çok şaşırdım kendime..
bazen efkar basıyor insanı işte....
zaman zaman olur bu.
içindekini doya doya yaşamalı insan anı yaşamalı, biz duygusal varlıklarız sonra söyleyemediklerimize,yaşayamadıklarımıza daha çok yanarız...
Kulağımda güzel bir müzik var, Funda Arar, ağlasam duymaz.
Aklımda anılarım var, lise yıllarıma, üniversite yıllarıma dair, az önce, yine bilgisayar başında olmamın yardımıyla, üniversite yıllarımın geçtiği semtin fotoğraflarına baktım, istemsiz bi şekilde gözlerim doldu, sonra fotonun birini kaydettim, müziği yeniden başlattım ve ağladım, ağlamaktan korkmadan ağladım, ağlamak isteyerek ağladım, hatta belki de sadistçe, ağlamaktan zevk alarak ağladım.
O günlerimi çok özledim,yazmak istedim, paylaşmak istedim...
ne kadar gereksiz şeylere takılmışız mesela dimi. daha keskin kenarlarımızın olduğu yıllar...
bazen bir kokunun bize hatırlattıkları... bazen bir foto ya da dolapta karşımıza çıkan eski bir kıyafetin patt diye alıp götürdüğü yerler...
ezginin günlüğü ve aşk bitti, eseri...
ben lise aşkımla evliyim, beraber okuduk. yani özlem duyduğum kişi yok ama niyese yıllar denen şey bi yanını acıtıyor insanın, eksiltiyor. bir arkadaşımla eski fotolara bakarken şöyle demiştik, evet çok yaşlanmadık daha ama o yılların tazeliği, hayat doluluğu da yok artık. eski fotolardaki göz parıltısı nasıl kalır ki bugüne?
bende çok duygusalım be yapma böle bende lise fotomu görüm ünvle ilgili bi fotomu görüm hemen bı tuhaf oluyom ya niye bu kadar duygusalım...şuan işte olmasam bende bi müzık açar ağlardımm sana eşlik ederdim:)))
O göz parıltısı gelemiyor bizimle, zaman akıp giderken onu da götürüyor.
Başka şeylerle meşgul oluyor kafamız, eğlence yerine bize yük olan küçük sorumluluklar yerine çok daha ağır yükler biniyor omuzumuza
Koku...Anıların en güçlü taşıyıcısı, algıda en hızlı seçilen farklılık, eşimle ilk dönemlerimizden bir parfümüm var, arada sıkarım, özellikle arada sıkarım, aynı heyecanı duymak için, duyarım da...
Off çok efkarlandım ben bugün
evet o kokuyu ben de saklıyorum ve arada kullanıyorum, onu bilmiyorum ama bana yarıyor.
Benim eşim hiç anlamaz, koku sıktığımı bile farketmezki
okuldan sıkıldık bir an önce calısıp para kazanmak ıstedık şu okullar bir bıtse dedık ama halbukı en guzel dönemlerımz o dönemlermıs ders calısmaktan baska bir sorumluluk yoktu ne guzel....şimdiki aklım olsa okurdum okuyabıldıgım yere kadar hala gec degıl ama artık sorumluluklarım agır evlıyım yogun calısıyorum...
keşke geri dönebilsem
üniversiteyi düşünmek istemiyorum bugünlerde üniv. yıllarımı düşünmek bana onu hatırlatıyor sadece çünkü onunla geçti o yıllar
bu konu bana ağır duygusallık yasak bana aşk şarkıları çok uzak ağlamayacağım hayırrrrr
derin bi iç çektirdin kız sabah sabah.ben bir yıl öncesini bile özlüyorum.çocukluk yıllarımı.herşeyi.şimdi çok güzel bir arkadaş ortamım var kıymetini bilerek yaşayayım diyorum.bugünler bitecek ve onlarla ayrılacağız ben şimdiden özlüyorum onları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?