• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O seviyor diye devam eder miydiniz?

Tozpudra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2016
4
1
1
2 yıllık güzel mi güzel bir ilişki yaşadım. Geçen pazar ayrıldım. Beni çok seviyor, bildiğin aşık biliyorum. Ama ben eskisi gibi hissetmiyorum ona karşı galiba artık. Sırf o seni seviyor diye devam eder miydiniz? Bu hem ona hem kendinize yazık haksızlık değil mi. Duygularımdan emin olamadım ama bir haftadır görüşmüyoruz onu aramıyorum özlemiyorum şu an kaldı ki aklım bile başkalarına kayabiliyor. Şu an iki yılın hatrına o üzülmesin diye devam etmem yanlış olur dimi?

Duygularindan eminsen 2 yil gecti diye uzulup tekrar donme. 4 sene sonra ayrilmak istediğinde daha zor olur. Keske onceden bitseydi dersin. Ben 6 yllk iliskiyi bitirdim farkli insanlar oldgmuzu düşünyrm diye oda kopek gibi agliyor ama olmuyorsa olmuyordur. Sen kendinden eminsen bitir derim

2 yıllık güzel mi güzel bir ilişki yaşadım. Geçen pazar ayrıldım. Beni çok seviyor, bildiğin aşık biliyorum. Ama ben eskisi gibi hissetmiyorum ona karşı galiba artık. Sırf o seni seviyor diye devam eder miydiniz? Bu hem ona hem kendinize yazık haksızlık değil mi. Duygularımdan emin olamadım ama bir haftadır görüşmüyoruz onu aramıyorum özlemiyorum şu an kaldı ki aklım bile başkalarına kayabiliyor. Şu an iki yılın hatrına o üzülmesin diye devam etmem yanlış olur dimi?
Yanlış olur tabi kendine de ona da bos yere işkence cektirme

Ben ne çektiysem ayrildiktan sonra üzülmesinler diye konuşmaya devam ettiklerimden çektim
Hele böyle yaptiği bütün hatalara rağmen pişkin pişkin barısmak isteyen,sulugöz erkekler...
Sen ne dersen ümitlenirler,ne dersen anlamak istedikleri gibi anlarlar.
Yarin bir gün başka birini bulduğunda sanki hala onunlaymişsin gibi delirirler.
Ciddi bir deneyim olarak konuşuyorum. Vallahi pişman olursun. Onu kirmamaya falan calisma,ümitlenmesin.
Madem terkettin hakkini ver. Sonra çoook karnin ağrir

sevmediğin biriyle hayat geçmez. çocukta unutsun başka birine baksın

Ayni durumu bende yasadim. Devam etmedim, edemedim.
Ama simdi arada sirada aklima geliyor, acaba ahini aldim mi diye. Ama o üzülmesin diye, beni seviyor diye kendi hislerimi arka plana atamazdim.

Söyle biseyde var, sen mutlu olmayacaktin ve o bunu hissedecekti. Hatir icin ömür boyu sevmedigin insanla nasil ayni yatagi paylasacaksin?

Back
X