- 7 Ağustos 2019
- 1.430
- 2.067
- 48
arkadaşlar üye olmayan sınıf arkadaşım için yazıyorum.benimde durumum farklı değil aslında genel olarak bizde bir kararsızlık hakim
yeni mezun oldum ama ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum
herşey farklı bir sınav puanı istiyor.benim sorunum hem kpss hem ales hem ydsye girmek istiyorum.birkaç ay daha evdeyim sonra avukat yanında 6 ay staja başlamak zorundayım.3 sınava birden çalışmak mantıklı mı sizce?yoksa kpssyi boşverip yds ve alese mi girsem?bu sefer kpssye ancak 2022 de tekrar girebileceğim çünkü kurum avukatlığı kpss b ile alıyormuş
sözel derslerim,ingilizcem iyidir.tek sıkıntı matematik birde kpssye günde 8 saat çalışan insanlar varmış staj yaparken benim bu kadar saat çalışmam mümkün değil
ne yapsam günde 2 saatimi kpssye ayırsam düzenli olarak bu şekilde 85+ alamam sanırım değil mi?ydsden hedefim yüksek onuda boşlamak istemiyorum.kısacası tecrübeli yakın zamanda yüksek almış arkadaşlar fikir verirse sevinirim.bu yıl sadece ales ve ydsye girersem.2021 de kpssye giremeyeceğim için çalışırken hakim-savcılıkta şansımı denemek istiyorum.o da olmazsa 2022de kpss.ösymden beri sınava girmedim,çevremde sınava girende yok işte böyle herşey çorba oldu kafam karıştı saçma şeyler sorduysam kusura bakmayın
mezun olduktan sonra işler daha zorlaşıyormuş tek derdimizin vize,final olduğu okulu özledik neredeyse

yeni mezun oldum ama ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum