O tokatları haketmedim

ismihann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
336
1
96
36
Konya
merhaba kızlar.nasıl başlasam bilmiyorum ama birileriyle paylaşmam lazım. dün akşam ben müzik kanallarını geziyodum. eylem die bi kadın dans ediyo fln birinde eşim geri gelsene bi dedi durdum kadının izliyo eylem değil mi bu dedi. bende gülerek eylemi fln biliyosun yani ben bilmiyorum bak bunu dedim. bana verdiği cevap şu;şimdi bi çıkartıcam tokadı sana sen herekesi biliyosun ya kadın erkek ben susuyorum bişi demiyorum elime iyi bi alcam seni dedi.bende konuşmalarına dikkat et külhanbeylik etme dedim.bağırmaya başladı sus dedi.hep böyle yapar kendi sözü bitince sus der beni konuştturtmaz çoğu zaman susarım ama benimde bi sabrım sınırım var. bu konuşmaların çok arttı senin yok çarparım yok tokadı yapıştırcam hoşlanmıyorum ben bu sözlerden dedim sus dedim sana die sana die üzerime yürüdü.şiddeti az olsada ilk tokadı yedim orda ve ağlamaya başladım neyse iki saat geçti ben hala ağlıyorum o baş belası bi oyun var her zamanki gibi onu oynuyo hiç umrunda değilim yani. biraz sakinleştim yanına gittim vicdanın sızlamıyo mu hiç vurdum die o kadar basit bi konu ki dedim haketmesen vurmazdım aslında daha fazlasını hhakediyosun dedi ben çıldırdım pişman olacağı yere böyle söylüyo. napcaksın ağzımı burnumumu kırcaksın dedim sen bu kafayla gidersen o da olcak dedi bana kötüye gidiyoruz bak adam gibi oturup konuşalım dedim ben sakinim o bağırıyo habire.ikinci ve en şiddtelli tokadı da yedim dudağım şişti. orda bende sustum arık tamam dedim ve yattım olan biten bu. tokadın acısı hala içimde ve ağlıyorum şu an siz söyleyin benim suçum ne burda o sus dediğinde susmamı istiyo ama benim de sabrım sınırım var yoksa hakettim mi gerçekten o tokatları. napmalıyım şu saatten sonra sizleri tanımasam da sözlerininz bana moral oluyo

kimseye bişi anlatamıyorum annem babam üzülür zaten arkadaşım falan da pek yook şimdi eminim gelince oyunun bbaşına geçicek bişi olamamış gibi

şok oldum okuyunca canım sakın boyun eğme psikolojisi bozulmuş eşinin sanırım. eğer alttan alırsan çoğalarak başına gelir. gerekirse daha sert uyar hatta darp raporu bile alabilirsin. sessiz kalma sakın !!!!

geçmiş olsun, tabiki tokatı haketmediniz. eşiniz genelde böyle değil ise sinirli anına denk geldi heralde, sizde lafınızı esirgemeyince vurdu diye düşünüyorum. bunun bir daha yaşanmaması için tavrını kesin koyun, konuşmayın onla. ne kadar umursamaz gibi görünsede bir an bu durumdan sıkılıp hatasını anlar belki. inşallah.

bence de alttan almayıp şikayetçi olmakla tehdit etmek bi çözüm olabilir ama ters de tepebilir,adamın karakterini bilmiyoruz ki.böyle bişeye daha kötü sinirlenip daha kötü şeyler yapabilir:26:

çok üzüldüm canımmmm ya tabı dılıyle solemesı bıle ınsanı ıncıtrıken ısı eyleme dokmesı cok daha can acıtıcı ozellıkle dha fazlasını hak edıyorsun demesi peki seni bu kadar suclayabılecegı ne yaptın tabı ne olursa olsun dayagı kımse hak etmez ama sen ne yaptında bu adam bu kadar sınır kupu ve dolmus sana karsı

Ne kadar terbiyesiz bir eşiniz var. Durup dururken ölçüsüz, insana yakışmayan konuşmalar yapıyor arkasından da diğerlerini.
Sanırım bu son olmayacak. Yakında sizi iyice sindirecek.
Fikrindekileri de zikretmiş zaten.
Çok ama çok zor işiniz.
Anlatın ailenize. Ve tekrarlandığında şikayet edin. Başka türlü önünü alamazsınız

Son düzenleme:
buarada dudağım şişti demişsin darp raporu al biara müsait olunca ileride lazm olabilir:26: aksatma mutlaka al

ay acayip içim sızladı...
gerizekalııı pişman olmuyorda birde şiddeti arttırıyo..
Tamamda seninde elin kolu var neden indirmiyosun ona bitane.. tokat vurmak nedir görsün..
böyle yataga yatar aglar üzülürsen bidahası gelir..
ya kapıyı çekip gitmeliydin yada onu kovmalıydın o evden ..
yada indircektin onada bi tokat..

Son düzenleme:
bi yıllık evliyim cannım çocuğum yok yapmayı da düşünmüyorum.eşim genelde sinirli biridir ztn yaptığının doğru olduğunu düşünür tokat atmasının sebebi de sus deyince susmamışım benim söyleyecek sözüm olamaz sanki onun istediğ haklı bile susim sus deyince eskisi gibib olalım çok saçma bişi yüzünden tokadı yapıştırcam demesi sinirimi bozdu benim de suçum buysa hakettim yani

oha oldum sımdı bu neya haklı veya haksız ol sana nasıl tokat atar yarın obur gun gelıp sana sarılıp askım canım mı dıyecek en kısa zaman da bır psıkologa gıtsın dıyecegım ama gıtmeyı de kabul etmez sanırım canım kac yıllık evlısın cocugun varmı calısıyormusun

ay ne kadar tahammülsüz bi millet oltuk ya şu yaptığına bak elalemin yarı çıplak karısı içinmi attı o tokatı...bncede tavrını koy..

ben sus deyince sussamm yemezmişim o tokadı. ne için suscaksam basit bi konu için böyle söyleyen adama

cnm bır yıllık evlısın cocugun da yok hıc arkana bakma ayrıl derım omur bıllah hep sıddet gorursun sonra gazetelerın 3sayfalarında yer alırsın dah 1 yıllık ewlılık askınızı sevgınızı yasayacgınzı yerde yasadıklarınıza bak bende yenı ewlıyım 1 yıl dan fazla oldu ınan kı daha hıc kavga etmedık bırak sıddetı aksam olunca bırbırımızı adete 3 ay gormemıs gıbı hasretle sarılyoruz sakın kendıne sıddet uygulat ma

daha önce açtığın konuyuda okudum. zor bi durumdasın, haksızlığa uğruyosun belli ama alttan alan taraf hep sen oluyosun gördüğüm kadarıyla. sen nie gidip konuşalım diosun ki. Belli ki adam küstah, böle birinden sakin sakin konuşmasınımı bekliyosun.

Sen böle alttan alıp sakin davrandığın sürece o her zaman bağırıp çağırarak şiddet uygulayarak üste çıkar. Sen kendini geri çek üstüne düşmeki anlasın hatasını.

ztn akşam öğlen geldi mi oyunun başına geçer hemen ben bişi dedim mi de karışma hobim bu benim der neyse canların saolun ben daha bişi yemedim canımda istemiyo ya tekrar gircem yine

Canım öncelikle geçmiş olsun.Arkadaşlarımızında dediği gibi darp raporu al ve sakın alttan alan sen olma.Sen gidip konuşalım dedikçe sanki sen haksızmışsın gibi daha fazlasını hakediyorsun gibi şeyler söylüyor eşin.Bırak o senin gönlünü almaya çalışsın,haksız olan o,sen niye yanına gidiyorsun,bırak o gelsin,gelmezsede gelene kadar konuşma derim.Tavrını yap,sen böyle alttan aldıkça o kendisini haklı görecek çünkü alttan alan taraf haksız taraf olur her zaman.Haklı olan sensin,alttan alma.

Son düzenleme:
Ne demek tokatı hak ettim mi cnm ya? Sebebi her ne olursa olsun, kimin hakkı var başka bir bireye vurmaya. Kanunlar önünde suç eşinin yaptığı. Eşisin onun malı değil. Bunu açık açık konuşmalısın bence. Bu kadar basit bir mesele için şiddet uygulayabilen biri kimbilir daha büyük sorunlarda neler yapar. Bir an önce önüne geç cnm. Nasıl yaparsın bilmiyorum ama tedavi olması gerektiğine ikna et. Çıldırıyorum ya bu tarz şeyler duyduğumda. Nasıl bir saygısızlıktır bu erkeklerin yaptığı? Ailelerimiz bizi el bebek gül bebek büyütsün niye elin adamı canı sıkıldı mı gelsin iki tane geçirsin diye. Hadii oradan. Git ailene anlat. Ciddi ciddi uyarın eşini. Bu böyle gitmezz cnm!!!

sen belki sessiz kalarak olay büyümesin kapansın diye düşünüyorsun ama görünen o ki sen sakin olup kapatmaya çalıştıkça eşin
kendini hep haklı görüp seni pasif gördüğünden bağırma vs dışında şiddete kadar ilerletmiş
acilen kendini toplamalısın yoksa daha fazlasını da yaşatacaktır sana
sessiz kalma sende bağır demiyorum ama sindirip kendi içinde yaşar ağlarsan hem kendine yazık edersin hem de zamana
en güzel zamanların böyle geçmesin
al karşına ciddi ciddi konuş gerekirse blöf yap seni bırakırım falan de
senin onun yörüngesinde olmadığını anlasın

Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…