• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O tokatları haketmedim

Iş bulucam zaten. Bi de ben giderim derken blöf yapmadım kendisi herşeyden ii bilir bunu.tokat yiyince dayak yiyince susup oturmak diil bu. Gitmemem hala şu an burda olmam ancak evli olanlar anlayabilir.mesafeli olucam hep önceki davrandığım gibi davranmıcam ki hatasının iice farkına varsın.psikolğa fln da gitmez. Biliyorum bunu. Bi daha yapmaya kalkarsa o zamn annemlere anlatıcam hatta kendi ailesine de böyle böyle dicem

Kendi aileni bilmem ama eşinin ailesine anlatsan ne olacak anlatmasan bazı arkadaşlar önceki konular da da dayak yediğini yazdığını yazmış. Her aklına estiğinde seni döven birinin ailesi nasıl olur ki sende susaydın der en fazla
bir arkadaşın yazdığı gibi.Eşlerden biri sinirliyse ya susacan ya susacan(!)susmazsan hakedersin dayağı yuh be hani böyle düşünen biri bide kadın ya kimse kimseye sus demiyoki zaten konuşarak haledilir herşey.
Sen güçlüyüm demişsin ama eşin seni incir çekirdeğini doldurmayacak birşey yüzünden dövmüş ilerde kabahat(!) işlersen hastahanelik olursun boşan demiyoruz ama biri ne güzel söylemiş rapor al fotokopisini çektir eşinin görmesini sağla gözü korksun ailene de anlat bilsinler ikinci defa olursa ilk olmadığını bilirler belki yeter derler.
eşine beni kaybetmeyi göze alırsın demişsin zaten seni kaybetmeyi göze alsaydı küçücük bir sebepten dövüp yanına gittiğinde sen hakettin demezdi.

Son düzenleme:
daha bir yıllık evliyken bunu yapıyorsa, sen ilerde düşün, döver, söver, aldatır.
madem çocuğunuzda yokmuş, ne bekliorsun canım ya, hayatını cehennem etmesini mi:19:

cnm çok üzüldüm gerçekten okuyunca, ben dayak olayına kesinlikle ve kesinlikle karşıyım.. tartışma olailir ses yüksebilir olabilir ama dayak asla olmamalı ve bunu bi kez yapan bir daha yapmicana söz bile verse yapar kaldı ki eşin hakkettini düşünüyor nerde nasıl yetişmiş bu adam anlamadım.. lütfen kendiniz ezdirme!

Babamı anlattın sanki
küçükken hatırlıyorum o da öyleydi ki aslında şimdi de AYNI
kendi söyler istediğini anneme bize ama biz cevap verince işler değişir
canım annecim hep alttan alır cevap vermez geride durur

Bu karakterdeki insanlar değişmez
kendi bildiklerini okurlar hep haklılardır
ya hep susacaksınız ya da cevap verince karşılığı bu olacak
evet bende ayni seyleri yasadim babam oyleydi benim anneme hep uzulurdum simdide daha cok uzuluyorum evlenip yuva sahibi olunca anladim esim beni el ustunde tutup bana dokunmaya kiyamayinca anladim anemin cektigi iskenceyi elleri kirilsin bunu yapan el kaldiran insanlarin nefret ediyorum oyle erkekten

Back
X