27.08.2018 tarihinde 88.2 kg olarak diyete başladım umuyorum ki yıl sonuna kadar 60 kg olacağım . Gerçi süresi çok önemli değil yavaş olsa dahi artık eski zayıf günleri mi o kadar özledim ki anlatamam .
Karatay diyeti uygulamaya karar verdim . Zaten normalde çok fazla ekmek ve pilav tüketmediğim süt ve yoğurda bayıldığım için beni zorlayamacağını düşünüyorum .
Her gün yediklerimi buraya yazmak stresimi azaltır ve ne yediğimi kontrol edebilirim diye düşünüyorum . O zaman diyet başlasın :))
Dün 88.2 ile başladım bugün tartıda 86.5 çıktı açıkçası bende şaşırdım ama yürüyüşten olduğunu düşünüyorum . Normalde masa başı işte çalışıp akşamları da uykum gelene kadar tv izlediğim için biraz yürüyüş yapınca vücut kendini şaşırdı .
Kahvaltı
2 yumurtadan omlet
2 dilim kadar beyaz peynir
2 dilim kaşar
1 avuç çiğ fındık
1 domates
1 bardak süt
Şuan o kadar tokum ki anlatamam . Eğer tokluğum bu şekilde giderse öğlen yemek yemeyi düşünmüyorum ama kahvaltıyı 07.30 da yaptığım için yüksek ihtimalle acıkırım .
Şuanda ara öğün niyetine sade türk kahvesi içiyorum .
merhaba, komşu günlükten geliyorum :) sağlıkla güzel kilo vermeni dilerim öncelikle.
karatay diyeti çok güzel, kendime güvensem bende yeniden başlayacağım ama güvenemiyorum doğrusu, ilk zamanlar hızlı kilo vermen normal ödem vs. oluyor, ayrıca motivasyonu artırıyor, bende cuma günü 65 görsem çok iyi olacak
merhaba, komşu günlükten geliyorum :) sağlıkla güzel kilo vermeni dilerim öncelikle.
karatay diyeti çok güzel, kendime güvensem bende yeniden başlayacağım ama güvenemiyorum doğrusu, ilk zamanlar hızlı kilo vermen normal ödem vs. oluyor, ayrıca motivasyonu artırıyor, bende cuma günü 65 görsem çok iyi olacak