- 26 Temmuz 2013
- 424
- 697
- 303
İyi geceler arkadaslar. Cok sinirli ve uzgunum direk konuya gireyim, her zamanki gibi yine cinsellik yuzunden esimle tartistik ve bu durum artik evliligimi sorgulamama sebep oldu... Sorun su ki esim cinsellige karsi cok soguk ben istemesem bi hafta yapmadan durur, surekli yalvar yakar iliski baslatmaktan biktim artik. Bir bebegim var ve esim isten geldiginde bu aksam onu istedigimi soyledim(onceden soyluyorum ki psikolojisini hazirlasin yine bahaneler uretmesin diye) bebegi erkenden uyuttum gidip yatak odasindaki besige koydu ve geri gelmedi. Ben her zaman adamin pesinde gezdigimden ve bu aksamda ona erkenden soyledigim icin artik beni o cagirsin o baslatsin istedim Baktim gelmiyor yine gurur yapmayip pesinden gittim besigi salliyordu sarilip opmek istedim dur simdi bebek uyumadi uyusun oyle dedi ve bende sinirlenip salona gectim bebekte gayet duruyodu neyse hala bekliyorum ki cagirack saat 11 bucuk oldu artik sinirlendim ve gittigimde yatagin uzerinde uzandigini gordum ve kavga ettik simdi kus bi sekilde yatiyoruz... Evliligimde herhangi bi sorun yok normalde cok iyi bir es ama bu konudan artik biktim ya surekli yalvarmak zorundayim asla o istemez tmm simdi biraz kilom var ama bundan oncede boyleydi bir es nasil karisina bu kadar soguk olur anlamiyorum ayrica birde ust katimda oturan kotu kalpli bir kaynanaya sahibim burdan tasinmaya ikna edemiyorum onu bu sebeplerden artik evliligimden sogudum simdi dusunuyorumda surekli kaynana dirdiri cektigim ve cinsellik olmayan bir evliligi neden surduruyorum ben? Sadece sevgi yeterli mi? Artik tahammulsuzlesmeye basladim sogudum kocamdan da evliligimdende.