• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O zaman niye evlendim ki

Çok yaşa sen emi
ayyyy çok güldüm hatta hala gülüyorum,çok doğru tespit :KK70::KK70::KK70::KK70:
Çok zor bir durum ama gerçekten çok sık karşılaşır olduk arkadaşımdan da duydum aynısını birkaç makale bile okumuştum.. Allah sonumuzu hayır etsin :KK31:

3-4 günde bir hatta haftada normal aslında
yani keşke her erkek haftada 4-5 yapmak istese ama istemeyebilir
bence sizin sorununuz sizin libidonuzun yüksek eşinizin ise düşük olması :/
bu maalesef pek kolay çözülecek bir sorun değil
çünkü adam için bu, bir sorun değil normal bir şey -sanırım
size beğenisiyle ilgili bir sıkıntı olmadığını söylüyorsa, evlendiğinizden beri hep böyleydiyse, onun normali bu gibi duruyor

Çok zor bir durum ama gerçekten çok sık karşılaşır olduk arkadaşımdan da duydum aynısını birkaç makale bile okumuştum.. Allah sonumuzu hayır etsin :KK31:

Haklısın benimde bu dertten muzdarip bir arkadaşım var
eşiyle cinsellikle ilgili hiç birşey konuşup paylaşamıyorlar, cinsellik konusunda eşlerin arasında tabular olmamalı
herşey konuşulmalı:oops: aksi halde sorunlar büyüyor

Haklısın benimde bu dertten muzdarip bir arkadaşım var
eşiyle cinsellikle ilgili hiç birşey konuşup paylaşamıyorlar, cinsellik konusunda eşlerin arasında tabular olmamalı
herşey konuşulmalı:oops: aksi halde sorunlar büyüyor
Şiiit kız sus. Ne diyorsun döverler :)

1 hafta boyunca hic boyle bi talepte bulunmayip o isteyince de siz bi bahane uydurun. Sizin ilginizden sikildiysa psikolojik baski hissedip de istemiyorsa ise yarar. Oyle degilse yapcak bisey yok konusarak da olmamis..

Benim sikintim esimin her seferinde bi bahane bulup beni geri cevirmesi. Tmm haftada iki defa olsun ama onlarda benim istedigim zamanlara gelsin ama yok, beni bahanelerle geri ceviriyor kendi istedigi zaman yanasiyor o zmnda kendimi kullanilmis gibi hissediyorum. Ayrica yaptigi seyde cok zor degil yani 5 dakika suruyor mesela bunun icin tartisma cikarmasina deger mi? Ben onun her turlu ihtiyacini gorurken ev isleri, yemek vs o benim bi istedigimi yapmaktan bu kadar mi aciz? Sorun artik cinsellikten ote ben onun icin gercekten sacimi supurge ederken onun beni 5 dakikalik birsey icin kirmasi... Artik olay inatlasmaya gitti ben istedikce o kaciyor, o kctikca ben istiyorum... Her anlamda verici olan benim evde huzursuzluk cikmSin istiyorum, kendj kizlari idre edemezken ben annesini bile idare ediyorm ama esim benim icim hic bisey yapmiyor, bi istegimi yerime getiremiyor...

Tamizlikle olgili bi sikintimiz yok, oldukca dikkat ederim, her gun dus alirim, dislerimi fircalarim, emzirmiyorum bebegim mama ile besleniyor, cok defa aldim karsima konustum, guzel guzel konustum yok, kavga ettik yok, benimle ilgili bi sikayeti olmadigini soyluyor, yorgunum diyor. Ama yorulacagi bi isi yok, ticaretle ugrasiyo kendi dukkani var, cinsellige karsi cok istegi yok haftada bir veya iki kez yapsin istiyor bide o istedigi zaman yapalim istiyor, e benim isteklerimin hic mi onemi yok... Hep onun keyfinimi beklemeliyim surekli nazini mu cekmeliyim? Tmm evimde huzurum olsun gene cekeyim nazini ama zaten alsama kadar annesiyle ugrasiyorum sinirlerim zipliyo, bi de adamjn pesinde kosuyorum
Haftada bir yada iki kez olsun istiyosa adam bu normal siz haftanin her gunumu yapmak istiyosunuz yoksa :KK57: haftada bir iki bu normalki adamda ni sorun yokki bence bende hic istemiyo saniyorum ayda yilda bi istiyo saniyorum

Onun icin normali haftada bir benim icin haftada 4 mesela, neden ben ona uymak zorundayim o bana uymayi deneyemez mi? Erkeklerin normaline mi biz uymaliyiz? Mesela ben buraya yazsaydim ki esim istiyor ben istemiyorum kaciyorum ondan bu sitede herkes beni tasa tutardi, adami geri cevirme yoksa disariya kayar akli vs diye ahkam keserdi, e benim aklim disariya kaymaz mi? Ben evliligimde esimin normallerine gore mi yasamaliyim hep dogrusu bu mu ? Bilmiyorum dusuncemde yanlismiyim buraya bu yuzden yazdim aslinda cok mahrem bi konu ama kimseye de anlatilamiyor, biraz dertlesip kendi yanlislarimi gormek istiyorum

Onun icin normali haftada bir benim icin haftada 4 mesela, neden ben ona uymak zorundayim o bana uymayi deneyemez mi? Erkeklerin normaline mi biz uymaliyiz? Mesela ben buraya yazsaydim ki esim istiyor ben istemiyorum kaciyorum ondan bu sitede herkes beni tasa tutardi, adami geri cevirme yoksa disariya kayar akli vs diye ahkam keserdi, e benim aklim disariya kaymaz mi? Ben evliligimde esimin normallerine gore mi yasamaliyim hep dogrusu bu mu ? Bilmiyorum dusuncemde yanlismiyim buraya bu yuzden yazdim aslinda cok mahrem bi konu ama kimseye de anlatilamiyor, biraz dertlesip kendi yanlislarimi gormek istiyorum

Hayatta düstur edindiğim bir söz var "Sıfır beklenti, sonsuz mutluluk" sana da tavsiyem bu canım beklentini aza indirmeye çalış boylece olmadı diye mutsuzluk yaşamazsın. Bir insan mutsuzken 10 saniye sırıtarak gülse beynimiz gerçekten mutlu olduğumuzu zannederek endorfin salgılarmış. Yani yeterince uzun sure mutlu rolü yaparsan kendin bile inanırsın :P
Ben de baslarda çok sinir oluyordum bu konuya ama eşimle hic kavga boyutuna gelmedi bu mesele. hep şakayla karışık söyledim baktım değişen bise yok ben de elimdekine razi oldum. Hatta artık ona da öyle diyorum suç bende gittim yaşlı, ici geçmiş koca aldım. Halbuki alsaydım şöyle 18lik çıtır kocayı ne güzel 24 saat beni arzulayan bir ergen kocam olacaktı diye o da gülüyor. Sen beni anlayamazsın diyor. Ben de evet anlayamıyorum benim böyle güzel karım olsa her gün birlikte olurdum diyorum :D

Kaynanayla ilgili konunu okudum. Şok geçirdim. Eşin çok baskı altında bence. Öyle bi anneyle normal psikolojide yetiştiğini düşünmiyorum. Bu konun hiç şaşırtmadı o yüzden..

Seni arzulasın diye yalvarmak neden? Acizlikten başka bir şey değil ki. Bekle o istesin, günler geçti istemiyor mu ozaman sen dişiliğini kullan.Ama yalvararak değil. Yine de istemiyorsa ciddi şekilde konuş derdi neymiş,başkası mı varmış, senden mi soğumuş,doktorluk bir durumu mu olmuş. Herşeyi sorgula yani ama öncesinde adamı biraz kendi haline bırak.

Back
X