Gezegenlerarasi Durumlar
Iki tablo arasindaki olasi iliskiyi gösterir. Bu iliskiler daha çok duygusal olmasina karsin, sosyal, entellektüel ve ruhani asamalarda da olabilir.
-192 Zıt açı Günes - Merkür
Olumsuz durum: Bu çift birbirini anlamaz. Benzer entellektüel zevkleri ve begenileri yoktur. Bu sebeple birbirlerini anlamakta zorlanirlar.Bu da karsitliklara ve yalanlara yol açar.
130 Birleşme Günes - Uranüs
Olumlu durum: Günes Uranüs ile iliskide karakterini ve ruhunu zenginlestirecektir. Farkli ve degisiklerle dolu, yeni bir dünya kesfedecektir. Uyumlu bir çift olmalarina karsin, Uranüs dengesiz ve evlenmek için fazla bagimsizir.
99 Birleşme Merkür - Satürn
Olumlu durum: Eger Merkür esinde annesini ya da babasini ariyorsa bu iliski yolunda gidecektir. Satürn entellektüel düzeyde ve genel olarak çok verici olacaktir.
-81 Kare Jüpiter - Uranüs
Olumsuz durum: Ortak hiçbir noktasi olmayan, uyumsuz bir çift.
58 Birleşme Mars - Plüton
Olumlu durum: Aralarinda büyük bir fiziksel çekim vardir.
-51 Zıt açı Merkür - Uranüs
Olumsuz durum: Entellektüel düzeyde anlasamazlar, hatta hiçbir konuda birbirlerini anladiklari söylenemez. Eger birlikte yasama konusunda israr ederlerse dayanilmaz bir gerginlik ve kavgalar onlari bekler.
çok saol cnm benim
canım çok teşekkürler %100 hepsi doğru cidden çok şaşırdım. kesinlikle uyumsuzduk. 4 yıl sürdü ama kavgalarla dolu. ben onu anlamazdım o beni hiç anlamazdı. ortak hiç bir yanımız yoktu valla. işkence gibiydi allahtan bitti
ben 12.07.1988 öğlen 12.30 istanbul
o 08.06.1987 sabah 10.30 istanbul
bakarsan sevinirim teşekkürler şimdiden:)
ben 22 haziran 1986 21:15
o 1 şubat 1986 konya ama saati bilmiyorum
ben 26.06.1987 gece saat 2.30 edirne keşan
aşkım 02.02.1987 öğlen 12.30 edirne keşan
ben 05/12/1985 doğum saatim20,28 doğum yeri izmir
eşim15/12/1986 doğum saati12,10 doğum yeri izmir
ayyy bazı kelimeler o kadar cuk olmuş ki şaşırdım dorusu,ama herhalde benimki kadar çelişkili çıkan olmamıştırthanks cicim
benim 11/02/1987 izmir 00.30
inşallah eşim olur da :) onun 11/09/1983 ankara saatini bilmiyormuş
istememiz oldu, babamdan dolayı sıkıntılarımız var, onun babası da rahatsız(kanser), benden de vazgeçmeyeceklerini söylediler::) ne olur bizim işimiz bakarsan çookkk sevinirim, şimdiden çok teşekkür ederim
ay tam da böyle bir kısım var mı diye kurcalıyordum forumu ve aradığımı buldum.
ben 03/07/1982 18-18.30 arası yer istanbul
o 10/02/1975 saati bilmiyorum yer sakarya
bazen resmen ayrı telden çalıyoz ama ondan kopamıyorum.yorumların için şimdiden çok tşk ediyorum.böyle bir konu açtığın için de çok tşk ler canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?