bencede yolunuza bakın.ne güzel evli değilsiniz en azından.bu tür flört dönemlerinde bitirip atmak çok daha kolay oluyor.ewlenip problem yaşamaya başlayınca inanın daha zor bitirmek.bir kere aileler girmiş işin içine akraba falan.istemesende o şansı vermek zorunda kalabiliyorsun.ama sizin hiç bir mecburiyetiniz yok.şifer değişimleri yeni şifreyi isteyince ya unutulur yada girilir girilir şifre kabul edilmez :) yani bi haltlar karıştırılmış o facede ve görmen istenmiyor.bide bilemiyorum belki bişey olur aranız düzelir size tavsiyem ve tabiki facede yediği haltları yiyince siler ve bianda o şifre hatırlanır ne yap biliomusun hemen onun facesinde onun profiline gir sağ üstte hareket dökümü var oraya tıkla kimi ekleyip sildiyse kiminle mesajlaştıysa veya kimi arattıysa çıkıyor.kontrol et.ha ben barışman taraftarı değilim bi kadın olarak dşününce.ama burada bi sinirle neler neler yazıo kadınlarımız sonra bi bakıosun affetmiş barışmış konu kapanmış.ama bu adam hiç bi şansı haketmiyor sonunda üzülme sen.koyver gitsin![]()
hareket dökümünde birşey bulamadım hiçbirşey yapılmamış