Obez oldum oluyorum olacağım:(

canim ben 53le evlendim ve o kiloda hamile kaldım 69 ile doguma girdim şimde kıź 5.5 aylık bi onoa uğraşmaktan 51 kg a indim senin iki çocuk ohooo hayde hayde verirsin hem bu kilolar bebiş dolu göbiştedir hamur işi şerbetli tatlı ve ekmeği dikkatli tüket sağlıklı kilo alırsın da verirsin dd

Küçük bebekle spor diyet zor olmaz mı ben 100 olmaktan korkuyorum belki de rezil olurum
Neden zor olsn ? İkiz üçüz hatta daha fazla bebeği olanlar spor salonlarında cirit atıyorlar, yeter ki isteyin... Neden yüz olasınız, doktorunuz ile konuşun o size uygun besinleri liste olarak versin. Bu şekilde daha az kilo alırsınız bir yandan da bebeğiniz daha güzel beslenir

Yav hanımefendi üzülmeyiniz yediklerinize biraz dikkat edersiniz şekerli şeylerden kızartmadan hamurişinden uzak durursunuz zaten doğurunca biraz kilo gider emzirirken foşur foşur kilo verirsiniz 100 kilo falan olmazsınız yani

Erkekler dış görünüşe daha çok takılıyor sürekli 36 beden ol diyor

canım onu bende farkettım kendi eşimde dıkkat edıyorum normalde kılo almak ıstemıyorum ama ne yapsamda karnım cıktı belım hala ınce ve odem oluyor ayaklarımda kılo problemı degıl.. odemden dolayı acıyarak bakıyor bana mesela cok rahatsız edıyor benı..

evde artık elbıse falan gıyerken karnımı saklamaya calsııyorum yan durmuyorum kı karnım gozukmuyor.. onden ve arkadan bakınca zaten hamıle oldugum bellı degıl.. sende bazı hılelerle kılonu saklayabılırsın.. ben ne zaman bunlara dıkkat etsem esımın bakısı degısıyor bana karsı.. tabıkı makyajımı sacımı yapıyorum yıne

1.67yim 49 kiloya düştüm ve ben de çok mutsuzum, yiyorum ama kilom gidiyor. Bacaklarımda morluklar çıkmaya başladı pazartesi sabah hemen doktora gidiyorum. Kilo verilir lütfen kafana takma. Allah sağlıkla sınamasın. Tatlıyı, hamurişin azalt, doyduğunu hissettiğinde kalk sofradan. Mideni şişirmeden kalkarsan zamanla zaten kilo verirsin.

İmkansız geliyor bana
60 kiloyla gebe kaldim 87 yle doguma gittim emzirirkende kilo aldim ayrica :KK43: sonra 8 aylikken cocugum diyete basladim 11 aylikken 60 kiloya geri döndüm benimde hic hevesim yoktu ne diyete ne bakima ama baslayinca gerisi geliyor dert etme

Back
X