O Ses Show Tv

ibrahim kazanırsa çok iyi olur yani hakeden alır bu kuralda yıkılmış olur :)

Gönül ister ki İbrahim kazansın ama bizim halk biraz saf olduğundan Oğuz'a verirler. fark ettin mi bilmiyorum stüdyo çocuklarla kaynıyor =)

öyle canım. Neyse ya hak eden kazansın ne deyim =P

acunun kızları çok tatlı

baby face kazandı =) belliydi zaten demek ki birinci olmak için babyface olmak gerekiyormuş =))

ne sesler vardı başlarda yazık oldu kimin çevresi daha genişse o götürüyor işi bu değişmedi değişmez daha ne haklar yenecek yarışmalarda bu ne ilk nede son olacak malesef..

Oğuz da iyiydi aslında..Sağlam okuyordu..
Ama İbrahim daha iyiydi..
Fatma da öyle esasen..

E oyların çoğunluğunu genç kızların gönderdiğini düşünecek olursak,sonuca çok da şaşırdığımı söyleyemeyeceğim..

Ayy cok sasırdım ben yaaa :1:
Simdi bakıyorum videolara..
Bihter gitmiş sevindim, ama sahneye de yakısmıyor değildi.

Fatma birinci olacak diye cok korkmustum şımarık geliyor bana en basından beri. Zaten hep damar okuyup durdu.. En son pop okudu onu da becerememişti. Ohh iyi oldu. :23:

Zaten bu 4 lüden Oguzun birinci olmasını istiyordum.. İbrahim Sevki yi suana kadar pek dinlemedim ama son 2ye kaldı demek güzel begeniliyordu :51:
Mustafa, İbrahime döndügünde 'yine tek basına döndü hahahah ' diyen Hülya Avsar'a kapak olsun bu..

Son düzenleme:
bihter elendi ve izlemeyi bıraktım.
yatıp uyudum. o kadar iyi ses varken oğuz'un kazanmasına sevinmedim.
bihter sahnede ve performansıyla çok iyiydi.
ibrahimi pek dinlemedim ama eşim beğeniyordu.
fatma da hep aynı tarz söylediği için favorim değildi.
oylamanın halk tarafından yapılması doğru değil bence.
sonuçlar adil olmuyor.

yarışma son zamanda memleket yarışmasına dönmüştü. Ben hayatımda ilk kez bir yarışma programı için oy verdim. Tabii ki İbrahim Şevki' ye. Tuana performansından sonra öyle bir gaza geldim ki kaç kere oy attığımı hatırlamıyorum. Oğuzla aynı memleketten olmama rağmen. Oğuzu hiç sevmedim bana sempatik de gelmiyor açıkçası. Fakat İbrahim' in duruşu ve kişiliği bana daha sıcak geldi. Sesi zaten ona keza. Oğuz gibi ses binlerce vardır bu ülkede. OĞuz hiç haketmedi.
İbrahim Şevki 1 numara benim için.

Back
X