bende isterim yorum gerçi olan olmuş 14 yılık evliyim ama olsun merak ediyorum
ne diyeceksiniz
benim doğum günüm 23 temuz saat gece 12.1.arası .AĞRI
eşimin 29 ekim.gündüz saat 10.2.arası .AĞRI
şimdiden teşekürler
canım teşekkür ederim....başka yok evetkaydirigubbakcemile3
yalnız ikinci kişiyle ayrıldık zaten....ilkide doğru valla...ama ikisindede benzer şeyler çıkmış....hem güzel tutkulu falan diyo hemde bu ilişki hiç başlamamalı diyobenneyaptımki
ilişki birbirinizini oldugu gibi kabul ettiginiz müddetce güzel ve hoş bi birliktelik olacaktır
sayet degiştirmeye kalkarsanız birbirinizi işte o zaman çatışmalar güç savaşları birliktelige
uyumsuzluk ve gözyası katacaktır
ama güçlü bi çekim var aranızda :lepi: :lepi: :lepi:
anladımmmm ben onuuuukaydirigubbakcemile3
çok sağol canımm:lepi:
Sevgilisi , arkadaşı , dostu vs ile astrolojik uyumunu merak eden arkadaşlarımız bu başlık altında sorularını sorabilirler.Sorularınız belirli bir konu üstünde olursa cevap vermek benim için daha kolay olacaktır.
kendinizin
dogum tarihi yeri saati
onun
dogum tarihi yeri saati veririseniz
Elimden geldiğince astrolojik açıdan bakarak bilgilendirmeye çalışacağım arkadaşlar.Ancak şunu unutmamak gerekiyor.Astroloji bir konuda bilgilendirirken o kişinin örf-adetlerini,aile tarafından yetiştiriliş tarzını,genetik faktörleri,toplumsal baskıyı gözardı eder.
bende isterim yorum gerçi olan olmuş 14 yılık evliyim ama olsun merak ediyorum
ne diyeceksiniz
benim doğum günüm 23 temuz saat gece 12.1.arası .AĞRI
eşimin 29 ekim.gündüz saat 10.2.arası .AĞRI
şimdiden teşekürler
benim 23temuz saat 1.2 arası 1977
eşimin 29.ekim saatt 10,2.arası 1969 ikimizde AĞRI
ben 18/06/1977/istanbul saat 05:00
oda 07/09/1974 sakarya 23:00 şimdiden teşekkür ederim canım
çok teşekkürler
Benim dogum günüm 4 Eylül 1979, Istanbul, 12:45 (öglen)
Onun: 27.06.1979, Istanbul, 23:55
Tsk ederim!
Ben 7 7 1984 Erzincan saat 12h ogle
O 12 1 1982 Erzincan saatini bilmiyorum :S
benim doğum günüm 8/10/1986 bolu
onunki 06/06/1986 bayburt saatleri bilmiyorum
çok tşk ederim sonu ayrılık oldu(((Gezegenlerarasi Durumlar
Iki tablo arasindaki olasi iliskiyi gösterir. Bu iliskiler daha çok duygusal olmasina karsin, sosyal, entellektüel ve ruhani asamalarda da olabilir.
411 Üçgen Günes - Günes
Olumlu durum: Mükemmel bir uyumu gösterir, bu iki insan çok iyi anlasir. Birbirlerini anlamak, tamamlamak ve desteklemek için yaratilmislardir.
-181 Kare Günes - Jüpiter
Olumsuz durum: Ilk tanistiklari zaman iyi anlasirlar, ayni fikirleri ve begenileri paylasirlar ancak seneler geçip de fikirleri ve begenileri degisince ayri düserler. Artik birbirlerini anlamazlar, ortak bir noktalari kalmaz hatta artik birlerini de sevmedikleri için ayrilabilirler.
119 Üçgen Venüs - Venüs
Olumlu durum: Harika bir çift. Ask, nese, anlayis, birlikteliklerini harika kilacak her özellik onlarda mevcut.
106 Birleşme Merkür - Plüton
Olumlu durum: Mutlu bir birliktelik.
-81 Kare Jüpiter - Uranüs
Olumsuz durum: Ortak hiçbir noktasi olmayan, uyumsuz bir çift.
73 Üçgen Venüs - Jüpiter
Olumlu durum: Bu birliktelik basarili olacaktir. Birlikte olmaktan, yasamaktan mutlu bir çifttir, harika bir aile yasantilar, birbirlerine güvenleri, anlayislari ve benzer begenileri vardir.
-71 Zıt açı Merkür - Neptün
Olumsuz durum: Bu iliski ancak hayaller ve ardindan da hayal kirikliklari getirecektir. Bu iki insan birbirlerini hiç anlamayacak ve eger iliski sürerse yalanlar ve aldatma ile sürecektir.
-63 Zıt açı Günes - Uranüs
Olumsuz durum: Uzun süreli bir anlasma mümkün degildir. Baslangiçta çok iyi anlassalar ve birlikte olmaktan keyif alsalar da kisa zaman sonra birlikte yasamlari kavga ve karsitliklarla dolacaktir.
53 Sextil Merkür - Neptün
Olumlu durum: Çok iyi anlasirlar.
çok tşk ederim sonu ayrılık oldu(((yinde öğrenmek istedim demekki ayrılmasakta ilrde ayrılacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?