o tartismayi unutamiyorummm...

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.488
408
merhaba arkadaslar...yorumlariniza ihtiyacimm var...kimseyee derdimi anlatamiyorumm...cevremde guvenebilecegim kimsem yok...konuya geleyimmm...
bundan 1 ay once esimle siddetli bi tartismamizz olduu...o tartismayi bi tullu unutamiyorumm...cok kirildimm cokk...esimin cebinde 550 vardi iki gun sonra sordugumda 50 var dedi...bende naptin 500 ailene mi verdinn yoksa dedimmm...demezz olaydimmm...bana her sey saydi doktu... ( sen nasil bana hesap sorarsin.sen kimsinn.defol git bu evden babana soyle gelsin alsin seni..seni mahfedicemm..seni surundurcemmm..sen bana hesap soramazsin...senin hayatini kararticamm...) cok sok oldumm resmen ben sadece soru sordummm...cok tepki verdi beni evden bile kovdu...ona guvenmiyormusummm...sanki yapmadigi sey...surekli ailesine para yardimi yapar susa susa usandimm artik...bende calisiyorumm benimde katkim oluyor eve...amaa her tartismada babamla tehdit eder beni...seni babana soylicemm der...bu belki sacma gelcek size amaa BABAM hep onun tarafini tutarr...esimm babamin gozunde mukkemmel biri...ona laf soyletmezz..beni suclar ama esim hep bir numaradir babamin gozunde...esimde bunu bildigi icin hep beni tehdit eder...artik esime guvenmiyorumm aylar oncesine kadar cocuk planlari yapiyordukk amaa ben artik guvenemiyorum onaaa...cok kirginimmm cok, amaa ne yapacagimi bilmiyorumm..kafamm allak bullak olduuu....bunca zorluklara dayandimmm ben o laflari hakketmedimmm....

Aaa adama bak durup dururken patlama yaşamış.:KK57:

İnsanlar keşke yarını düşünmeden birbirlerini kırmasalar... Evli barklı kadını babasıyla tehdit etmek nedir onu da anlayamadım. Çalışıyorsunuz da, kendi hayatınızı dahi kurabilirsiniz. Babanız da eşiniz de bakakalır. Sanırım kendinizi çok ezdirmişsiniz, umarım unutturacak şeyler yapar. Diyecek başka bir şey bulamadım.

Daha önce başka şeyler de yaşadınız ki " babam hep onu tutar " diyorsun. Öğrenmek istediğimiz şeyleri biraz yoluyla sorarsak sorun çıkmıyor. Ama çıkışınca olaylar büyüyor.
Eşin terbiyesizlik yapmış. Eşini evden kovmak affedilir şey değil.. Hem kimseye muhtaç değilsin ezdirme kendini.

Suç bastırıyor..

Babanızada diyecek bir lafım yok.

Sadece Allah akıl fikir versin diyebilirim..

Çocuğu ewet ertelemelisin kesinlikle...

Ben kocamla kavga edince "seni babama şikayet edicem" diyorum ya. Kim kimi şikayet ediyomuş :)

merhaba arkadaslar...yorumlariniza ihtiyacimm var...kimseyee derdimi anlatamiyorumm...cevremde guvenebilecegim kimsem yok...konuya geleyimmm...
bundan 1 ay once esimle siddetli bi tartismamizz olduu...o tartismayi bi tullu unutamiyorumm...cok kirildimm cokk...esimin cebinde 550 vardi iki gun sonra sordugumda 50 var dedi...bende naptin 500 ailene mi verdinn yoksa dedimmm...demezz olaydimmm...bana her sey saydi doktu... ( sen nasil bana hesap sorarsin.sen kimsinn.defol git bu evden babana soyle gelsin alsin seni..seni mahfedicemm..seni surundurcemmm..sen bana hesap soramazsin...senin hayatini kararticamm...) cok sok oldumm resmen ben sadece soru sordummm...cok tepki verdi beni evden bile kovdu...ona guvenmiyormusummm...sanki yapmadigi sey...surekli ailesine para yardimi yapar susa susa usandimm artik...bende calisiyorumm benimde katkim oluyor eve...amaa her tartismada babamla tehdit eder beni...seni babana soylicemm der...bu belki sacma gelcek size amaa BABAM hep onun tarafini tutarr...esimm babamin gozunde mukkemmel biri...ona laf soyletmezz..beni suclar ama esim hep bir numaradir babamin gozunde...esimde bunu bildigi icin hep beni tehdit eder...artik esime guvenmiyorumm aylar oncesine kadar cocuk planlari yapiyordukk amaa ben artik guvenemiyorum onaaa...cok kirginimmm cok, amaa ne yapacagimi bilmiyorumm..kafamm allak bullak olduuu....bunca zorluklara dayandimmm ben o laflari hakketmedimmm....

harbi hıyarlık etmiş
aslına bakarsa sen çalışmıyor dahi olsan
bu hesabı eşine sorma hakkına sahipsin

anlaşılan suç bastırıyor
senide sindirmek istiyor
çünki bu durumun tekrarlanacağı kesin

bir diğer husus
babanın belkide iyi niyetli olan davranışı ve tutumu
sana tehtit unsuru olarak dönmesi

bence bu durumu babanla paylaş
o da damadı ile konuşurken
seni seviyorum
ama kızımı mutlu ettiğin sürece !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gerçeğini ona yansıtsın

Bu tartışmayı unutamıyorum demişsiniz ama unutturacak bir şey yaptı mı? Bir özür diledi mi? Gönlünüzü aldı mı? Bunlar olmadıysa nasıl unutacaksınız ki? Bir de bir adam sizi bir tehdit eder iki tehdit eder, bunlarda kendi ahatalıdır ama bu sık oluyorsa artık sizin de hatanız vardır. Bazı şeylerde kararlı bir duruşunuz olmalı ki adam da haddini bilsin.

harbi hıyarlık etmiş
aslına bakarsa sen çalışmıyor dahi olsan
bu hesabı eşine sorma hakkına sahipsin

anlaşılan suç bastırıyor
senide sindirmek istiyor
çünki bu durumun tekrarlanacağı kesin

bir diğer husus
babanın belkide iyi niyetli olan davranışı ve tutumu
sana tehtit unsuru olarak dönmesi

bence bu durumu babanla paylaş
o da damadı ile konuşurken
seni seviyorum
ama kızımı mutlu ettiğin sürece !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gerçeğini ona yansıtsın

BABAM bunu aslaa yapmazz...benimm babamin zihniyeti cok farkli...o eve gelinlikle girdin kefenle cikarsin der hep...geri kafali isteee...esim ne derse susacakmisimm o erkekmiss...onun dedigi olurmus...geri kafa isteee...ona yapacak biseyimm yok...kendimi kimsesizz hissettiriyor babammm...

eşiniz çok ayıp etmiş..
ama babanız da sizi sahipsiz bırakmış..
baba kızından çok damadını tutar bunu da damada göstere göstere yaparsa, damat da kızını ezer böyle..
:KK12:
eşinize hesap sormak hakkınız.. çalışsanız da çalışmasanız da..

BABAM bunu aslaa yapmazz...benimm babamin zihniyeti cok farkli...o eve gelinlikle girdin kefenle cikarsin der hep...geri kafali isteee...esim ne derse susacakmisimm o erkekmiss...onun dedigi olurmus...geri kafa isteee...ona yapacak biseyimm yok...kendimi kimsesizz hissettiriyor babammm...

bari nötr olsa.. ama bir de damadı tutuyor..
ilginç :(

benim babamda damatçıdır
hatta para veriyor falan desem bana sana ne der.
çünkü kendisi de yıllarca ailesine bakmıştır..
valla ne diyim ki babalarımız böyle olduğu sürece bu adamlar bizi kale almaz..

baban oyle dusunse bile bunu elin ogluna yansitmamali, meydani acmamali.. tabiki kullanir o adam da isine geldikce bu durumu.. senin arkanda oldugunu, seni uzerse gozunun yasina bakilmayacagini dusunmeli ki, az bi cekincesi olsun

Eşiniz sizin açığınızı bildiğinden onun üzerine oynuyor sürekli.
Oysa babanız arkanızda dursa,ezdirmese ne böyle bir tartışma yaşanır ne de böyle bir küstahlık gösterebilir.
Sizi sindirmesine izin vermeyin.Çocuk mu ? Biraz daha düşünmekte fayda var.

Ve bu sözlerden sonra hala evliliğinizi sürdürüyor musunuz?
Hala aynı evde yaşıyor aynı yastığa mı baş koyuyorsunuz? Neden??

Ve bu sözlerden sonra hala evliliğinizi sürdürüyor musunuz?
Hala aynı evde yaşıyor aynı yastığa mı baş koyuyorsunuz? Neden??

esimmm benden ozur dilediii...kizginlik aninda etmis o laflariii...amaa ben icimden atamiyorummm...

Benm damadinin tarafini tutacak babam bile yok..neyse ndn kendinizi yalniz hissedeceksinizki kendi kendinize yetersiniz.babanizin esinjzin yaptigini tasvip etmiyorum ama siz neden direkt ailenemi verdin dedinizki.hemen suclama yapmisiniz gibi.esinizde ailesine verdiyse bile bu sekilde sordugunuz icin buyuk tepki vermis.karsiliginda umarim gonlunuzu almistir..

Benim ailemde esimi sever ve her konuda ,.arkasindadirlar ama bunu Asla onun yaninda soylemezler .
Biz yalnizken bana soylerler , cunku onun yaninda soyleseler senin esin gibi ozguven patlamasi yasiyacagini biliyorlar.

Baban cok buyuk hata yapiyor ..

Esine gelince seni evden kovmasi , buyuk terbiyesizlik.
Ve bu cesareti babandan aliyor malesef..

Annenle konus bence Babana soylesin ona hak vermesin arkasindan ne diyorsa desin , ama adamin yuzune karsi bukadar havalara ucurmasin..
Cefasini sen cekiyorsun sonucta , boyle devam etmez .
Baban sana iyilik yapmiyor kotuluk yapiyo.

Back
X