O tokatları haketmedim

Babamı anlattın sanki
küçükken hatırlıyorum o da öyleydi ki aslında şimdi de AYNI
kendi söyler istediğini anneme bize ama biz cevap verince işler değişir
canım annecim hep alttan alır cevap vermez geride durur

Bu karakterdeki insanlar değişmez
kendi bildiklerini okurlar hep haklılardır
ya hep susacaksınız ya da cevap verince karşılığı bu olacak

ama eşin zerre kadar yaptığından pişman değil.haklı görüyor kendini?
sana bi tavsiyede bulunamıyorum oyüzden ne kadar böyle dayanabilirsin?
sinirlerini aldırman gerekecek Allah kolaylık versin

senin odunlu kömürlü konunu görünce o zaman da yorum yapmıştım "kırsal bir bölgede yaşıyorsunuz eşin öyle kolay kolay iflah olmaz ailenin evine kaç yoksa bu dayak devam edecek" diye ama sen bütün yönlendirmelere rağmen dinlemeyip o evde kaldın, şimdi kendi seçtiğin kaderini yaşıyorsun söylenecek bi şey yok.

bu da eski konundan alıntı:

Son düzenleme:
öncelikle şiddetin minik tokadı, büyük tokadı da olmaz, hak ettim etmedim de olmaz.konuşur olmadı tartışır olmadı dışarı çıkar.... şiddet ne demek?? çok üzüldüm maruz kaldığın öküzlüğe. senin eşin sana vurmayı zaten kafasına koymuş ve bu tv meselesini bahane yapmış gibi geliyor bana. yazdıklarından anladığım şu ki, adam zaten ne zamandır seni kuklası etmek istiyor bunun için de şiddete mi girişsem diye düşünüyordu. ben bir anlık sinirle olduğunu sanmıyorum. resmen seni sindirmek istiyor. sus dediği anda susmak ne ya.... şiddetli bir kavgada olursunuz hakikaten de susmazsın dayanamaz çeker içeri gider belki dışarı çıkar. "sus dediğimde sus".... özür falan dilemez tabi bir anlık sinirle yapmamış ki baya planlı.

canım dolduran var mı eşini? bir de nereden alıyor bu güveni bunun şüphesiz bir altyapısı var. Allah bir daha yaşatmasın ama tekrar edecektir bu adam seni ezip sindirene kadar... aileme söyleyemem demişsin bunu biliyorsa ondan güven alıyordun. benim eşim babamı çok sever ama korkar da çünkü bilir ki Allah korusun bana şiddet uygularsa direkt babama söylerim ve babam onu daha beter hale getirip beni alır yüzümü de göremez... senin eşinin bir şeyden korkması gerek. ama babana anlatırsan da "kocandır vurmuş bir daha yapmasın" der ise "nasılsa bir şey diyen yok" diye iyice de cozutabilir.

canım dikkatli ol ben senin eşinden çekindim.

arkadaşım eşin madem sana şiddet uyguluyor ve sen de boşanmayacaksın. o zaman sus da boşuboşuna yeme dayağı. neden susacakmışım dersen, o zaman daha çooookk dayak yersin.

ya boşanacaksın, ya da susup oturacaksın. tedavi ettiririm ben onu dersen, o ayrı. en iyisi doktora götürün..

Son düzenleme:
hatalısın. ilk tokadı yedkten sonra niye gidip konuşmaya çalışıyorsun ki ? adam pişman olsa zaten o 2 saatte gelmez miydi, özür dilemez miydi?

1 yıllık evlilikte adam bunu yapar mı be adam mı denir o sığıra! bak canım bugün tokatla başlayan ve her daim kendini haklı gören adam yarın bigün bıçakta çeker herşeyide yapar zaten açık açık söylemiş böyle gidersen ağzını burnunu da kırarım demiş, adamda en ufak bi pişmanlık yok yaa, yol yakınken sen bu adamı boşa yoluna bak bi ömür böyle gitmez

gidip vicdanın sızlamıyormu dıye sorma
çek kendini
Çok üzüldüm adına

Allah kolaylık versin. bence bir an önce ailenizle konuşun ve o adamı terk edin. şimdi bir tokat ama yarın Allah korusun neler gelebilir başına.

diger konularını da okudum
vakit yakınken kaç kurtul
git darp raporu al ve boşan
kesinlikle eşin sağlıklı deil
ama senin verdiğin tepkilere bakılırsa sen de alttan alıyosun normal karsılıyosun gibime geldi
ben aranızda sevgi saygı ve muhabbet goremedim kusura bakma

kusura bakma eşine nasıl bir insan diycem ama insan demek gelmiyo. Böyle basit bir konuda tokat atılırmı ya git dayak raporu al tekrar ederse polise ver biliyorum çok zor ama eşin olacak mahlukata ancak böyle bir şey yakışır

inanamiyorum sana.. o tokatlari yedin ve hala suc bende mi diye tereddüt ediyosun.. Kesinlikle problem esinde. Esinle aranda baska sorun var mi bunun disinda? Yani durup dururken neden tokat atti hic anlamiyorum.. Bence üc secenegin var.. Ya hicbirsey olmamis gibi davrancaksin, ya terk ediceksin ya da güzellikle düzeltmeye caliscaksin..

o tokadı haketmediniz yani haketseniz suscaktınız öyle mi?

Adam neler etmiş neler yapmış vurmuş kalkıp birde yanına gitmişsiniz. Suçum ne diye. Sonra bir daha dayak yemişsiniz. Kalkıp napim ben suçlu muyum diye buraya mı soruyorsunuz? Ne bekliyorsunuz acaba ? Televizyon izlemiyor musunuz siz? Kadınlar nasıl öldürülüyor görmüyorsunuz herhalde? Ne yani burdaki bayan ayrıl dese ayrılacak mısınız? Once şeyden sonra ayrılmamışsınız bundan sonrada dayağınızı yersiniz evinizde otururusunuz. Burdaki tüm bayanlar çemkirecektir bana belkide çok acımasız geldi yazdıklarım ama dayak yiyip sonrada kalkıp aynı yatakta yatabilen bir bayana ne diyeceksiniz? Darp raporu al deseniz alır mı? Boşan deseniz boşanır mı? Ha amaç kuru kuru buraya yazmaksa lafım yok.

eşinin psikolojisi hiç normal değilbu ilk şiddeti mi yoksa hep mi böyleydi bilmiyorum ama sen burda bırak tokadı eşinin bu şekilde saygısızca konuşmasını hakedecek bir söz bile söylememişsin ki.eğer evliliğini sürdürmek istiyorsan bir uzmandan yardım alın canım öncelikle eşinin ruh sağlığı düzelmeli yoksa böyle evllilik yürümez

çok alttan almışsınız hiç yok yere o tokatları yemişsiniz ve hala suçum var mı diye soruyorsunuz.. bir erkek gücünü kadının üzerinde göstermesi kadar küçülürse o erkek değildir gözümde.

lütfen alttan almayın sizinde konuşmaya hakkınız olduğunu unutmayın..eşinizde olsa sus diyince makine gibi susmayın..şimdiye kadar bu şekilde alıştırmışsınız oda iyice alışmış bu duruma..herkes sinirli olabilir ama bu şekilde davranma hakkı yoktur..

bence hiç vakit kaybetmeden doktora gidip darp raporu alın,bu ilerde işinize çok yarıyacaktır.
zaten çocuk düşünmüyormuşsunuz ki en iyisini düşünüyorsunuz..
daha çok yeni evliliğiniz kaybedecek hiçbişeyiniz olmadığınızı bilin ve kendinize güvenin..
umarım daha fazla sorunlarınız olmaz..Allah ıslah etsin

Mallesef bir tokat basladiysa gerisi gelir...ben kendi tecrubemden bunu soyleyebilirm. Ilk siddet olayinda esimi elestirmistim sirtima vurmustu, ikinci siddet olayinda bana sorulmasi gereken bir olay oldugunu belirtimistim ve ailesinin tavrini begenmedigimi soyledim bu defa boynumu tirmalayip kanatmisti. Artik susacak halim kalmamisti ve canim cok aciyordu. Bunun uzerine basimi yere vurmaya baslamisti. Ailem uzulur diye bende paylasmak istemedim. Zaten seni dovup babana seni sikayet edicem diyordu. Ertesi gun polise dilekce verdim, bu olay uzerine cok sinirlenip ailelere bas vurdu. Aileler isin icine girince durum dahada kotulesti. Bu olaydan bir yil sonrada bosanma davasi actim siddet uzerine. Her sinirlendiginde ve her elestiride siddet uygulamaya basladi (benim konumdan bulabilirsin). Su an bosanma surecindeyim. Esime piskologa git dedim kabul etmedi, sensin piskolojik problemi olan derdi. Eger tedavi kabul ederse deneyebilirsin ama bil ki siddetin sonu durup durdugun yerde gelmiyor. Gittikce artiyor. Evliligini surdursen bile su an kesinlikle cocuk yapma. Allah yardimcin olsun ve diger konularda arkadaslar belirttigi gibi kendi degersizlestirme. Ne kadar alttan alirsan o kadar kendilerini hakli goruyorlar. bende cok konusmayi denedim ama karsimda resmen bir duvar vardi.

keşke herşey başka olsa ama olmuyor

eşinde değişmeyecek ha değişirsede 50 den sonra falan benim teyzemin kocası gibi ,dövdü dövdü 3 çocuk oldu onlarıda dövdü, aldattı vs vs şimdi 55 i geçti duruldu ama teyzemde bitti geçen sene tübörküloz -verem teshisi kondu.şimdi iyi.

teyzem bosanmadı. hayatı geçti gitti. patlayan dudaklarla güzel yüzü bile sekil değistirdi. cocuğun yok. çok saçma gelebilir ama kesinlikle ayrıl. hayat ne fırsatlır çıkarır insana bir manyağa bağlama kendini. ailene anlat

canım benim çok şaşırdım yaa.Ah bu erkekler çocuktan beterler...şiddet çook kötü, bir tepki vermelisin muhakkak örtbas etme. sonra arkası gelecektir. Allah huzur versin yuvana.benin eşimlede bazen böyle saçma sapan şeyler için kavga ederdik, sonra kavga büyürdü....bence onu fazla kaale alma dediklerine gül geç. dedim ya çocuktan beterler...alttan alcaksın başka çaresi yok. bunu yaparken de ben niye alttan alıyorum diye de düşünme geçinmenin yollarına bakacaksın.kendine uğraşlar bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…