O senin çirkinliğin

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
6 aydır özel psikoloğa gidiyordum. En başlarda çok faksını görsem de son iki aydım tekrara düştüğü be kendimi iyi hissetmediğim için bırakmak istedim bi gayret devam ettim. Son ayın ödemesini toplu yapmıştım ama son seans artık gitmek istemedim ve seans ücretini geri istedim
Toplu ödemelerde geri alınmayacağını seans hakkımın saklı olduğunu istediğim zaman kullanabileceğimi söyledi bende cayma hakkımın olduğunu söyledim atıştık.
Bana Yardımcısı olma çalışan insana bile böyle konuşabiliyormuşum insanlık yapmış benim çirkinliğimmiş
Şok oldum ne diyeceğimi bilemedim. Ben mi hata yaptım. Almadığım seans parasını istemek hata mıydı

İki gündür çok üzgünüm çok yalnız olduğum için gittiğim psikolog insanlara olan gram inancımı da bitirdi :/

6 aydır özel psikoloğa gidiyordum. En başlarda çok faksını görsem de son iki aydım tekrara düştüğü be kendimi iyi hissetmediğim için bırakmak istedim bi gayret devam ettim. Son ayın ödemesini toplu yapmıştım ama son seans artık gitmek istemedim ve seans ücretini geri istedim
Toplu ödemelerde geri alınmayacağını seans hakkımın saklı olduğunu istediğim zaman kullanabileceğimi söyledi bende cayma hakkımın olduğunu söyledim atıştık.
Bana Yardımcısı olma çalışan insana bile böyle konuşabiliyormuşum insanlık yapmış benim çirkinliğimmiş
Şok oldum ne diyeceğimi bilemedim. Ben mi hata yaptım. Almadığım seans parasını istemek hata mıydı

İki gündür çok üzgünüm çok yalnız olduğum için gittiğim psikolog insanlara olan gram inancımı da bitirdi :/
Paranı istemekte haklısın. Oncekı konularında bılıyorum senin arkadas ihtiyacın var aslında keske aynı sehırlerde olsaydık.

İnsanlık mı yapmış? İnsanlık ne zamandır paraylaymış? Tüketici haklarına başvur hemen..Vermediği hizmetin parasını alamaz. Cayma hakkı denen bişey var, sözleşme mi yaptınız ki vermiyor allah allah..
Yanliz cayma hakki isin basinda olur
Bir paket cubuk kraker alip , icinden 10 tane yiyip ben bunu begenmedim cayma hakkimi kullaniyorum diyemez kimse
Konu sahibi tum seanslari almis son seans yapmayi istemiyor
Buyuk ihrimalle psikolog zaten toolu odeme aldigi icin indirim yapti , dogal olarak da geri odemek zorunlulugu yok paranin

Toplu ödemelerde gerçekten para iadesi olmuyor hadi ona tamam diyelim de , nasıl yardım ediyormuş size ? Yardım etmesi için para veriyorsunuz zaten?? Asıl kurduğu cümle çok çirkin , hiçbir profesyonele yakışmıyor ..

Sözleşmeniz var mi ?yazılı mi sözlü mu ?
Sizin para iadesi almak istediğinizi söylediğiniz konuşma mesajla mi oldu ? Bilgilendirirseniz hukuki haklariniz konusunda yardımcı olayım

Insiyatifine kalmış bir durum. Anlaşmanız ona gore, siz toplu ödeme yaptığınızda, ona gore seans ücreti belirleniyor.
Ben de benzer sistemde çalışıyorum.
Corona dolayısı ile iptaller oldu, ücretlerini tek seans ücreti üzerinden belirleyip, kalanları iade edeceğimi soyledim. Dondurmak isteyen 7 kisiden 1 kisi ücreti geri aldi. Gerisi ortalık durulunca devam edecegini soyledi
Ben bulundugum yerde sürekliligi saglamak adina memnuniyeti önemsiyorum, dışarı kapali bir semt. Kimse ile aramizda bu şekilde bir anlaşmazlık kalsın istemem.
Ama bu tercihtir.
Ücreti iade etmeyebilir. Ben de etmeyecek olsam, karsimdaki insana soylerim aramizda bir anlasma oldugunu
Baslangıçta kabul etmissiniz sonucta. Sartlari biliyorsunuz. 'Paket' satislarin mantigi budur.

Yanliz cayma hakki isin basinda olur
Bir paket cubuk kraker alip , icinden 10 tane yiyip ben bunu begenmedim cayma hakkimi kullaniyorum diyemez kimse
Konu sahibi tum seanslari almis son seans yapmayi istemiyor
Buyuk ihrimalle psikolog zaten toolu odeme aldigi icin indirim yapti , dogal olarak da geri odemek zorunlulugu yok paranin

Açıklaması da budur.

Toplu ödemeyi tek seans ücreti üzerinden anlaşıp hesaplayarak mı yaptınız, yoksa toplu ödediğiniz için indirim yaptı mı?

İndirim yaptıysa adamı mağdur ediyorsunuz gitmediğiniz seansı ödeyerek, çünkü size indirimli bir paket yapmış oluyor.

Neyse en azından yanlış kişiden tedavi aliyormussun farketmiş ve kurtulmussun birde o açıdan bak..ben bir kere özel bir psikoloğu aradım randevu aldım adam başka sehirdeydi benim için erken geldi tabi ben o zamanki buhranla gitmekten vazgeçtim haberde vermedim adam aradı beni ben mahcup Özgürler dilerken adam olurmu öyle şey hiç önemli değil ne zaman ihtiyaç olursa felan deyip iyice mahcup etti beni onun o kibarligina gitmek zorunda kaldım :)) yani her psikolok öyle değil bu arada yaptığı yanlış da değil fakat zaten normal insanlarla muhatap olmadıkları için Altan almaları kendi eğitimlerinin yeterliliğinin göstergesi olurdu o yüzden orneklendirdim

Back
X