O zaman diyet başlasın :)

xxx1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
320
77
123
Selaaammm ,

27.08.2018 tarihinde 88.2 kg olarak diyete başladım umuyorum ki yıl sonuna kadar 60 kg olacağım . Gerçi süresi çok önemli değil yavaş olsa dahi artık eski zayıf günleri mi o kadar özledim ki anlatamam .

Karatay diyeti uygulamaya karar verdim . Zaten normalde çok fazla ekmek ve pilav tüketmediğim süt ve yoğurda bayıldığım için beni zorlayamacağını düşünüyorum .

Her gün yediklerimi buraya yazmak stresimi azaltır ve ne yediğimi kontrol edebilirim diye düşünüyorum . O zaman diyet başlasın :))

Dün 88.2 ile başladım bugün tartıda 86.5 çıktı açıkçası bende şaşırdım ama yürüyüşten olduğunu düşünüyorum . Normalde masa başı işte çalışıp akşamları da uykum gelene kadar tv izlediğim için biraz yürüyüş yapınca vücut kendini şaşırdı .

Kahvaltı

2 yumurtadan omlet
2 dilim kadar beyaz peynir
2 dilim kaşar
1 avuç çiğ fındık
1 domates
1 bardak süt

Şuan o kadar tokum ki anlatamam . Eğer tokluğum bu şekilde giderse öğlen yemek yemeyi düşünmüyorum ama kahvaltıyı 07.30 da yaptığım için yüksek ihtimalle acıkırım .

Şuanda ara öğün niyetine sade türk kahvesi içiyorum .

Tokum demiştim ama saat 13.00 gibi ciddi acıktım .

Öğlen Yemeği

2 kepçe kadar yoğurt çorbası
1 kase yoğurt
1 domates

Ama sanki doymamış gibiyim neden anlamadım sanırım bünyem alışık olmadığı için tansiyonum ve kan şekerim düştü . Neyse 4-5 güne alışırım sanırım .

Bu arada daha önce Karatay Diyeti yapanların önerilerini bekliyorum . Şimdiden teşekkürler :)

merhaba, komşu günlükten geliyorum :) sağlıkla güzel kilo vermeni dilerim öncelikle.:KK19:
karatay diyeti çok güzel, kendime güvensem bende yeniden başlayacağım ama güvenemiyorum doğrusu, ilk zamanlar hızlı kilo vermen normal ödem vs. oluyor, ayrıca motivasyonu artırıyor, bende cuma günü 65 görsem çok iyi olacak:KK66:

merhaba, komşu günlükten geliyorum :) sağlıkla güzel kilo vermeni dilerim öncelikle.:KK19:
karatay diyeti çok güzel, kendime güvensem bende yeniden başlayacağım ama güvenemiyorum doğrusu, ilk zamanlar hızlı kilo vermen normal ödem vs. oluyor, ayrıca motivasyonu artırıyor, bende cuma günü 65 görsem çok iyi olacak:KK66:

Merhaba , hoşgeldin :)

Genelde zaten ilk 1 hafta - 10 gün çok hızlı gidiyor ama bu kadar beklemiyordum açıkçası . Umarım hepimiz istediğimiz kilolara çabucak ineriz :KK49::KK49:

Günaydıın :)

Dün akşam yemeği olarak 1 tabak taze fasulye ve yoğurt yedim . Bu sabah kilom 86.1 400 gr vermişim dün .
Bu sabah kahvaltı da ;

2 yumurta
1 avuç çiğ fındık
1 domates
1 dilim beyaz peynir ve kaşar

Bu akşam 10.000 adım atmayı planlıyorum . Hadi hayırlısı :))

Back
X