3 yil once 40 kilo verdim. Ama bahanelerim yoktu, insulin direncim, tansiyonum ve yavaş calisan troidim vardi, bunlarin hepsinin kilodan oldugunun da farkindaydim, dukan yaptim 40 kilo verdim hatta ustune 3 kilo daha verdim, 2 yildir da koruyorum.
Basit karbonhidrat ve sekeri hayatindan cikarip sadece sebze ve protein agirlikli beslenilen bir beslenme programi nasil sagliksiz olabilir ki? Kaldi ki seyirde bunlara meyve, nisasta vs de ekleniyor, size yeme dedigi şeyler zaten gunluk hayatimizda hicbirimizin yememesi gereken basit karbonhidratlar, yaglar ve şeker.
Yanlis anlasilmasin kimseye dukan yap demiyorum sadece kulaktan dolma bilgilerle sagliksiz demeyin. Son durumda artik insulin direncim yok, troidlerim canavar gibi calisiyor, tansiyon ilaclarimi da biraktim. Tek degilim benim gibi dukanla ya da baska yontemlerle zayiflayip sagligina kavusan binlerce kadinla iletisim halindeyim. Dukan olsun karatay olsun atkins olsun hicbirini yapmak sirtinizdaki 40 kiloyu tasimaktan daha zor değil.