• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Objektif olarak yorumlar mısınız lütfen?

• Genelde tıpçıları bir araya toplarlar

Hatta bazen oda dolmazsa hukukçu koyarlarmış

Geçen gün bir uzman hekim anlattı onların 8 kişilik odasında 7 tıpçı bir hukukçu varmış

merhaba.
Ben üniversite 1. Sınıfım. Derslerim çok yoğun. Düzenli çalışmazsam sınıfta kalıcam kesin. Yurr arkadaşlarımın bölümleri bana göre çok daha rahat. Ders çalışmaları gerekmiyor. Tam ders çalışıcağım zaman beni arıyorlar gel diye. Ders çalışıyorum diyorum üff hep çalışıyosun diyip suratıma kapatıyolar. Cidden onlara da vakit ayırıyorum ve istedikleri anda onların dediğini yapmamı istemeleri aşırı sinirimi bozuyor. Az önce yine onlarla buluşmak için kararlaştırdık. Yarın çok zor bir dersin uygulaması var. Dersin teoriği bugün işlendi ve çalışmadan gidemem uygulamaya. Ona rağmen onlarla buluşmaya tamam dedim. Ama çok duramam diye belirttim. Bana sinirli bi şekilde ismimi söyleyerek çalışma o zaman dedi bi arkadaşım. İnanılmaz sinirlendim. Bunun ciddiyetin farkına varamıyorlar mı anlamıyorum. Sürekli çalışmayıver demeleri cidden rahatsız ediyor artık. Sizce sinirlenmekte haksız mıyım? Dışardan sürekli ders çalışıp arkadaşlarına vakiyt ayırmayan biri olarak mı algılanıyorum?

Boşver arkadasi falan... Sen, senin egitimin herseyden onemli.

Okulu bitir, sorunsuz mezun ol. Tus u kazan, uzman doktor ol. Kafani boyle gereksiz seylerle mesgul etme.

Nerdeyse hepsi bu benim yurttan arkadasim diye gelir, gelemeyen facebooktan ekler ;)

Back